96

DO 121

преди 9 години

комунизма ней руски мой прочети малко от къде идва и кой го върти

95

Анонимен

преди 9 години

Това не са държавници, това са индивиди които мислят само за себе си, това са хора който смятат да закрият БГ. Довчера едни закриваха, ликвидираха, разрушаваха...., а днес други не разрешават какмък върху камък да се съгради за благото на натода. Това са ликвидатори на БГ.Аз съм никой, но казвам,че до преди години БГ беше държава за уважение, а днес държава няма.

94

Анонимен

преди 9 години

Напук на забрана, издадена от служебния министър на икономиката Васил Щонов, газовото дружество Южен поток България вдигна капитала си 25 пъти - от 15,588 млн. лв. на 397,606 млн. лв. Скандалното увеличение е вписано в Търговския регистър в 14,36 ч. вчера, установи проверка на Преса. То е направено по силата на решение на бившия ресорен министър Драгомир Стойнев от 11 декември 2013 г., което не е било изпълнено през последните осем месеца. И преди, и сега държавният Български енергиен холдинг (БЕХ) и Газпром притежават по 50% от капитала на Южен поток България.

93

Анонимен

преди 9 години

Днес атакистките *** са осквернили паметника на Хаджи Димитър с надпис "Смърт на ***".Тези депесарски *** няма да спрат пред нищо за да излязат от двата процента.

92

Анонимен

преди 9 години

Оф... Писна ми от този Южен поток. Да минава най-накрая през Турция и да гледаме пак като мулета. То едно нещо по-голямо от барче или кафе реши някой да построи и вече нашенеца не знае как да си предава важност. Най-накрая брееее нещо "зависи" и от БГ в този ЕС.

91

Анонимен

преди 9 години

дреме ми на шмайзеро

90

Анонимен

преди 9 години

ехо

89

Анонимен

преди 9 години

"Б" отбора на ГЕРП започна с номерата !!! То бива *** на хамерикански з....и ама тия се уляха направо !

88

до 115

преди 9 години

Руската *** вади и етническа карта.ДПС беше сътворена от КГБ и осъщесвено от БСП-ДС за запазване на Руската губерния БГ.Така ли никой не си зададе въпроса защо винаги БСП и ДПС са заедно в отстояване на окупаторските мераци на Путин?Има ли смисъл да се цитират и Възрожденци Българи които преди век са го казали ,че Русия е окупатор?!

87

Анонимен

преди 9 години

Някой сеща ли се какво каза баба ванга.дръжте се за русия иначе става много лошо за българия....

86

от Лондон

преди 9 години

Ало, кенефо водолазите, как е там в блатото - плувате ли, плувате ли.Ще си изберете ли пак Мутрата и Дянкова да ви яздят.Браво, мазохистчета - железни сте.

85

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 105Хмммммм, и Сорос се поклони до земята на българите и... си го премести от единия крачол в другия, демек от една НПО в друга НПО.

84

Анонимен

преди 9 години

Само така - това прокажено племе трябва да изчезни и този ***, наречен БГ да бъде заличен от лицето на Земята.

83

Анонимен

преди 9 години

С помощта на Дедо Шорош и чуфитуските му слиги Плевнята, Мутрата и Блазака, сколо България ще се шистозифицира.Тогава няма да остане ниото природа, нито народ и чераната Обарама ще дойде на бял кон да присъедини да се настани в Територията ...

82

333

преди 9 години

сега шист от Америка .... но разбира се на 7-торна цена ... честито на сОРОС

81

БАЙ ШИСТАКИ

преди 9 години

ВЗЕМАЛ СЪМ МУ МЕРКАТА НА ЮЖНИЯ ПОТОК ЗА ДЪРВЕНОПАРДЕСЮ

80

boza

преди 9 години

Da be ,kato njama YUZHEN POTOK ste se otopljavame s oborski tor ---- *** s *** , kvo me gree Evropeiskoto mnenie , zatova predlagam zimata da atakuvame parkovete i k,voto mozhem da izsechem i taka itaka parkovete ne sluzhat za nisto.

79

Анонимен

преди 9 години

Е и другари , видяхте ли, че има и БЪЛГАРСКО правителство. За вас от БКП-БСП-ДС единственото важно е Руските кървави РУБЛИ. Спрете се най после, че господ забавя , но не забравя.

78

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

80: ТЕСЛАР ТЕСЛАРОВ: А САЩ ДА НЕ БИ ДА ПРОДАВАТ ГОРИВАТА НА ЦЕНА ПОД СЕБЕСТОЙНОСТТА ИМ ,,УМНИКО''? КОЛКО БИХА ИЗДЪРЖАЛИ СПОРЕД ТЕБ,А?

77

бай Начко

преди 9 години

България трябва да прекъсне всякакви връзки с Русия. Русия винаги е носила нещастие на България - по старите помнят мизерията преди 89та година през руското робство - бедност, мизерия, безработица - почти нямаше работа, а ако има те карат да минаваш тежки инрервюта и за всяка работа се искаше руски, без руски никой не те взима на работа а надписите навсякъде по магазини и офиси бяха само на руски - България беше колония на Русия.