74

софиянец

преди 9 години

До 108- "...Я да те видим сега - какви са условията за промяна на държавна граница според сега действащото международно право?.." Начина за промяна на територията на една държава обичайно се вписва в най- висшият й закон- конституцията. Ха сега проверете тук iportal.rada.gov.ua/uploads/documents/27396.pdfсъдържанието на чл.1, 2 ,73, 157 - те какво казват?

73

софиянец

преди 9 години

До Анонимен 108- Това не го решавате служителите от подразделенията за информационно психологически операции на одкб, а конституционно правната теория, Общо учение за държавата и международното публично право..За да разбереш за какво пиша- odkb-csto.org/news/detail.php?ELEMENT_ID=3499&SECTION_ID=91

72

Шпиончев

преди 9 години

До Тервел 105Трябваше ли да го чакат Асад да използва химическото си оръжие ?Където има пушка/химичеки оръжия/ в първо действие тя накрая ще гръмне.Абсолютно е "разрешено" да се изстрелват безразборно ракети където ти падне,по граждански летища и незнайно къде,това правят палестинците.Ти какво искаш Израел да ги гледа ли?

71

Анонимен

преди 9 години

До Тервел 105В интерес на истината, фосфорните боеприпаси не са забранени изобщо.Забранено е използването им в и около населени места.Използването им от украинците доказва само тяхната гнусна същност, страх от пряк огневи контакт с противника и тотална некадърност.

70

софиянец

преди 9 години

До Кашчей Безсмертний 102- "...И като посочиш нормативния акт какво ще стане?..." Руски ***, има ли международен нормативен акт с ПРАВНИ ПРАВИЛА за провеждане на разследване на международните престъпления, значи има и ПРЕДВИДЕНИ НАКАЗАНИЯ за извършване на такива престъпления, както и има и ЗАКОННО РЕШЕНИЕ НА СЪД, което постановява осъдителна/оправдателна присъда:) Това не ти е путинската диктатура:)

69

Анонимен

преди 9 години

До 96Ама Крим е Русия, каква друга държава?Пък и "зелените човечета" не са изпращани в друга държава, те си бяха там.Нещо си се объркал. Я да те видим сега - какви са условията за промяна на държавна граница според сега действащото международно право?

68

$?!

преди 9 години

Това жена да не знае къде да слага пълен член е направо резил! Засрами се ***!

67

КГБ

преди 9 години

Не е софиянка *** е!Признай си бе кукло кажи че си от 20 години в София и вече се наричаш така "софиянец"Ужас, писнало ми е от натурализирани селски девойки!

66

софиянец

преди 9 години

До Тервел 98- Нарушаването на член от украинската конституция суспендира ли/ т.е. прекратява ли/ правното действие на ЦЯЛАТА конституция? Защото съгласно чл.1 и 2, както и чл.73 и 157 от украинската конституция референдумът в Крим е НИЩОЖЕН- т.е. не произвежда правни последици. т.е. ПРОТИВОКОНСТОТУЦИОНЕН Е !

65

Уважаема

преди 9 години

до софиянкатаако обичаш спри да си демонстрираш правните познания. Тук няма друг юрист да ти опонира. Да се заяждаш с непрофесионалисти е меко казано злобно. Всеки има знания в неговата област. И ти не можеш да поставяш диагноза, лекуваш зъби или пишеш софтуер, нали. А в статията няма никакъв правен казус.

64

Кашчей Безсмертний

преди 9 години

До софиянец 92Оффффф!И като посочиш нормативния акт какво ще стане?Ще се научиш да използваш пълен член правилно ли?Аре, не ме занимавай с Кадиров, ще му пръцнат на хурката. Спорът с *** и нагла шопкиня е нонсенс. Ти победи. Ти си права. Ти си най-умната и най-красивата. Лягай си вече, че стана късно.

63

от 91

преди 9 години

До Кашчей Безсмертний 94 Ад ме е че е варненка , и диша същия въздух като мене( и аз съм от Варна).

