205

До 265

преди 9 години

Защо 70 години нестабилна ли беше Русия.Бяха въвели същите санкции на западните стоки, пък не им преуспя икономиката.

204

Одисей 1

преди 9 години

267 мога ли да поправя , СЪВЕТОФИЛ , тези не са и русофили , те си мечтаят за Сталин и виждат в лицето на Путин новия Сталин.

203

ххх

преди 9 години

До Одисей 1Браво. Като рухнаха останалите опорни точни за Русия, почнахме с това къде са им децата :)

202

Пешко

преди 9 години

Абе Сочи прие ли 250 млрдния турист или пак сички са у Греция?

201

До 260

преди 9 години

Русия е била побеждавана, и то многократно. НАй-красивата победа над параноична СССР беше 90-та година,когато я победиха икономически ,за д ай покажат,че няма смисъл от всичките й танкове и клашници,когато народът ти мизерува.Путин като типичен глупав КГБ-еец не чете историята,а я повтаря.

200

Анонимен

преди 9 години

До 262АБЕ РАЗВАЛИ МИ СЕ КАПСА КАК ДА СИ ГО ОПРАА А?!

199

Одисей 1

преди 9 години

Вчера ми попадна една статия за това къде са децата на властта в Русия , всички до едно за когото се сетите са някъде на Запад или на Изток , някои от тях са направо чужди граждани , други са все още в невръстна възраст 12-14 , но това не пречи да бъдат в частни лицей в Швейцария , само за Жириновски не видях ако знае някой нещо нека каже иначе за всички други известни имена децата им са в чужбина .

198

ххх

преди 9 години

До 252Ти за 15 години стабилност искаш да тече мед и мляко по павираните със злато улици ли?

197

Десен

преди 9 години

Народа пак ще страда, но проблема си е техен като го търпят. Върхушката пак ще си пие уйскито ще пуши боро и ще кара марцедеси. Това не ви ли се струва познато.

196

емигрант в Русия

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯ----------Виж на картата,къде се намираме,и тогава пиши глупости.Ние сме в една от най северните точки на РФ.А централна Русия,а Москва,Петербург,Сочи,Тюмен,Екатеринбург....стига демагогия писахте----истината е че заради американските интераси и европейските ***--България се затрива...това е факт.......

195

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен"10-15% от населението"А във Франция, Германия, Англия и България колко ли са?

194

Анонимен

преди 9 години

До 251Чиче, развалил ти се е капс-лока :)

193

Анонимен

преди 9 години

До xxx239 Прав си че имат по висока раждаемост от нашите страни , между другото Монако е последна в света и няколко места преди него е Германия , така че това не значи кой знае колко много , имай предвид че в Русия непрекъснато се увеличават мюсулманите , те вдигат раждаемостта смята се че са 10-15% от населението и растат със страшна сила .

192

Анонимен

преди 9 години

До АнонименНай голямата лъжа е, че Русия няма производство. Русия е много напред в почти всички области, с някои изключения, но най-добре е развита в медицината, оръжейната промишленост и космическите-------------смок , ти прочете ли изобщо статията ?кое им е най-развитото в медицината, че произвеждат салфетки ли ?

191

Пешко

преди 9 години

Защо трябва да ни интересува вътрешната икономическа политика на Русия? Знаем достатъчно - лади, салфетки, блини и квас. Стига ни занимавахте с Медведев и некви такива

190

До 245

преди 9 години

Браво, много хубаво. И Русия си остава една средняшка икономика с нисък стандарт.

189

Анонимен

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯ"200 000 ДУШИ"Тия българи ли са точно? :)

188

Анонимен

преди 9 години

До Одисей 1Пак не позна. За 2013 има 22 000 души ЕСТЕСТВЕН прираст.

187

До 243

преди 9 години

Кое има е високата технология - Калашников е най-неточния автомат на планетата,а руски танкове никой не купува освен изостанали държави,приятели на Русия. В космоса на Марс е Кюриосити,а руснаците го гледат по телевизията. Ако спрат западните технологии руснаците ще си карат Ладите и ще се възхваляват.

186

асд

преди 9 години

а пък за руската общност в Германия никой нищо не казава , не им отърва .