43

KKK

преди 9 години

Защо всички рубладжии и родоотстъпници не заминете веднага към Рая на земята Северна КореяДа живеете богато, да имае работа и да проспериратеАйде моля ви се заминавайте веднага и като корейци може да видите и другите им 3 спирки на метрото които са стотици пъти по хубави но не искат а ги показват на чужденц

42

Анонимен

преди 9 години

Браво на северокорейската здравна система!Един дебел кореец не видях на снимките, всичките вталени ама чак чирози (освен бузестия Вожд-***).

41

ACID

преди 9 години

На тези снимки не е показано същественото. Гледайте в youtube филмче за South Korea да видите как НАВСЯКЪДЕ има портрети на лидера им. Пропагандата на всяка крачка. Ограничения от всякакъв тип. Тези снимки, които са качени тука въобще не отговарят на обикновенния ден в СК!

40

No Islam In Europe

преди 9 години

До Анонимен 54За пробит комунистически мозък като твоя сигурно е трудно да асимилира снимките от космоса на Северна Корея вечер,на които единствената мъждалива светлинка е в столицата където е позволено да живееш само ако си част от елита. Няма значение че няма ток, храна, вода, право на собствен живот, важното е че простия комунист пробит вижда в това "красота и сигурност"

39

Анонимен

преди 9 години

Айде пак се почна с антикорейската пропаганда

38

Анонимен

преди 9 години

Снимките изглеждат отчайващо скучни, сиви и безлични!Определено целта на ръководителите на тази страна е постигната!Едни сиви същества без собствено мнение......а някой *** им се радват...

37

Анонимен

преди 9 години

да,чисто е,да,пътищата са им здрави,да,няма наркомани по улиците,но удоволствието от живота го няма.работи като роб,за да ти казва държавата,колко си велик и да си мислиш,че живееш добре,няма престъпност на пръв поглед,защото е комунизъм,има си всичко,но държавата си покрива всяка дребна кражба със смърт и потулване на случилото се,както е било и тук,за да е спокойна раята,че живее прекрасно.на снимките се вижда ясно сивото ежедневие,колкото и да са се опитали да покажат една прилична държава.

36

Анонимен

преди 9 години

не се виждат ***,талибани,*** тарамбуки. Красота и сигурност.

35

Анонимен

преди 9 години

До ТониИ всичко това защото се радваме. Докъде ни докара тая радост. Язък. По-добре е злобата и завистта - тя ще ни изкара от там където сме затънали.

34

Анонимен

преди 9 години

Западът води срещу нас хибридна война от 1878 година.

33

Анонимен

преди 9 години

43, бил съм в Япония и там също почти не съм виждал усмихнати хора по улиците или в метрото. Повечето от азиатците просто са такива. Ама въпроса е, що в БГ няма усмихнати хора, а все мрачни и отчаяни изглеждат.

32

Анонимен

преди 9 години

Като ви чета коментарите оставам с впечатлението, че сте под 18 и не помните как и тук се правеха такива пропагандни снимки с цел да се покаже колко е хубав живота при комунизма, ама истината само ние си я знаехме, точно както и само севернокорейците знаят какъв им е животът в действителност. Ама вие цъкайте с език и вярвайте, че това е реалността в Сев. Корея.

31

Язе

преди 9 години

До 43Излез на улицата и преброй колко усмихнати ще минат покрай теб тук.

30

Анонимен

преди 9 години

До ха хаРуснаците го свалиха и ако невярваш ще те пратя на КИМ ЧЕН УН ТРЕТИ

29

Язе

преди 9 години

Не ме ли карат, да ода и козирувам на дребния шишко, бих живял там без интернет и телефон за селфита. Щото иначе доста спокойни ми се виждат. И не. Не ми са нужни медии, не ща да знам Кардашян от кого са е отръкала и Майли на кой са е оплезила.

28

Анонимен

преди 9 години

аз не видях един усмихнат кореец. защо ли?

27

ха ха

преди 9 години

Какво стана със трипъл севън къде уж рашките го били свалили !?!?А с нахлуването на руски войски в Украйна !?! Още много мога да изброявам - пропагандата на евро- педао-амер-чифутете не е спирала !!

26

Анонимен

преди 9 години

В Бг да имаше работа и сигурност, поне 80 процента от избягалите щяха да си останат тук.

25

Вишнофка

преди 9 години

Кошмар. Дори жените им не струват

24

Анонимен

преди 9 години

Да има работа и сигурност, боли ме фара да критикувам прическата на лидера. Тука като викаме на президента Рошко безнаказано, та голяма работа.