49

Анонимен

преди 9 години

Едва ли 500 години турците са ни карали насила да сме такива ***. Мисля, че просто генът ни е прокажен.

48

Маркс

преди 9 години

Българите са такива и в следствие на 500 години ислямистко робство, така, че кълнеш себе си. От мене толкоз!

47

Анонимен

преди 9 години

До Анонименамин

46

Анонимен

преди 9 години

Долни хора сме това българите. Долни, зли, комплексирани и жалки. Дано таз прокажена държава обезлюдее по-скоро.

45

jm

преди 9 години

Няколко спинозни и сифилистички и цяката правоверна армия ще се пресели при Пророка.

44

Маркс

преди 9 години

Виж сега, белким вденеш конеца. Истинската вяра за разлика от лъжливата не те учи, че ако я приемеш ти ставаш велик, а другите са животни, а те съблича чисто гол и те изправя пред огледалото за да видиш цялата си грозота, порочност, зло, всичките ти негативи и не те маха от там докато не прекърши гордоста ти и не се смириш. Да сте видели смирение в исляма? Няма и да видите, ножовете са по джобовете и излизат сами!!!

43

Анонимен

преди 9 години

Загорели християнки стават мюсулманки, жената си иска совето!Който има дава, който няма гледа!

42

атом

преди 9 години

До Йово Пречи, но какво ги бърка американците.Пропаганда да има...

41

чист разврат

преди 9 години

"да спазват нормите на шериата... в секс джихата" , тия зомбита определено страдат от шизофрения, но от цялата история става ясно, че данданията в името на Аллаха за безразборен секс била

40

Йово

преди 9 години

"Групировката Ислямска държава е издала фетва, която освен задължителна военна служба за мъжете предвижда и сексуални задължения за неомъжените мюсюлманки." Само питам, според исляма не е ли забранено на жените да правят секс преди да се оженят, а след като се оженят и изневерят на мъжът си ги убиват с камъни та въпроса ми е:"Сексуални задължения за неомъжените мюсюлманки" - Не противоречи ли на корана?

39

Маркс

преди 9 години

Аа, не са клевети, гледах един филм с разкази на такива джихадистки. Правят го пред ходжа, мъжът дава дар на жената и ... после ходжата ги развежда и идва следващият. Гледах и как направиха на кайма двама неверници, викат: Оллах, принасяме ти тези неверници в жертва и започнаха да ги стрелят от всички страни, примерите са безброи! Злодеистват и видеото в тубата да плашат хората с безчинствата си.

38

Анонимен

преди 9 години

Мохамед е най-великият и истински пророк в историята на човечеството.Той е очистил религията от всякакви заблуди,неверни тълкувания и идолопоклонство. Дал е Корана на човешката цивилизация. Който е универсалната книга за всеки човек. Даваща основи насоки и напътствия за живота му. Създал е най-съвършената религия по света.

37

Атанасов

преди 9 години

Евала, машала, ашконсул, аферим ...:)

36

един българин

преди 9 години

До: номер 38 (Абсурд)Ти на майтап ли го казваш това?Общоизвестно е отдавна и е публична тайна, че временният брак - "мута" е узаконена форма на проституция в ислямските държави. Особено популярна е тази форма на секс туризъм в Ислямска Република Иран!Там свалките стават около джамиите - с размяна на бележки с написани номера на мобилни телефони и електронна поща на които да се обадят заинтересуваните мъже.Бракосъчетанието става за минути!

35

Pravoslaven

преди 9 години

pro4etoh statiata,male to biva to maje ama tova e absurd,vikam si takiva statti moje da napishe samo edna jurnaliska vrashtam nagore s mishkata i op nasha ELKA,ELKE MOLIA TE SPRI TOVA NAPRAVO KARTI ZEH DA SE 4UDIA IMA LI SMISAL DA PRODALJAVAM DA JIVEIA.

34

муспи

преди 9 години

И докога тази дискриминация - а гейовете?!

33

Абсурд!

преди 9 години

Това са еврейски и американски клевети! Целящи да опетнят Исляма. В Корана такова нещо е категорично забранено на жените. Мюсюлманската религия много държи на морала. Жени замесени в разврат там получават сурови наказания. Не като в християнска Европа и Еврогейския съюз. Правоверните жени нямат право дори да покажат лицето си и никой чужд мъж не може да ги заглежда безсрамно. Камо ли мюсюлманка да пуска на непознати мъже, пък било то и борци за вярата.

32

bg

преди 9 години

Bolshevicite sa evreite.

31

bg

преди 9 години

Ako muslemskite jivotni ne nosat feredjeta dosega da sa se samoiztrebili ot veneri4eski bolesti.

30

bg

преди 9 години

Arabite I evreite sa nai-razvratenite.Sodom I Gomor sa se namirali to4no tam.