153

софиянец

преди 9 години

До Анонимен 181- "...Държава, която избива населението си не заслужава да съществува...." Това рф ли го решава, а?

152

софиянец

преди 9 години

До Анонимен 181- Имате ли правни аргументи срещу юридическите дефиниции на чл.1 от Закон на Украйна за борба с тероризма и чл.11-17 от украинският НК?

151

софиянец

преди 9 години

Съгласно закона на Украйна за борба с тероризма "тероризма е- социално опасна дейност, която е съзнателно, целенасочено използване на насилие от страна на вземане на заложници, палежи, убийства, мъчения, сплашване население и властите, или да извършат други атаки върху живота или здравето на невинни хора или заплахи за наказателно действия, за да се постигне престъпни цели"

150

софиянец

преди 9 години

За онези, които искат да знаят:1. meget.kiev.ua/kodeks/ugolovniy-kodeks/razdel-3/2. kiev1.org/zakon-ukr-638-iv.html - чл.1

149

Анонимен

преди 9 години

тук пишат болни мозъци като бранник, 176 и др. Как не ги е срам да показват дива злоба. Държава, която избива населението си не заслужава да съществува. Нека се разделят и да уреждат живота си самостоятелно. Някои се опитват да представят Русия като изостанала но само те са умствено изостанали

148

софиянец

преди 9 години

До 177= Престъпление не е онова, което пропагандират руските зелени човечета в Украйна - "хунти", "мунти" и т.н., а СИ ИМА ЮРИДИЧЕСКА ДЕФИНИЦИЯ, КОЯТО Е ДАДЕНА В НАКАЗАТЕЛНИЯТ КОДЕКС НА УКРАЙНА.

147

независим

преди 9 години

Доколкото си спомням на референдума 91% гласуваха за отделяне от Съветския Съюз. Така гласуваха и т.н Руско Малцинство. След това кибер атаки, психологическа война, непрекъснати корупционни скандали подготвени и инициирани от Москва и т.н. Добре познато от Грузия и от собствения жизнен опит у нас доведоха до изтощение на Украинския Народ. Време е Българския Народ да си вземе поука и да се обедини около националната идея и да отблъсне подлите Руски козни. Събуди се народе!

146

софиянец

преди 9 години

До 177 "...Никой друг не ги нарича така..." Грешка- всеки ЮРИСТ може да направи систематичен анализ на правните норми на Закон на Украйна за борба с тероризма и всеки ЮРИСТ може да извърши И ИМА ПРАВО ДА ИЗВЪРШИ правна квалификация на деянията на тези лица. Точно в това отношение злобата няма никаква намеса. Впрочем- гответе се за кръгова отбрана:)money.bg/news/id_1041156578

145

Такава

преди 9 години

До софиянец 176дива злоба от жена не съм очаквал. В щатите дори и за серийни убийци има нощни бдения в деня преди екзекуцията и пледиране за отмяна на смъртната присъда. Човек призоваващ към убийство не е човек изобщо.Терористи ги наричат само в Украйна. Никой друг не ги нарича така. Дори Сенатът на САЩ не си позволи да обяви ЛНР и ДНР за терористи.

144

софиянец

преди 9 години

До Анонимен 175 То голям "човешки капитал"- лица , извършили държавна измяна, убийци и терористи...с изключение на малолетните и непълнолетните деца...

143

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 167 На клипчето освен еди черен път и няколко стари порутени сгради друго не се вижда!Ти какво искаш да кажеш,че в САЩ,Германия или Франция няма стари и порутени сгради,гета,занемарени райони или черни пътища?Айде стига глупости!Във европейска Франция съм виждал много по-ужасяващи и занемарени сгради,да не говорим за *** и *** например в Марсилия!

142

софиянец

преди 9 години

157- Какво стана сега?:) Признават ли от днр, че ръката на москва ги ръководи от САМОТО НАЧАЛО на събитията в Украйна? А сега си прочети тук чл.3 буква "g" и кажи- путин признали, че зелените човечета - военни без опознавателни знаци, които НЕ СА украински граждани, са руски военни? un.org/ru/documents/decl_conv/conventions/aggression.shtml

141

софиянец

преди 9 години

До 157 - Прочети това и го коментирай:)dnr-news/stati/2475-perestanovki-v-novorossii-moskva-menyaet-taktiku.html

140

до 172

преди 9 години

Защото са срещу обединена Украйна.Стреляли са срещу своите сънародници. Сега Путин ще ги обединява в Сибир.

139

Анонимен

преди 9 години

Нова порция колонисти за овладяване на безбрежните пространства на Сибир!

138

вуте

преди 9 години

До Анонимендемократия ке дойде кога сите руси си се върнат у русия,те тогава ке дойде демократия и крак на дезгия за Украина!!!

137

софиянец

преди 9 години

До Анонимен 172- Много просто- защото са ЕТНИЧЕСКИ РУСНАЦИ! То си е написано в статията, *** кой да го чете...

136

софиянец

преди 9 години

До Брaнник 159- "...боящи се от нaкaзaтелнa отговорност зa делaтa им- сепaрaтизъм= нa държaвнa измянa!...' Това е вярно- Украйна е унитарна държана и съгласно чл.1 и 2 от нейната конституция, чието правно действие не е прекратено И В МОМЕНТА, суверенитета на Украйна се разпростира върху ЦЯЛАТА й територия.

135

Анонимен

преди 9 години

Mnogo sa mi sme6ni na6ite rusofobski nedorazumeniq-pi6at glupost sled glupost za Rusia,bez nito da sa videli,nito da sa hodili do tam!Jiveqt s prikazkite na babite si za Rusia ot predi 30 godini,`e nqmalo pyti6ta,tok,toaletni!Abe ***,ogledaite se kak jiveqt horata i kakvi zaplati polu4avat pri "diktatora"Putin i togava govorete!

134

софиянец

преди 9 години

До Анонимен 157- ???????????? Ти нормален ли си ? Сепаратистите искат ОТЦЕПВАНЕ НА ИЗТОЧНА УКРАЙНА ОТ СУВЕРЕННАТА УНИТАРНА ТЕРИТОРИЯ НА УКРАЙНА И ПРИСЪЕДИНЯВАНЕТО Й КЪМ РФ! КОЙ БЪЛГАРИН ЩЕ ИСКА ТОВА ЗА НАПР. ВАРНА ИЛИ БУРГАС????????? Ако не си руски платен агент на одкб, какво друго си- ***, неуравновесен прихически човек- КАКВО?!