37

Будю Мазния

преди 9 години

Не бързайте да плюете по Сталинка. Както знаете разчитам на 1,2 млн. простаци в България, които ще гласуват за мен. С тяхна помощ тя ще бъде премиер , а след две години аз ще съм президент. Янето ще бъде вицепрезидент. Искате-не искате това е положението. Но на първо време ще ви вдигна цената на тока.

36

до 35

преди 9 години

Мутро СИКаджийска! Напълно възможно е тСталинка да е еврокомисар по кенефите! Тя и без това за друго не става! И го доказа, затова й биха шута! Защото, мутро СИКаджийска, все още не се знае дали ще й дадат и данъците! ТИ без друго и това е почти толкова важно, колкото чистенето на кенефите! Но, виж, и този ресор да вземе, със сигурност ще назначи десетина ГЕРБаджийски мутри, да й помагат! Ти може да си един от тях, така че, отсега хващай кофите и парцала! Все пак, в Брюкюсел ще чистиш ***!

35

Анонимен

преди 9 години

Накрая ще поеме от петте пръста, най-дългия.

34

Сталинка замина на

преди 9 години

ГЕРБаджийската еврокомисарка на банкянската мутра, на много смешния ни президент Офшорналиев и на ренегата-комунист Близашки, остана последна дупка на кавала! Пуснаха я на шейната и й дадоха най-незначителния ресор! Колкото да не е без хич! В Европейския съюз са наясно колко много е мразена от българите Сталинка, и затова я отсвириха! Както и покровителите й! И тях ги отсвириха! Ха сега да видим банкянската мутра какви ще ги дрънка!

33

Анонимен

преди 9 години

До тук с нашето участие в ЕС ресьорите.стигам толкова на Българите.измихме им очите с един мандат,но стига.сега ще си назначат техни-Европейски хора

32

Анонимен

преди 9 години

Браво на вас другари.За червената идея сте готови на всичко,най-вече да плюете по всичко българско.Само по руското не плюете,защото там текат реки от пари и щастие.Отивайте там другари да гребете с пълни шепи.Ние истинските българи ще останем в нашата България.

31

Анонимен

преди 9 години

35. Не го мисли него, няма да се върне в България

30

Анонимен

преди 9 години

ЦИОНИСТКАТА Е ПРЕЦАКАНА,ОПИТА ДА СЕ СЛОЖИ НА ГОСПОДАРИТЕ СИ СЪС БЕЗПОЩАДНОСТТА СИ КЪМ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ,ВОЙНАТА НАБЛИЖАВА ,ВОЙНАТА ЩЕ Е НА РЕЛИГИОЗНА ОСНОВА А ТАЗИ ЦИОНИСТКА ЗАЛОЖИ ОГРОМНА БОМБА ВЪВ БГ СЪС ИСЛЯМИСТИТЕ КОИТО НАСТАНИ ТУК,ИСЛЯМИСТИ КОИТО СА БЛИЗО ДО ДОМОВЕТЕ ВИ И ЯДЪТ ОТ ХЛЯБАВИ,УТРЕ ЩЕ СКОЧАТ ДА ВА КОЛЯТ,БЛАГОДАРЕТЕ НА ТАЗИ ОТ СНИМКАТА

29

Анонимен

преди 9 години

Сталинке, що не те искат никъде бе аххахаахах

28

Анонимен

преди 9 години

Колкото пое и външната политика....

27

Silvia

преди 9 години

Ne sim Kacarova da znaete predvaritelno.Az ceta po cel den gluoavi komentari.Sega e moy red da pisa.Vie imate realnata cest da procetete I moyat komentar....Za kakvo stava duma v tozi text?Znaete li kvo?Az izlizam na cist vizduh iz parka...skoro ste se virna da prodilja.......cao.

26

Анонимен

преди 9 години

Боко такава реклама й направи , че вече са се спорели на нея за най-високата длъжност ! Пък те хабер си нямат и са си насрочили други !И Плевнелиев вече държал връзка с неговата Европа и Кристалина ще преставлява България !Тикво , видя ли че не става само да се съгласяваш и да не се застъпвате с Кристалинка за Българските интереси ! И ти казваше че България е отличник, че не харчи нищо на ЕС ! ! Кой знае на тия как им се подиграват !

25

астор

преди 9 години

Добре ,че е цирк ГЕРБ та да понесем по -лесно увеличението на тока.Мутрата за днес нищо гениално не е измътил,явно още си бърка в носа:).......

24

yan

преди 9 години

Ще натрупа опит и като се върне в България ще бъде първокласен данъчен инспектор.

23

Komisar

преди 9 години

Ha ha ha ......smesni I tipi komentari tiya dolu.Ya se razkarayte okolo Okolovristnoto.....

22

Анонимен

преди 9 години

Каква ирония на съдбата!Боковата калинка ще се бори с измамите на Боковите котараци.Бат Ви Боко се прецака яко.

21

юнкер

преди 9 години

То от началото си беше ясно,Сталинка я готвят за гардеробната,а Боко за портиер и да паркира слежебните коли,всекиму според образованието.

20

Анонимен

преди 9 години

Спокойно, ако и там удариш на камък, все още е свободна позицията на еврокомисар по хигиенизирането на санитарните възли в сградата на ЕП.

19

Анонимен

преди 9 години

От поста който и предлагат е ОЧЕВАДНО че не е имала НИКАКЪВ шанс за външен министър на ЕК!!!!!!Боко-селското и ЦецУ-ментата пак се ***.

18

Анонимен

преди 9 години

ХахахахаГолемите приказки и накрая нищо. Ще я правят пъдар в Брюксел.