55

софиянец

преди 9 години

До 86- На- чети, вместо да псуваш- за да разбереш, че НИКОГА не сме били "братушки" за т.нар. "братушки"!!! news.kremlin.ru/ref_notes/461

54

софиянец

преди 9 години

До ал 86- За това е виновна ТВОЯТА РФ- във Военната й доктрина- чл.8 буква "в" пише, че разширяването на нато е военна опасност на рф! Т.е. самият факт, че България е член на нато за руснаците се явява "военна опасност". В такъв случай е по-добре да имаме защита от руските войнолюбци! Щото например Полша може да изреве, че след като одкб и рф имат държавна граница в нея, то РФ И ОДКБ са пряка военна заплаха за нато....

53

До мусала

преди 9 години

А това, което ти не отчиташ е, че НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА, която да "подкрепя свободолюбива(???) укруина. Не виждаш, че главната цел на лешоядите е да разбутат Русия, да я разделят за да завземат големите и запаси от суровини. ***, да говориш за "справедливост" при краварите и евро...ците е не смешно, а малоумно. Я се разкарай, нищо няма да постигнеш като излагаш на показ простотията си и тъпотията си.

52

АТАКИСТ

преди 9 години

до 83Всяка вечер от 2-3 години насам заспивам със страшни мъки заради страх, защото руските ракети в Севастопол са насочени към Варна. Често и сънувам кошмари- как руска ракета изпепелява Варна и мен някоя нощ, докато спя неспокойно! И след този кошмар се събуждам целия плувнал в пот крещейки на глас: Натооооооооооо, защо ни изоставиииии?

51

Мусала

преди 9 години

*** са прави за едно нещо: По-голямата част от света не си пада много по САЩ:Повечето хора смятат, че Макдоналдс продават ***; че американците прекаляват с войните си по целия свят; че крайно либералният капитализъм има много недостатъци; че демокрацията не е измислена в Америка, а в Гърция и това си има някои следствия...Това, което *** не отчитат, обаче, е че не по-голямата част, а направо целият свят ненавижда фашистка Русия и днес подкрепя свободолюбивата Украйна!

50

софиянец

преди 9 години

До Стамен 74- НАТОВСКИ , а не на одкб! България е член на нато и ес, а не на рф и одкб! Препихте ли, що ли, та трябва да Ви се припомнят тези факти? Не знаете ли, че България е външна ВЪЗДУШНА граница на нато? Че РУСКИТЕ РАКЕТИ в севастопол са насочени СРЕЩУ ВАРНА И БУРГАС и за това е добре да имаме защита от нато?

49

АТАКИСТ

преди 9 години

Владимир Каспаров Путин бавно, тежко, тегаво, но устремено мачкащо, ще си доведе нещата докрай- Украйна ще бъде разцепена и Каспаров Путин ще матира САЩ и запада само с пешките, като си вземе и Източна Украйна. Без бой си взе Крим, малко пешки ще се наложи да жертва срещу маймуняка и цялата му клоака от Брюксел. Няма как!

48

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

До СТОМАНОВСПОКОЙНО,АДАШ! ГОЛОДОМОРЪТ Е БИЛ ТРИ ИЛИ ЧЕТИРИ ПЪТИ И ВЪВ САМАТА РУСИЯ САМО ЗА НАЧАЛОТО НА 20 ВЕК А ЗА ТАЗИ ИЗМИШЛЬОТИНА НА ЮШЧЕНКО КОЯТО ЗАПОЧНА ДА СЕ ПРОПАГАНДИРА ОТ НЕГОВОТО ПРЕЗИДЕНСТВО ПРЕДИ 10 ГОДИНИ НЯМА КАКВО ДА Я ОБСЪЖДАМЕ ЗАЩОТО ОТ ГЛАД ТОГАВА СА УМРЕЛИ И МИЛИОНИ РУСНАЦИ И КАЗАХСТАНЦИ.ТЪЙ ЧЕ ТОВА НЕ Е ЕТНИЧЕСКА ЧИСТКА.ПРЕДИ 25 000 УБИТИ ПОЛЯЦИ В КАТИН /АКО СА ТОЛКОВА РАЗБИРА СЕ/ ИМАШЕ ЕДНИ 80-120 000 РУСНАЦИ ИЗТЕЗАВАНИ,УБИВАНИ И МОРЕНИ ОТ ГЛАД И БОЛЕСТИ ПРЕЗ 1920 В ПОЛША

47

Монархист

преди 9 години

Когато осъдите Из(с)раел, тогава ще имате право да съдите и Русия. Ама няма да го направите, защото сте лицемери. За това и цял свят ще ви мрази консуматорската държавичка и ще подкрепя Русия.

46

Анонимен

преди 9 години

записките започнаха да се водят след Кипър, после имаше затвърждаване на знанията след Косово

45

Анонимен

преди 9 години

Мачкай Володя ,то отдавна стана ясно че с педа*и не можеш да се разбереш по мъжки .

44

Стамен

преди 9 години

Пентагона, бихте ли осведомили българското население, какви бойни самолети прелитат над Българска територия почти през час .

43

Чебурашка с автомата

преди 9 години

ПЕНТАГОН, БАНАН ХОЧЕШ ?

42

Анонимен

преди 9 години

Политикус: НАТО се опитва да скрие престъпленията на Киев като осъжда влизането на хуманитарния конвой.

41

Яяя

преди 9 години

Я първо си решети приблема с мюсюлманите

40

Мужик

преди 9 години

Малиии, много *** на Путин тука бре. Плащат ли ви за тая пропаганда от Москва или сте просто заблудени? Ако ви плащат искайте да е в американски долари щот с рублите само може да се обършете отзад след голяма нужда!

39

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

До СТОМАНОВ: ,,Очаквай скоро в Кавказ да се случат интересни случки, там само гледат и си водят бележки как става разцепване и в Сибир хвърлят по едно око,нали знаеш веднъж като тръгне няма спиране.''МЕЧТИТЕ СА БЕЗПЛАТНИ-ПРОДЪЛЖАВАЙ ДА МЕЧТАЕШ! И ДА ВНИМАВАТ ТЕЗИ КОИТО ХВЪРЛЯТ ПО ЕДНО ОКО НА СИБИР ДА НЕ ОСТАНАТ И БЕЗ ДВЕ/ СЛЕПИ!

38

победа няма да има

преди 9 години

На 24-ти Август в Куев ще се състои "парад на победата". Парад ще има, победа няма да има!

37

бие по точки

преди 9 години

Путин бие по точки. Вече бившата Украйна загуби пропагандната война!

36

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

До Шоп: ,,За снимките на убитите луганчани нали се разбрахме, че са фалшификат?''А ТЕЗИ 200 000 КОИТО БЯГАТ ОТ ФРОНТОВАТА ЛИНИЯ В НОВОРОСИЯ И ВЪВ МОМЕНТА СА ВЪВ РУСИЯ И ТЕ ЛИ СА ФАЛШИФИКАТ?