53

никой си

преди 9 години

до БранникА още по-наглото е, че се наричат българи. А дори български не знаят добре...

52

Анонимен

преди 9 години

Русия да спре на *** мекерета цялата газ,,

51

Брaнник

преди 9 години

Бългaрия НЯМA ДA ПЕЧЕЛИ НИТО СТОТИНКA от ю.п. ЦЕЛИ 30 Г. ( ТРИ ДЕСЕТИЛЕТИЯ!) НИТО СТОТИНКA! ЕТО ТОВA ЗAЩИТAВAТ руските aгенти тук и го нaричaт " бългaрски интерес", бaси интересa..по русофилски!

50

до 71

преди 9 години

Чудесно, а сега изкажи някоя собствена мисъл. Пожелавам ти го, знам че за теб е трудно без опорни точки... :)

49

ha ha

преди 9 години

до 71......."Не спори с ***, защото ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит" ;)

48

Пешко

преди 9 години

Кутевистите са крайно прости обаче. Абе, нали и южния паток и настоящата мрежа пак зависят от Путинчанин и девиантните му настроения. Кво плашите със зимата и ако не бил Южен паток щяло не знам си какво да станело.

47

Брaнник

преди 9 години

Нaли щехте руските *** дa прaвите " протест" пред Щaтското посолство хa, хa, хa 5- 6 русофилски побелели тиквочa

46

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Да се откажеш от нещо, от което можеш да печелиш милиони само, защото е руско ?Няма такова малоумие просто !Съд и затвор за националните предатели съсипали България и превърнали я в *** на САЩ !

45

Анонимен

преди 9 години

Медия, собственост на известна варненска групировка, показателна с дълбоките си връзки с лицето на руската мафия - др. Лужков. Нормално е м0дератора да "участва" ... или по-скоро да "коригира" форумната дискусия в "правилната" посока.

44

Анонимен

преди 9 години

Абе интересно защо Франция не послуша Брюксел и продаде на руснаците няколко бойни кораба и спечели милиарди, а нашите гащници са готови на всичко, за да излижат задните части на САЩ и ЕС? Вие как мислите вашингтонски ***?

43

Анонимен

преди 9 години

На международния пазар цената за изграждане на един киловатчас ядрена мощност е около 2000 евро, а стойността, която ни предлагат от Уестингхаус за седми блок на централата в Козлодуй е 5300 долара за един киловатчас, което е изключително неизгодно за България. Това заяви в интервю за Дарик Йордан Костадинов, бивш директор на АЕЦ Козлодуй. Той ръководеше атомната ни централа от 2001 до 2005 г.blitz.bg/news/article/285871

42

ОЧЕВИДНО Е

преди 9 години

че ЮЖЕН ПОТОК обърква ТОТАЛНО политиката на ФАШИНГТОН и затова е тоя яростен напън да спрат проекта. МЕСТНИТЕ ДУПЕДАВЦИ за 30 сребърника/$ ще продадат и майка си. БЪЛГАРИЯ е тотално зависима от УСА амбасадата, защото подслушват целия свят и им знаят на "ЕЛИТА" всички далавери и са ги стиснали за топките. /Пардон - те нямат такива/

41

Анонимен

преди 9 години

Докато повечето *** са против Южен поток, само за да се прецакат руснаците, хората с мозък в главите са наясно защо Турция се натиска да ни измести от транзита на газ. Това да прецакаш енергетиката си, за да угодиш на САЩ е измяна.

40

до ha ha

преди 9 години

Ти си от ония без "ъ" на клавиатурата. За *** ли ни вземате, скапани, руски пияндета? Глупостите които пишеш може да минават в русия, тук обаче сме Европа - изглеждаш смешен.

39

ha ha

преди 9 години

"Новие известия" представя "версия, популярна сред официалните лица в Русия" - че "днешната атака срещу "Южен поток" идва само от интригите на САЩ и европейците, играещи по свирката им, забравили уж собствените си изгоди заради интересите на отвъдокеанския "по-голям брат". МНОГО ТОЧНО КАЗАНО, НО НЯМА КОЙ ДА СЛУША, УШИТЕ НА НЯКОИ СА ЗАПУШЕНИ С ДОЛАРИ.

38

Анонимен

преди 9 години

До до ИманиАбе унуфри...що си мислиш че през последните 25 години сме нещо различно от роби...

37

кран

преди 9 години

добре, че е ЕС, иначе до сега да са ни заробили за жълти копейки

36

Брaнник

преди 9 години

Одисей смърдиш нa семеннa течност, млъквaй и хигиенизирaй отверстиятa си гейобрaзен!

35

идиоти

преди 9 години

До АнонименЗащо другите страни по тръбата искат този газопровод нима там са по ***?и дали ако това беше американски проект пак щяхте да пишете глупости?защо не пишете срещу Американските собственици на Мариците2-3 който продават 5 пъти по скъп ток у нас?защо бе !?

34

Анонимен

преди 9 години

сън не спите бе полит-икономисти ))))