78

Анонимен

преди 9 години

DOKAZANO !Nai - vurlite turkofili do 1878 g , stavat nai-vurlite rusofili sled osvobojdenieto. Furnadjiiski lopati ili strahlivci , koe ot dvete?

77

Хага

преди 9 години

Порошенко подъл престъпник предай се веднага на трибунала в Хага!Порошенко = Пол Пот

76

Анонимен

преди 9 години

До ПеченегНямаме нищо против славянското единство, но за да напишеш това, сигурно си душевно болен...

75

ауслендър

преди 9 години

До братята заблудени привърженици на Путин-в тоя сайт стигнах до извода , че повечето активисти са близки съратници на Атака и Болен Маймунов... И след като плюете Украинците вземете и проверете колко такива са загинали за освобождението на България, естествено зад тях са били руските фрицове...АЛЕЛУЯ ДРЪЖДТЕ МЕ ЗА ****!!!

74

vanko84

преди 9 години

До АнонименМакедония и България са едно това че някой му е скимнало да цепи България необвинявай СССР виждаш и сега македония се правят по святи от нас,а днешна Русия е в пъти по силна от СССР

73

Анонимен

преди 9 години

Separatizum v Ukraina nqma , tova si e Ruska agresiq .Tova e ISTINATA , drugari.

72

Анонимен

преди 9 години

До Печенегзвучиш повече като сърбин който си иска югославия от колкото българин.

71

Анонимен

преди 9 години

До vanko84Затва СЕСЕСЕРЕ направиха Македония и имаха планове да ни направят тяхна република нали ??

70

Печенег

преди 9 години

Всеки ден руснаци и украинци скрепяват с кръв, с реки от кръв СЛАВЯНСКОТО И ПРАВОСЛАВНО ЕДИНСТВО!Нека да крепне и да се утвърждава това единство!

69

Анонимен

преди 9 години

До vanko84"и човека сега реже глави,кой е терорист"..........Рапърът Абдел-Маджед Абдел Бари, наричан "хип-хоп джихадистът" от Мейда Вейл, западен Лондон, е основният заподозрян за екзекуцията на американския журналист Джеймс Фоули..........Смърт на фашисти и джихадисти!!!!!!

68

vanko84

преди 9 години

До СТОМАНОВти знаеш ли само СССР са искали да продължи да съществува България а запада искаха да ни изтрият от картата

67

Възмутен

преди 9 години

Къде е ООН? Къде е международното правосъдие? Защо се допуска фашизираните изверги на киевската хунта да избиват мирни жители в източна Украйна? Докога ще се позволява на тези убийци да използват опорната точка, че видите ли, това било станало, защото мирните мирните жители били ползвани като жив щит (което си е най-нагла лъжа)? Докога диктаторът военнопрестъпник Порошенко ще избива народа в Украйна, ползвайки се с протекцията на западните държави?

66

ауслендър

преди 9 години

Много ви са промити мозъците събратя мои, за това ще страдаме во веки веков...И когато споменавате Левски и Ботев, че и Караджата се замислете те за какво са се борели- за единна и самостоятелна държава!!! Има и такива държави, ако има и такива който ще опонират...!!!

65

Анонимен

преди 9 години

до 115Абе ти така ли не разбра кой свали самолета? Ужас!!! Колко нещастие има по този свят!Самолета е свален от обичаната ти Америка и киевската хунта. Но номера им не мина. Само такива , като теб могат да вярват в обратното.

64

Вече не смешен ВИЦ

преди 9 години

София, 1989г. митинг, демонстрация- всички крещят:-"ДЕМОКРАЦИЯ", "ДЕМОКРАЦИЯ"...Добре, обаче един дядка на по-задните редове крещи:-"МЕНСТРУАЦИЯ", "МЕНСТРУАЦИЯ"...Ядосал се един от протестиращите, отишъл и го сръгал в ребрата и казал:-Дядка, не се бъркай, бре! Не е тази думата, за която протестираме!!!Стареца отговорил:-Карай да върви, бе момче! Важното е КРЪВ да се ЛЕЕ...

63

Анонимен

преди 9 години

Браво, подкрепяйте Шмъркел и Педрошенко, нека трепят цели семейства. Днес трепят в Украйна, утре ще дойдат да ви трепят и тук ;)И не - не е нормално да обстрелваш цивилни с артилерия, каквото и да ми говорите.

62

vanko84

преди 9 години

До Анонименбате ти бойко да пасе гейберасите на поляната и да ги събира с пръчка нали е овчар на гейберите

61

ha ha

преди 9 години

А, фрау меркеЛ, как се "изходи" по въпроса за " демократичните снаряди". Или още не е получила разрешение къде и какво да говори. Харесваше ми като политик, но взе да дава "фира" напоследък.

60

vanko84

преди 9 години

До Бранникпробвай да видим кой кой е а момиченце играеш си огъня ,украйнска *** си ти

59

Война

преди 9 години

за пазари,за пари,това е истината,американците няма на кого да продават,с европейците -същото,ама какво да се прави на всякъде средната класа е смачкана,АЛЧНОСТТА не води до нищо,само алчните се заблуждават и леят кръв