31

Анонимен

преди 9 години

вдигайте тока, водата, осигуровките, абе всичко..накрая този път хората като се вдигнат, политиците ще се чудят къде са стъпили накриво..:)

30

Супер

преди 9 години

Големи овце сме,хахахахах.Пак през панталоните ни го слагат. Да го вдигнат и с 50% ние пак ще си траем.

29

Анонимен

преди 9 години

това би вдигнало средната месечна сметка за бита с 3 лева...няма проблеми. в белия свят, битовите сметки са 10% от разходите на човек на месец. вдигайте заплати и доходи със 'средно 30 лв'. и увеличете тока със средно 3 лв. :)

28

Иван

преди 9 години

Интересна зима се очертава, този път ще става, каквато ще става

27

От бостана

преди 9 години

Меркел ми каза: "Спечели изборите, после ще ви помогна", Congratulations Борисов вие сте пълен ***, пък каза Барак Обама по телефона.

26

Изроди ГЕРБА-джйски

преди 9 години

М да явно ще почваме с протестите. Боцко тиквето чрез Цеца секса и интимният приятел на Расим Прокопчо искат да правят допълнително кинти . АЗ НЯМА ДА ГИ ПЛАЩАМ

25

Анонимен

преди 9 години

Е че как така ,нищо от това от което се произвежда енергията не е поскъпнало ,а на производителите много им се повишили разходите ! Лъжат като *** !Виновни са всички управлявали 25 години,защото те разпродадоха всичко държавно ! И сега всеки може да се гаври с народа!

24

Анонимен

преди 9 години

Защото комунистите са натрупали планина от дългове, които някой трябва да плати

23

Чудене

преди 9 години

Само да попитам,що трябва да се вдига тока ??? Атомното гориво ли поскъпна,въглищата ли поскъпнаха,реките ли намаляха,вятъра ли отслабна,слънцето ли спря да пече ?

22

Емигранта

преди 9 години

Хайде де нали скачахте по протести преди за цените на тока?! Излизайте пак де....но май всички са платени в БГ, от *** до протестиращи... Ха да ви е честито!

21

анти-апачи

преди 9 години

Просто Винету беше спрян преди 1 година и имахте малка глътка свеж въздух, сега пак той почва да язди и планът му си продължава :) ! Сетете се за преди година и половина какво беше и ще ви е ясно и за близкото бъдеще :)

20

...

преди 9 години

Епа нормално, Ясно е че когато компанията ти е с 3 - 4 милиарда лева назад нема как да намаляваш цената на продукта си, само че орехавия точно това направи! Да не говорим, че и кражбите от управляващите требе и те да се попълват от некаде!

19

Анонимен

преди 9 години

Тиквуня да се готви да поеме народното недоволство.

18

Julis

преди 9 години

Тока 7% нагоре - ГЕРБ 7% надолу

17

Анонимен

преди 9 години

И това е преди ГЕРБ официално да вземат властта.А ако я вземат...

16

акълмайстор

преди 9 години

Гуантанамера, цялата далавера е в електромера!

15

spiram abonamenta

преди 9 години

Abe,ama tezi bulsatcom sa bili golemi kavali,spreli sa televizia skat,a poznaite na koia partia sluguvat,egati I smeshnicite,shte gi smeniam drugia mesec.

14

Прокопиев и ...

преди 9 години

... и останалите олигарси, стоящи зад протестърите и др. Лизашки, инвестирали във ВЕИ и зелена енергия, постигнаха целта си Ще станат още по-богати на наш гръб.Честито на печелившите!

13

EUSSR

преди 9 години

Тока ще поевтинее със 7 %, когато ВЕИ МАФИЯТА бъде принудена да продава тока си на пазарни цени.

12

Алов

преди 9 години

Нищо не е 7 % . с 50-60 да го вдигнат та да видя пенсионерите как ще изпъват шиите и ще си светят с кандила и свещи.