33

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

ДАМИ И ГОСПОДА ЕВРОПАТОЦИ, ДА НЕ ЗАБРАВИТЕ УШАНКИТЕ *** И ВАЛЕНКИТЕ/БОТУШИТЕ-ЗИМА НА НОСУ!

32

Анонимен

преди 9 години

и тъй като търсенето на газ в Европа е все още слабо отчасти заради големия скок на възобновяемите енергийни източници и евтините въглища от САЩ - газопроводът дори може да не е нужен на Газпром смята Гай Чазан.---Съгласен съм с Гай, Гай много точно е анализирал ситуацията. По добре да купуваме еврини америкснаки въглища отколкото руски газ. Както казва Гай, газопроводът Южен Поток дори не е нужен.

31

Анонимен

преди 9 години

днес газпромаджиите газ пикаят заради патока, утре лилипутчо ще гризне хурката. ЕС мачкай ***!

30

Игор

преди 9 години

По добре да се простреля в крака отколкото да има пистолет насочен в тила от служител на московските чекисти .

29

Анонимен

преди 9 години

До Анонимендо 23Сори, Майкъл, не съм руснак, а мислеш българин, а за твое сведение, майка ми е германка. Просто мисля, а не съм зомбиран. Не сей ветрове, да не жънеш бури. Това искам да ти кажа. Еврожпа е заложник на зли сили и те не са в Русия. С Русия трябват преговори и икономически взаимен интерес.

28

Анонимен

преди 9 години

Hamerikanskite bratia niama da vi ostaviat. A Gasprom kakvo tolova sa se zagrizili, nali shte prodavat na Kitai sled 5-6 godini. Velikia dogovor za 13 mlrd na godina shte gi opravi

27

Анонимен

преди 9 години

До ГАЗПРОМ какво чакатеСпирайте кранчето и ЕС ще ВИ МОЛЯТ за южен потокТо ако можеше да го спрат дали щяха да чакат някакъв скапан копейкаджия да им казва? Ще го спрат и после отде пари да си купуват китайски ориз?

26

Дане

преди 9 години

Само при мисълта за сближаване между Европа и Русия /което е съвсем естествено/ янките ги втриса, защото много бързо ще загубят доминиращата си роля в света.

25

Анонимен

преди 9 години

Аз пък като гледам с какво брутално настървение Газпромаджиите напират и натискат да се строи Патока и си викам кой ли има повече келепир от него ?Европа или газовите олигарси ?

24

до 27

преди 9 години

Точно ти пишеш като платен ***. И ако твърдиш че не си такъв...кажи на всички с какво животът на руснаците стана по-добър след анексията на Крим....Защото в крайна сметка това беше уж целта...

23

Анонимен

преди 9 години

До oценяванеЛукойл я купи не Русия, а Костов палето я продаде под указание на Ротшилд, ако не знаеш.

22

Анонимен

преди 9 години

До АнонименДо 23ГлупакФашистите са в Киев. Запали една свещ за убитите жени и деца на Изток. Кръвожадни книжни тигри из интернета, молете се за България и не я правете мишена на руските ракети, платени идоти такива.

21

oценяване

преди 9 години

24 Имаш предвид русия с ПОРЕДНОТО N- то "избиране" на лудото джудже за президент и днешната ненпрмална война запалена от Кремъл???

20

Stamat

преди 9 години

ES se zastrelq v kuhata tikva!

19

oценяване

преди 9 години

Ако нямаше търсене на щатска втечнена газ, в момента нямаше да се строят терминалите за втечнен газ в NY и на доста места в ЕС- едното е много близко пристанището Пирея! Но ФАКТ, те се строят напук на "логиката" ти!

18

ЗАЩО

преди 9 години

ЕС вече се е прострелял и в двата крака заради Украйна,за за пореден път играят мръсната игра на САЩ и загърбват своите интереси,само времето ще покаже колко са големи щети е нанесла САЩ на ЕС.

17

алкап

преди 9 години

Плевнята не смее гъкне пред ЕС нали е *** на съюза все пак инвестира на държ земя той става собственик на Бизнес паркове Нормално

16

Анонимен

преди 9 години

А ЕС вземат контрамерки срещу потреблението на руска газ в електроцентралите:Край на прахусмукачките над 1600W!Ако ви е руснаци!

15

oценяване

преди 9 години

12 Това, че Лукойл купи за ЖЪЛТИ стотинки рафинерията в Бургаз е повод за СРАМ, не за гордост! И именно руснаците вече десетилетия мажат тлъсти филии от гърба на българина, посредством "здравата бизнес логика" на недоразумения като Лукойл и Газпром! Страната ни има най- ниския акциз на горивата в Европа, а цените на бензина са същите като в ЕС..., познайте кой обира парсата- рашата разбира се и нейните ставленици тук.

14

noname

преди 9 години

До Анонимен 14Интересно как САЩ , ще захранят ЕС с газ , явно , чрез техен газопровод. Я спри опиатите и помисли малко.