7

Волята на Партията

преди 9 години

За какво е БСП? Ей вие по селца и паланки, за какви се мислите бе. Всичко се спуска от централата и всичко се решава централно. За да може най-добре да се реализира "силно представителство на по-голямата част от българските граждани". Ама-ха.

6

политолог

преди 9 години

Рева на червените *** е музика за честните Българи. Това показва, че за Държавата е много добре. Само за протокола - Цяла година БСП-ДПС-Атака-ДС -КГБ се подиграваха с над един милион избиратели на ГЕРБ. Даже онова *** Бисеров се изцепи-боли ли като ви вадят зъбките , е сега другари и депесари вас боли ли ви като ви вадят зъбките. Боли нали , е който нож вади от нож умира

5

п

преди 9 години

в предвид малкото депутати, които се очаква да влязат в новия парламент от бсп, борбата ще бъде безмилостно жестока... и много скъпа!

4

Анонимен

преди 9 години

Кавалера на Ордена на Жартиерата избяга в Брюксел а Министъра на Вагината не го искат и неговите........Ееееех, Виетнам, какви времена бяха........

3

прочетено от друго м

преди 9 години

Бизнесмени с партиен билет редят луди пари, за да се уредят с депутатско място в БСП.Цените за депутатско място са немислими за обикновения българин.Твърди се, че бизнесмени вече цакат над 150 бона вместо доскорошните 80 000 лева, за да се сдобият с депутатски имунитет и да станат част от редиците на БСП.От Позитано 20 издават, че в момента тече тежка драма между бизнесмени и апаратчици на БСП по места кой по-напред да се вреди.

2

смех

преди 9 години

Ваджайнин не го искат, но Миков по комунистически го "налага". браво, другари и наздраве!

1

Анонимен

преди 9 години

АРЕ У ЛЕВО !!!