62

Шпиончев

преди 9 години

До Тервел 90Очаквах да ме питаш нещо за Голямия взрив преди 4,5 млрд.г./където несъмнено САЩ са замесени/ и за индиянците в Америка/да не забравяме че там бият и ***/,а ти само леко отклонява темата и щрихираш със Сирия и Палестинското Метро за Ракети/ПМР.Имаше ли химически оръжия в Сирия ,които янките унищожиха на кораб..имаше.Има ли ПМР от където стрелят по Израел имаше.Вие искате да се преброят звездите в небето и да се оправят всички проблеми в света, и едва тогава РФ да се коригира.

61

софиянец

преди 9 години

До Кашчей Безсмертний 94- Питекантропе- аз не съм като вас- руските ***- да ми пускат коментарите, а аз само да ги копи- пействам и да ги публикувам! Нормално е да се нуждая от поне 1 минута за написване на коментар!

60

софиянец

преди 9 години

До Анонимен 91- "....Вероятно по международните закони бунтовниците нямат право да се обучават в Русия..."1. Лицата са проруски терористи- съгласно чл.1 от закон на Украйна за борба с тероризма, а не са "бунтовници"2.Съгласно Резолюция 3314 на ООН от 1972 чл.3 буква "г",изпращането на въоръжени банди, наемници или военни без опознавателни знаци / "зелените човечета"/ от една държава в територията на друга държава с цел предизвикване на въоръжен конфликт на територията на 2рата държава, Е АГРЕСИЯ

59

Кашчей Безсмертний

преди 9 години

До Анонимен 91Остави я тази *** овца, не виждаш ли, че само се прави на велика. То бива наглост и просташка надменност, ама това е шопкиня - нагла, проста и накадърна.

58

софиянец

преди 9 години

Доп 86- "...просто безсилието и очевидната ти некомпетентност..." Ми след като ги твърдиш, ха вземи и ги ДОКАЖИ! ОТГОВОРИ- СЪГЛАСНО КОЙ МЕЖДУНАРОДЕН НОРМАТИВЕН АКТ ПРОКУРОР ОТ МНП ИМА ПРАВО ДА ИЗИСКВА ПОКАЗАНИЯТА НА ПРЕЗИДЕНТА НА ЧЕЧНЯ? Става въпрос за международно наказателно право- не го бъркай с путинската диктатура:) Аз ВЕДНАГА мога да посоча нормативният акт, а ти всезнайко?:)

57

Анонимен

преди 9 години

До софиянецМдааа.Тука вече путинофилите го закъсахме.Вероятно по международните закони бунтовниците нямат право да се обучават в Русия. Иначе фашистите от десен сектор , които от 10-15 години се обучаваха в Полша и прибалтика с американски помощи и хилядите ЦРУ и часни американски и полски агенти и не са незаконни. Еми госпожа тогава идете покажете им адвокатската си карта и им го кажете на самите бунтовници тогава. Само не знам как ще бяга тогава адвокат със заврян отзад АК.

56

софиянец

преди 9 години

До Тервел 84- Ооо- значи за путин действа правният принцип за невиновност, а за мен- обикновената адвокатка- действа обратният принцип- виновна до доказване на противното?:) С тези разсъждения далеч няма да стигнете- най- много да се включите в някоя ОПГ :)

55

софиянец

преди 9 години

До брей "...НЯ-*** никакви писмени показания на Кадиров относно някакво хипотетично деяние на Путин...." Има си правна процедура, описана в съответният международен документ, съобразно която прокурор от МНС ИМА ПРАВО да изисква писмени показания на свидетели. Ако си въобразявате, че няма да има такова дело в МНС, жестоко грешите. Освен това- аз НЕ ПИСАХ, че вече има заведено такова дело, а че прокурор от МНС ИМА ПРАВО да иска писмените показания на този президент.