33

Анонимен

преди 9 години

Не мога да разбера какво имате против украинците и украинската армия и сегашната украинска власт, след като конфликта щеше да е отдавна приключил ако Русия не вкарваше войници в Украйна и не подкрепяше терористите.Не на всеки може да му харесва. Във всички държава има хора на които нещо не им харесва, но това не е повод за сепаратизъм.

32

neni4a

преди 9 години

До НФБ Е не е така Маиките искат бронежилетки и танкове за синовете си Само ,че нито бронежилетка ,нито танк спасяват от ГРАДушка Е имаше снимки ,на пряко попадение на укр. БМД екипажа беше отнесен доста метри от машината ,е някои и на части

31

Червонец

преди 9 години

Една част от армията на Новорусия е пред Мариупол, а друга - приближава град Пологи, който е на половината път между Мариупол и Запорожие. Разузнавателни групи приближават Бердянск и Мелитопол.

30

Анонимен

преди 9 години

До 35----------Говори се! Как да не се говори! Много неща се говорят!Не гледай какво пише във един вестник, това е бизнес!Прегледай цялата преса и ще ти стане ясно!

29

до КИТАЕЦА

преди 9 години

***, бегай към КИТАЙ, там много ще ти са зарадват. ТУК Е БЪЛГАРИЯ, не е АРИЗОНА или ТЕКСАС

28

neni4a

преди 9 години

До Борба за живот Снощи гледах,как роднини са дошли да си приберат мъжете и децата от пленничество А по нататъка,ако малко им е уврял мозъка,тия военни повече няма да хващат автомат

27

Анонимен

преди 9 години

Освен формированието Беркут, колко още полицейски и войскови части заеха позиция с/у олигархията? А не беше ли под контрола на опълченците най-голямата складова база в Украдна?То половината флот премина на друга страна! А защо преминалите на страната на опълченците въздушни сили се спират от действие в полза на опълченците? EUS/s да забравя за фашизма и да се връща към човешката ценностна система иначе ще ядем хурката - всички и бедни и богати, е бедните повече!

26

НОВОРУСИЯ

преди 9 години

има нужда от помощ и руския народ се втурна да помага както НАС ОСВОБОДИ ОТ ТУРСКАТА ***, МАЧКАЛА НИ 500г. Трябва и ние да помагаме на РУСИЯ когато е в беда

25

импичмънт

преди 9 години

Уважаеми американци! Направете импичмънт на Обама и си изберете някой нов, по-добър президент. В противен случай има опасност Обама да доведе света до Трета световна война.

24

КуРти

преди 9 години

Въпрос към радио Ереван какво включва комплекта на руския спецназовец?Отговор: Гребен, огледалце, 2 игли, черен, бял конец и 3 ролки тиксо.Въпрос към радио Ереван: за другото ясно, но защо са му 3 ролки тиксо?Отговор: Като е***е украинските фашисти, да не се пръскат.

23

южен котел

преди 9 години

В т.н. "Южен котел" се сражаваха 3 украински бригади. Една бригада се състои от 2 500 човека. От ада на "Южен котел" излязоха живи около 1000 украински военнослужещи. Около 600 от тях потърсиха спасение от смъртта в Русия. Излиза, че опълченците са ликвидирали около 6 500 украински военнослужещи!

22

анализ

преди 9 години

Ако сравним интелигентния развод на Чехия и Словакия с болшевишката касапница между Русуя и Украйна ще открием малка прилика - както между числата 21 и 12. Защото Чехия и Словакия са в 21-ви век, а Русуя и Украйна още са в 12-ти век. България трябва да избере европейския 21-ви век и да се разграничи от азиатските алкохолиците . . .

21

Борба за живот

преди 9 години

Последни новини от вече бивша Украйна: украински войничета молят местните жители, да се обадят по телефона на родителите на войничетата, за да дойдат и да си приберат децата от фронта!

20

Анонимен

преди 9 години

И ние сме имали Опълченци !- Опълченците на Шипка !!

19

груз 200

преди 9 години

Според Съюза на войнишките майки в Украйна, на фронта на ден загиват средно по 50 войника. Браво, Порошенко!

18

без пардон

преди 9 години

Американците подкрепиха и финансираха фашистката хунта в Куев. Въпросът е, когато от "Правый сектор" се обърнат срещу тях и започнат да режат американски глави, и Киев ли ще бъде бомбардиран?

17

neni4a

преди 9 години

До ?!? Ахахахахах ,а нали някой трябва да го използва това въоръжение А то никой нема и пръстта да си мръдне,вклчително и аз Е шопите да хващат автоматите и да ходят на фронта

16

Анонимен

преди 9 години

6. Аз съм българче ..Ама работя извън България , що нямах работа ! Това дето работех го затвориха , продадоха , препродадоха и сега виси една сграда . Та същата работа , чехите са я усвоили !

15

Анонимен

преди 9 години

Приказки за наивници. Кой може да печели битки без тиловото осигуряване. Трябва въоръжение, амуниции, продоволствие. Само с едни голи доброволци и "приказен" героизъм не става

14

нехуманитарна помощ

преди 9 години

Опълченците оказват нехуманитарна помощ на украинската армия и на фашистките батальони. Избиват ги.