162

22

преди 9 години

До мармотИ какво печелиш ти от това, Лисугер, мармот или както там искаш да се наричаш?Историята показва, че Украйна е изключително нестабилна държава, най-вероятно отново ще се смени правителството/политиката след 3-4 години. Каква е твоята изгода от това, че България най-вероятно ще загуби огромни приходи от текущите действия на една група опортюнисти в тази държава?

161

Анонимен

преди 9 години

Путин забрани гей-парадите(******стките манифестации) в Русия.Подкрепям тази идея и за България.За гей-браковете не ми се говори...Как ще обясниш на едно дете, при двама мъже в леглото, кой от тях е майката???Отврат!

160

Анонимен

преди 9 години

До Шпиончев 322Ще се дупчи оро ще играете,голо ако трябва...хахахаххахаххахахахххахахаххаххаххахахаххах,Най-много газь ти да се надупчи и до там.

159

Umen

преди 9 години

До Шпиончев 316Пубера нещо е зациклил на дупчене. Ще дупчиш нещо което е твое....

158

Анонимен

преди 9 години

До ШпиончевКръв ще се лее,смешнико...и тя ще е на такива дивани генерали като теб---------но няма да се дупчи,***

157

Umen

преди 9 години

До Шпиончев 312Ако има икономически талибани като теб, газ и от Австралия може да ти се докара. Ти приготви пачките ***.hahahhahahahhahahahhahahhahahaha

156

Анонимен

преди 9 години

Другарите западняци взеха да дават на заден, отстъпват вече.Кой е толкова силен, за да се ОПИТА да наказва(санкционира) Русия???

155

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен"Къде къде на юг е Катар, ***, дето 1000 км поне е надолу от тръбата. Или с кораби ли ще пренасяш газ от Катар до нашит пристанища?" Хаха. Това е някаква много странна фикс идея при определени хора, още навремето се опитваха да ме убедят едни хорица в дневник.бг как видиш ли от Катар с корабчета - евтинко и бързичко - готово, лесна алтернатива. Гадното е, че тези хора предават българските интереси в опита си да се мазнят на САЩ (срещу пари или една добра дума).

154

Анонимен

преди 9 години

До ШпиончевАбе шушляк,в РФ има райони където човешки крак още не е стъпвал--помисли малко с пипто си...

153

т.т.

преди 9 години

До Шпиончев------Елементарно...сравни площа на РФ и тази на България и тогава може да ти светне,защо у нас неможе.....

152

Umen

преди 9 години

До ШпиончевЩе дупчим докато намеримhahahahhahhhahahhaahhahahhahaДупчете то газ нема....

151

Анонимен

преди 9 години

До ШпиончевЩе си дупчиш кратуната ***-поне се поинтересувай какви щети има от добива на този газ.Или искаш да ти се родят деца с две глави?*** сте,за един долар,затривате бъдещето на народа ни.

150

т.т.

преди 9 години

До лисугер----За шиистовият газ недей да пишеш глупости--това е най-страшният и дивашки начин за добив на газ.Нямам време за спор,но само погледни клиповете в тубата--в щатите,където се добива шиистов газ,на хората в домовете им водата в крановете гори.....Виж и лунния пеизаж в който се е превърнали участаците на добив на този газ....и тогава пиши простотии....

149

Umen

преди 9 години

До лисугеркакво се правиш на луд има и втечнен газ от Катар и други дестинации през реверса на комшиите.**********************- A цената на Катарския газ що не я споменеш, без да броиш парите за специална станция... *****Ще търсим залежи на газ и нефт в БГ и шелфа на Черно море,Румънците вече откриха в тяхното Черноморие*************- И колко годинки ще ви требват да напарвите каквото и да било??? Дрьнчите едни реактори от преди 30 години и още нищо. И какво ще ползвате през тия години?

148

MITKO PASEV

преди 9 години

RUSIA E NAI BOGATATA STRANA NA ZEMIATA! A PUTIN E NAI VELIKIA PREZIDENT!!!

147

лисугер

преди 9 години

До ШпиончевДобре, ама те само ме оборват, не знам какво да правя, дали да не почна да пиша с друг ник, а Шпиончев ?

146

Анонимен

преди 9 години

До darcasДостатъчно качествен дух имат рашите, знаят 2 и 200, а западнякът не можел да яде постен бобец, дай му само месо! Който има крава, ще пие мляко - превод за по-простичките: да му мисли ЕС без суровини, но пълен с брадати "жени" и "демократични" имигранти...

145

сина на дядо

преди 9 години

Аз искам да питам: Заслужава ли си Русия като страна? Добра държава ли е това?

144

Анонимен

преди 9 години

Майтапа на страна, но като човек който дивее и в момента също е в РФ искам да ви кажа, че толкова много заблудени душици има в форума. Елате първо, вижте и тогава давайте заключения за РФ. Даже смътно някой от вас си нямат на представа какво е тук. Само плюете, чули недочули.

143

ххххх

преди 9 години

Като си беден и *** български ***, какво американско можеш да си купиш?