34

Анонимен

преди 9 години

украинците искат да изчистят цялата област от руското население,това е целта на операцията,дори така наречените бунтовници да се предадат геноцида ще продължи,за това Русия не трябва да се оставя на тия смешници да избиват руското население а да влязат в украина и да забият руското знаме в киев

33

DDR

преди 9 години

kомисията да публикува всички лица с "мръсни" досиета и на тези лица да се забрани участието в политиката на България доживот.

32

Анонимен

преди 9 години

"Част от автоколоната с руска хуманитарна помощ, която от седмица чакаше разрешение..."И кво чакаха, да цъфнат налъмите ли?На Путин п..ткини номера не минават!От Путин с любов!...............Загуби в европ.индекси след навлизане на хуман.помощ в ***.По-специално,в 15:38 часа, британският FTSE 100 е надолу0.04%до6775пункта,германският DAX спада0.41%до9363 пункта,а френският CAC 40-надолу с 0.81% до 4258 пункта. Съставният индекс.Stoxx Europe 600 се понижи 0.23%до 336.72 пункта.

31

Анонимен

преди 9 години

Брей... няма да могат да изморят хората, дето не харесват украинските олигарси и "помагачите" им.Само дето няма да смеят да обстрелят конвоя, за да не си навлекат нещо по-специално.Що ли една група "майданци" свалиха правителството, а сега толкова време война - и то не пада?Някой знае ли?

30

Анонимен

преди 9 години

Ей ,еврогейтаци, мога само да ви дам един дудук ,за да го надуете :))

29

Анонимен

преди 9 години

Всички приказки за евро-атлентически ценности са един раздут до пръсване балон. И той наистина се пръсна. Видяхме, че всичко е въздух под налягане. И ние се завряхме в тази ***. Със своето мълчание ние се превърнахме в съучастници на киевската хунта при осъществяване геноцида над населението в югоизточните райони на Украйна. Позор! Руснаците са велик и достоен народ. Те никога не изоставят своите в беда.

28

neno

преди 9 години

ООО Брюкселските зелки кричат на умряло Даваите мойте момичета ,продължавайте да крещите ,инак няма да се разбере че съм ви сводника С Уважение :Барак Обама ПС: да не забравя,че който не кричи против Русия ще му спретна "антитерористична операция с бонбандировачи над столицата му"

27

Анонимен

преди 9 години

За жалост зомбита има и у нас да не плачете после (виртулно) че са ви изпарили.Да бяхте взели мерки и 100 тината оБананови маймунеци да ги бяхте вкарали където им е мястото в зоопарка.

26

Анонимен

преди 9 години

До AMERICAN EAGLEЩо не се скриеш и да се търсиш, бе!?

25

Анонимен

преди 9 години

Брюксел трябвя да отговори бързо, какви ангажименти има към противоконституционното правителство в Киев. Да се приветства нелигитимно правителство за проява на сдържаност е не просто цинизъм, но е показател за дълбоко неразбиране на принципите на общността. В крайна сметка, очакваме от лидерите на съюза конструктивни действия, а не отчаяни прояви на шовинизъм.

24

Анонимен

преди 9 години

абе хора каде е онази гъска кристалина георгиева нали тя отговаря за бедствия и аварии .а какво по голямо бедствие от гражданска война.война в която загиват деца жени старци война в която укранацистите обстрелват градове села болници детски градини.защо така наречената демократична европа мълчи за зверствата на украинските *** защо мълчи за използването на системи град и ураган ,балистични ракети Точка -у ,защо мълчи за използването на фосфорни бомби забранени от ООН .мълчи европа мълчи и кристалинка

23

UFSY

преди 9 години

До AMERICAN EAGLEако е отвътре и е заради самоопределяне - няма да плачем, ако е насилствен опита, лъчевата болест бързо ще ни довърши ВСИЧКИ.

22

UFSY

преди 9 години

Яко!Срам ме е днес, че съм част от европейския съюз... освен закони има и морал, етика, душевна цялост. Който се крие зад буквата на закона, а не гледа голямата картинка е просто един бездушен бюрократ.Слава на Руснаците! Браво братя!Скоро идват избори, мислете с главите си за кой и с какви ценности ще гласувате!

21

Анонимен

преди 9 години

1седмица конвоя стои на границата......., защо е нужно това?

20

Дановски

преди 9 години

13, аз виждам бъдещето по-опростено и като точен аналог на 1917 година:1. февруарска буржуазна революция - майдан;2. октомврийска народна революция - антимайдан.Украинците трябва сами да си извоюват свободата.

19

Анонимен

преди 9 години

България има ли граници ?Как влизат джихадистите през Турция ,За които , правителство , под натиска на ЕС , трябва да се грижи ?Как знаете , че тези които влизат не са " спящи клетки ".

18

РУСНАЦИТЕ са

преди 9 години

много подли защото искат да спасят това което трябва да бъде изтребено

17

Анонимен

преди 9 години

А там където влиза САЩ ,На какво е нарушение ?- там няма й граници, така са дестабилизирали държавата !!!

16

Анонимен

преди 9 години

Киев не иска да предаде доброволно властта на Москва.

15

Бургас

преди 9 години

До Всеки ще си получи..Точно това ги чака. В началото на минялия декември бях в Киев, платената седянка вече беше започнала, вечер ставаше към -20тина градуса, на закрито обаче навсякъде хората ходеха по потници и по джапанки, яко жега и се радваха, колко им било безплатно топлото. Тая зима да видим, колко ще им е безплатно!Иначе обикновенния украинец е добър и сърцат човек, и в никакъв случай не мрази Русия, напротив дори. Заради шепа платени *** обаче, тая зима .. не ми се мисли ..