278

seira

преди 9 години

УПРАВНИЦИТЕ В КИЕВ ДАВАТ МИЛО И ДРАГО, ЗА ДА ПРЕДИЗВИКАТ НАХЛУВАНЕ НА РУСКАТА АРМИЯ.НЕ ИМ ОСТАВА МНОГО ВРЕМЕ, ЗА ДА ИЗПЪЛНЯТ ПОРЪЧКАТА ОТ САЩ.УКРАИНСКИЯТ НАРОД ЩЕ СЕ ВДИГНЕ И ЩЕ ГИ СМАЖЕ!!!

277

ббб

преди 9 години

Каква армия???... Свободни и/или в отпуска професионални военни, желаещи да заработят допълнително.....

276

ааа

преди 9 години

Въоръжените конфликти раждат професионални войници; колкото повече конфликти, толкова повече професионални войници. Те без работа ли да останат??????? И те са трудови хора...... и искат да работят....., за нормално заплащане на техния труд. Колкото по-вече пари, толкова по-добре.... Да не забравяме, че те сами ри намират работата (заплащането си). Не са вечно осигурени (1-ва категория труд, почити без ДАНЪЦИ, от една до сто заплати получени при пенсионирахе ...и т.н .) Да ни е честит бюджета....

275

До Анонимен 303

преди 9 години

"с отцепването на Косово!"Какво общо има в момента САЩ?.."...Случилото се с Крим Западът единодушно окачествява като нарушение на межд.право.НАТО се намеси в конфликта в Косово БЕЗ РЕШЕНИЕ на Съвета за сигурност на ООН.Межд.съд в Хага реши,че едностранното обявяване на независимостта на Косово от Сърбия през2008г.НЕ Е В НАРУШЕНИЕ с межд.право.Консултативното мнение на съда в Хага посочва,че межд.право не съдържа разпоредби, "забраняващи обявяване на независимост.",но не обяви Косово за законно

274

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 350Думата е в отпуск до другата седмица. Та нищо не може да бъде внесено или изнесено.

273

Анонимен

преди 9 години

Ама вие русофоби, можете само едно и също да повтаряте:- Руски терористи, ***, руски бляди, руски алкохолици и т.н.Що веднъж не видях някой да дискутира проблема с изпращането на армия срещу цивилни?

272

Анонимен

преди 9 години

Гладни руски терористи!Предложения ввести государственное регулирование цен все настойчивее звучат в России. В Госдуму внесен законопроект о введении госрегулирования цен на продукты питания. Речь идет об основных продуктах питания, таких как хлеб, хлебобулочные изделия, молоко, молочные продукты, некоторые мясные продукты, а также продукты детского питания, говорится в пояснительной записке к законопроекту.

271

Долу Путин

преди 9 години

Руски терористи!

270

рустам

преди 9 години

БРАТЯ, ДЯДО ИВАН ИДВА В БЪЛГАРИЯ

269

Цвъркотва

преди 9 години

Браво !!!! Само така !!!Нека Запада да тресе *** от страх

268

йо

преди 9 години

тя баба Ванга Бог да я прости предсказа тези неща и каза че Русия ще е победител и който е срещу Русия тежко му . Слава на България и долу продажните БГ политици . Партията на петела ще оправи нещата у нас

267

Анонимен

преди 9 години

Айде скоро и София

266

Анонимен

преди 9 години

приказка плюл пат на лед та се вдигнало пара, уплашилл се пата и търил да бяга!-Бягайте, да бягаме - запалила се е царската земя!

265

Тлъб

преди 9 години

Хуманитарна помощ: памперси за Порошенко & Co

264

Ivanov

преди 9 години

bravo samo takiva *** da puskash,iavno si vzela pouka,EVROPA I AMERIKA ZAGIVAT CELIAT SVIAT VIJDA KOLKO SA BEZSILNI SKORO NESHTATA SHE SI DOIDAT NA MIASTO,SLAVA RUSSIA I BOG DA PAZI BALGARIA

263

Анонимен

преди 9 години

Да свършват с украйна по бързо и да тръгват към молдова и от там по познатия маршрут през румъния и на дунава.А ние да започваме да подготвяме народния съд,общите ями и коловете на който ще набучваме "геройте" на прехода.***,многопартината гмеж,и всички лакей на демократизма.

262

ктт

преди 9 години

До Анонименникъде не е казано,че е по лесен живота в Русия отколкото на запад,но масово е казано-"ЗА Родину"историята не познава случай Русия да е дала назад от териториятя си,а Украйна и Русияса,едно-Русия ще си прибере Украйна-решила го е твърдо и друго решение на тая планета не съществува.ТЯ за това е толкова огромна,че и Аляска беше нейна -продаде я не и я взе някой

261

Морския

преди 9 години

До Анонимен 311 И като ни помогнаха на нас ,какво постигнахме, освен безпроблемно пътуване до ЕС. Гледай НАТО да не ни направи сценария на Кипър.В момента в Русия демокрацията е като при нас в България само че получават три пъти по големи заплати от нас.

260

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 319-------------Добре и какво се промени като скъсахме всичко с Русия:Личностите станаха кадри, предприятията станах молове, мъжете станаха кончити и наркомани, свестните напуснаха България!Явно това ти харесва! На теб ти харесва България да е в трета глуха!

259

0тговорчета

преди 9 години

Е не беше чак толкова отдавна, когато Ким Филби емигрира в Русия.Наскоро и един друг тип,Сноудън го направи...Много от хората ,чиито фирми имат сериозен бизнес в Русия, си стоят целогодишно и не се оплакват повярвайте.Мой приятел вече е 6-а година в Москва и е адски доволен.Не почива в Европа,доходите му са много сериозни и доклкото схващам май там ще си и остане.Тези с 300-500 лв. заплати сме ние ГОРДИТЕ ЧЛЕНОВЕ НА ЕС И НАТО.