102

Анонимен

преди 9 години

До onzИ като съм гражданин на ЕС не мога да критикувам политиката ли? Че гони даже. Муйо, с муйо.

101

Анонимен

преди 9 години

До 149Хех не знам за телефоните, но със сигурност колоните от руски автомобили тръгнали да пазаруват нормална храна от запада се увеличават с километри на границите на Литва, Латвия и Естония. Факт.

100

jan

преди 9 години

До Анонимен 121Най-големият смях е, че се опитваш да мислиш. Откажи се, не е за тебе.

99

Анонимен

преди 9 години

Расмусен, НАТО и САЩ повтарят от няколко месеца че всеки момент Русия щяла да нахлуе в Украйна. Тоя път имало 20, другия път 40 хиляди войници струпани на границата. Само чакали да гръмне първа пушка и до няколко часа нахлували. Такава медийна помия никога не е имало. Не заемам страна, но поне журналистите трябва да бъдат обективни и да отразяват всички гледни точки. Не като *** - хванала 2-3 големи сайта и се скъсва да превежда от тях. Имам чувството, че дори не знае какво превежда!

98

Анонимен

преди 9 години

До 148Викаш сега всичко е на 6 там, а? Икономиката бумти, хривната стабилна, инфлация няма, газ и въглища има?

97

Анонимен

преди 9 години

До ХА-ХА-ХА !Да беше отишъл да видиш разликата как беше Украйна заедно с Русия (да не говорим докъде я докара Русия сега).

96

Анонимен

преди 9 години

До 143ми пращай помощ, кво лаеш

95

До Анонимен 122

преди 9 години

И какво като не са ни пратили, редно ли е да отвръщаш по този начин. С това доказваш, че си на тяхното ниво, ако не и по долу. Все едно слушам джихадист. Те нас - ние тях. Око за око - зъб за зъб.

94

Анонимен

преди 9 години

Българска хуманитарна помощ за Украйна!

93

Анонимен

преди 9 години

мислете зимата хахолите като почнат да ни еб..ват с газта друго ще завиете. А радиоактивна водка има край чернобил и от там нашите бизнесмени купуват евтино млеко , месо за колбаси с което ви тровят нещастници.

92

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 100Ами откакто 87% процента одобрение, от тогава.

91

fripp

преди 9 години

Помня, че ни пратиха помощ, когато я поискахме да гасим пожарите преди година-две. Изпратиха специален самолет. За наводненията не съм чул да сме искали помощ от някого. Никога няма да ни откажат, ама нашите разправят, че се справят сами.

90

обама

преди 9 години

До АнонименОт когато америка се управлява от 1%.

89

as

преди 9 години

до 122 Пратиха 50 000$ още на другия ден май беше за Бисер.

88

Анонимен

преди 9 години

До 127Доказа окончателно, че по-*** човек от руски дупедавец в България няма. Русия е пратила помощ при наводненията в Германия например. До там с желязната ти логика.

87

Анонимен

преди 9 години

Светът е въвлечен в една позорна война за човечеството! Обществото с най-голяма толерантност се оказа най-безразличното към чуждото нещастие. Това е общество, което счита живота за ***. Със същото безразличие, което гледа содомията, позволява и убийствата на невинни хора. 100 години успешно промиване на мозъци от социалните инженери, ни превърнаха в себични животни, задоволяващи собствените си нагони.

86

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Украйна вече цъфна и върза в еврогейския си път ... :)Украинците излязоха по-прости и от нас българите. Те поне имаха за пример какво се случи с бившите соц. държави в еврогейския им път ...Ако бяха по-умни нямаше да повторят грешката им.

85

ройтерс

преди 9 години

Американците подкрепиха и финансираха фашистката хунта в Киев.Питам когато се обърнат срещу тях и почнат да режат глави на американци и Киев ли ще бомбардират.

84

Анонимен

преди 9 години

До 122Не пратиха. Но с двете си очи видях Барак Обама с една лопата да рине ла*на в *** във Варна, а пък Меркел по бански разчистваше разрушенията. А пък в Мизия - Камерън дойде със самолетоносач през Дунава да ръководи спасителните действия.

83

Анонимен

преди 9 години

Пратката оръжия ще пристигне навреме, че сепаратистите почнаха да се озъбват. Новите боеприпаси и хора ще им вдъхнат нови сили :-)