52

Кашчей Безсмертний

преди 9 години

КЪМ КИЕВ!!! НАПРЕЕЕЕЕЕЕД!!!Пък може и отново до Берлин, Червеното знаме отново забито е *** на фашугите!

51

zeus

преди 9 години

СС към ООН е блокирал руското предложение за спиране на огъня с неясни аргументи, един от които е, че опълченците спирали хуманитарната помощ от Киев. Бих се смял на последното ако не беше типичен пример за западното лицемерие. В същото време Путин е призовал опълченците да освободят обградените сили на УА. Изводите и коментарите кой какъв е оставям на вас.

50

Маркс

преди 9 години

Местя!

49

Georgi

преди 9 години

Abe tiq sa golemi smeshnici xD Ne im li stana qsno, che Putin ne go boli h*q za tqhnite sankcii i che Rusia moje da jivee bez tqh tochno te ne mogat da jiveqt bez Rusia.

48

Леле че народ

преди 9 години

Намерих решение на проблема на Украйна с парите Пращат 10 млн . украинки за ****тутки на Запад,всяка да дарява на Украйна по 1 долар на ден За 360 дена ще осигурят 3.6млрд. долара За 720 7.2млрд долара И Украйна ще стане богата държава вече

47

Кашчей Безсмертний

преди 9 години

Анхела, да не ти спрат руснаците водата?Ама ще дойдат там и ще ти врътнат кранчето? Лично.

46

До асд 39

преди 9 години

Ако знаеш колко си прав. Днес гледах директно предаване, киевляни бяха обградили министерството на отбраната. И ВСИЧКИ ГОВОРЕХА НА РУСКИ, Тук-там се чуваха и полски думи. Та къде са тръгнали укрите с тяхната "единна укруина" или там каквото остане от нея. И украинския език. Той президента му не го знае, а фъфли и си търси думите. Откакто я помня тази държава ВИНАГИ Е ГОВОРЕЛА НА РУСКИ И СА БИЛИ РУСНАЦИ.

45

Анонимен

преди 9 години

Като е толкова трагично положението що киев не обяви военно полпжение?*** тогава край на наливането на пари от запад, край на военната помощ от нато (и Полша) , разледване на конфликта, право на изалушване на сепаратистите като страна в конфликта, съд за военни престъпления...Прасенко яко го е заквичил!

44

дълбок сън

преди 9 години

Някой спомня ли си ВЕЧЕ,какви заклинания се сипеха относно "свалянето на малайзийския самолет от "сепаратистите"?!!Бликаше като фонтан такава увереност и се сипеха санкции срещу Русия,точно по тази причина.СЕГА НЕЩО МНОГО ГРЪМКО И ПРОДЪЛЖИТЕЛНО СЕ МЪЛЧИ ПО ТОЗИ ВЪПРОС,ОСОБЕНО,СЛЕД НАМИРАНЕТО НА ЧЕРНАТА КУТИЯ.Това е стар еврейски метод - сипи хули до безкрай срещу другия,така,че да няма време,да се опомня и ти отговаря подобаващо.След като има само едно мнение,стадото винаги ще му вярва.

43

междунар. журналист

преди 9 години

В момента коментариите се отплесват за миналите войни. Сега Путин води война с народа си и дават жертви за нищо. Добре с мълчаливото съгласие на САЩ си върнаха Крим. За какво им е тази война с Украйна. Това ще смрази хората за десетилетия напред . Просто безумна работа на самозабравелия се Путин.

42

До 41

преди 9 години

Знаеш ли, това не е нито коментар, нито мнение. Това е просто вулкан от простотия. Уж се стараем да обменяме мнения, да разглеждаме и други виждания, а ти пишеш глупости по най-просташкия начин. Ако някой не вярва в нещо, може да се изрази и по-просто, без подигравки и оскърбления. И пълни измишльотини. Канибали има навярно в главата ти, та затова си без мозък.

41

Анонимен

преди 9 години

ЛУДОГОРЕЦ, ЛУДОГОРЕЦ , ЛУДОГОРЕЦ, САМО ЛУДОГОРЕЦ!

40

Ноа

преди 9 години

Хахахах 43 вярваш ли си?Война с НАТО ще приключи трагично за Русия. Не само тея смешници имат ядрени оръжия.

39

Анонимен

преди 9 години

Руснаците са толкова продажни и изостанали, че ракетите им ще гръмнат в в собствените им хангари!

38

асд

преди 9 години

меркел стана нагла *** ама ще яде турския и тя накрая! Ванга каза, Европа ще бъде обезлюдена за доста години. нали е ясно че пачата меркел клоуна обанам си го търсят? ако Русия направи военна база на границата на канада и русия какво ли ще се случи питам аз???

37

Анонимен

преди 9 години

Мисля че два или три ядрени удара по Полша ще охладят страстите на самозабравилите се западняци и ще ги накара да се замислят, че война с Русия ще приключи трагично за техния свят.

36

До 29

преди 9 години

Боже колко си смешен! ес знаело какво прави!! Смях в залата! Толкова знаеха, че ембаргото на Русия им дойде като гръм от ясно небе и сега се замерят с гнили ябълки по "срещите на върха"!А колкото до Афганистан, талибаните първо ще започнат от краварите, те с руснаците вече са като свои. Абе, всички вие поне малко да бяхте прочели и други информационни источници, слушай мене, българските за нищо не стават. От нашите освен клюките за Азис, Николета и т.н откачалки, нищо свястно не можеш да научиш.

35

Анонимен

преди 9 години

Санкции и обезценяване на рублата . Вече не е конвентируема валута ,сваляте петрола на долу .Путковци не изнасят наи много гас а петрол следователно и сваляте доходите . Задържате караминиола във Украина още една година . И ще четем по вестниците РУСНАЦИТЕ ПАК СЕ ВЪРНАХА КЪМ КАНИБАЛИЗМА КАТО ПО ВРЕМЕТО НА СТАЛИН .

34

Анонимен

преди 9 години

Руснаци трепят Руснаци!Съвсем изкукуригаха!

33

асд

преди 9 години

абе и руснациет и украинците говорят руски и се бият с руски оръжия, естерствено че има руснаци в украйна, те са си в къщи. естествено че им аи военни само че там там не като войници от армията на РФ а като всякакви други отпускари, уволнени пенсионирани и т т.н. така че г-жо Меркел както казат Лавров: в украйна търсите черна коятко в тъмна стая, която не е там особено ако е и по - умна. авко влязат германци в австрия без униформи с G клас мерцедеси дали някой ще разбере че са германци?