50

АРХАНГЕЛ

преди 9 години

Момчета, вече в няколко руски сайта се споменава, че и България снабдява армията на украйна с Т 72 и 122 и 152 мм. САУ! Разбира се, дьонметата от медиите ме казват нищо по въпроса, ама един ден да не започнат руски ракети да падат над софия??? А плевньо и тиквички пак няма да са виновни!!!

49

Монархист

преди 9 години

Баба Меркел да не лае много много, че току-виж и се наложило да инвестира в експресния строеж на една трансатлантическа тръба за доставка на американска газ, щото руската ще секне изведнъж.

48

Анонимен

преди 9 години

4ervenite tupanari , nai bezmozu4nata , tupa , ne podlejashta na ugovarqne 4ast ot bulgarite da subira bagaja I v SIBIR .

47

Дойн

преди 9 години

И що за велика армия трябва да има голямата Украйна след като вече толкоз време не може да се справи с "терористите" в Пернишки окръг!? Само като го прочетеш нещо буди съмнение...Апропо - Украйна не е нито Афганистан, Ирак, Либия или Сирия че американците да си правят демокрация по американски - никой не обича пожар пред дома сия нито руснаците, нито европейците. Обама да си ходи по пустиняците и там да демократизира.

46

бмб

преди 9 години

Заглавието е вярно,ако се разменят имената на държавите

45

Тъпи американци

преди 9 години

И тези провокации са като сваления Боинг - каквито простотии да говореха американците ние знаехме, че Обама е свалил самолета. И сега знаем ,че каквото и негативно да се случи някъде по света американците са виновни.

44

Анонимен

преди 9 години

Одисей, изглежда не исъзнаваш, но в общия случай мненията изглеждат като тези, които даваш за пример. Някой трябва да ти го каже това. Дано разбереш.

43

Анонимен

преди 9 години

До Одисей 1Свали си гащите от главата и може би ще прогледнеш.

42

Чиборатор

преди 9 години

А американската *** Меркел не е ли обезпокоена за това, че Киев обстрелва с тежка артилерия ГРАД и УРАГАН жилищните квартали на Донецк и Луганск ... Около кризата в Украйна разбрахме, че международно право НЯМА! Че Вашингтон тотално контролира ЕС, ООН, НАТО ...

41

поименен списък

преди 9 години

Днес отдел "Лъжа и дезинформация" на Цру е в почивка. Затова няма, както винаги, да бъдат публикувани, като доказателство, поименните списъци на лошите руски съветници, нахлули в добрата фашистка Украйна! Забележка: Цру е най-голямата терористична организация в света!

40

Анонимен

преди 9 години

Осирейчо пак ставаш за резил--ти неразбра ли че си най-малоумният *** на сорос.....всички те *** тук,,,,а ти още се гордееш с кретенизма си.........

39

до 42

преди 9 години

Не съм умник,умника си ти,или поне така се надяваш!Глупостите,които ръсиш във форума,определено не са върха на човешката мисъл,но явно не го знаеш!Дали се правиш на мноого хитър провокатор,или си просто ***,това не ме интересува!Това,което ме тревожи,е до кога тези *** от евроамерика ще си играят така безотговорно със съдбите на хората!?До кога ще провокират света?Путин не тръгна пръв,а беше предизвикан!И това всички,с изключение на теб,го виждат!Айде,кон ти бръз...:))

38

Анонимен

преди 9 години

До Борба за животТо вече е така от два месеца--войниците бягат или чакат мама и татко да дойда да ги приберат--като в училище---това е по европейски модел.........

37

фото шоп

преди 9 години

Днес фотошопа на Цру е в отпуска. Поради тази причина, няма да има снимки на брутално нахлулите лоши руски съветници в добрата фашистка Украйна.

36

без пардон

преди 9 години

Новини от вече бившата Украйна: опълченците са разгромили колона на елитната 95-та аеромобилна бригада. Унищожен е и фашисткия батальон "Горынь".

35

Ко стана сега...

преди 9 години

---------САЩ призоваха Русия да спре провокациите си в Украйна------------Преди седмица американците не призоваваха Русия,а я предупреждаваха....а сега какво стана, та са минали на призиви.........след още една седмица,ще почнат и да се молят на руснаците.Май инфото за подводниците на РФ край Ню Йорк ще излезнат истина,.....А Одисейчо че отиде да защитава демокрацията,като запуши с *** си дулото на торпедото...........

34

на фронта

преди 9 години

В бивша Украйна по улиците бродят шайки от "Правый сектор". Видят ли някой мъж, те го набиват, мобилизират го и веднага го пращат на фронта.

33

Анонимен

преди 9 години

до 44 ОдисейТо бива твоето кретения, но вече минава всякакви граници. Е.ахти *** *** аз дето си!Форумния *** не на сайта а изобщо на българските форуми.

32

Борба за живот

преди 9 години

Последни новини от вече бивша Украйна: украински войничета молят местните жители, да се обадят по телефона на родителите на войничетата, за да дойдат и да си приберат децата от фронта!

31

мели

преди 9 години

крадецът вика"дръжте крадеца"