88

Анонимен

преди 9 години

Фашизмът винаги е бил социалистическа идея. И партията на Мусолини спокойно можеше да се казва социалистическа.Но фашисти е имало само в Италия.Навсякъде другаде са социалисти.И борбата м/у Хитлер и Сталин е м/у два социалистически сатрапа.

87

Анонимен

преди 9 години

До руските ценностиКонвоят на Путин тръгва от Наро-Фоминския район до Москва. Случайно там се разполага Таманската мотострелкова дивизия.

86

Румбо

преди 9 години

Обаче хитрец е Путин!Добре ги замаява еврогейците,прави се на слаб,пък току им го нахлузи!Честно казано,въобще не очаквах да изреват толкова за "плод-зеленчуковите" санкции!Става въпрос за само 15млрд и по-малко обем!Нищо работа!А какво ще стане,ако тръгнат "автомобилните" санкции?В Русия се купуват над 2млн нови коли годишно!Китайците няма да пропуснат да запълнят и тази ниша.Общо взето лесно е да купиш,мъчно е да продадеш!

85

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До морскиЩо не се лекуваш бе човек...

84

расисти

преди 9 години

В град Фергюсън, предградие на Сент Люис, е въведено извънредно положение. Въоръжени до зъби и расистки настроени полицаи, стрелят безразборно по мирните демонстранти, включително и от танкове. Хората протестират срещу разстрела на чернокожия 18 годишен Михаел Браун.

83

Анонимен

преди 9 години

Тъй като и САЩ и СССР са създадени от евреи - това са двете най-кървави държави в историята.САЩ със 100 млн. индианци избити. СССР със 100 млн. руснаци избити.

82

Анонимен

преди 9 години

Актуално видео с отговора на Виктория Шилова на въпроса "Искат ли украинците война".

81

Анонимен

преди 9 години

До славянинЕ това са вече откровенни глупости.Хителер се е научил как се правят лагери от НКВД.Към 38 СССР е имал най-развитата мрежа от конслагери в света.Освен известният ГУЛАК почти всеки окръг, всеки индустриален отрасъл си е имал собствено управление на лагерите. Във всеки един момент по-малко от 10% от работосбособното население на СССР се е намирало из лагерите. Има снимки, на немски специалисти с интерес руски лагери, както и запзени документи.Потърси cominsit story

80

Анонимен

преди 9 години

ВЕЛИК!

79

Анонимен

преди 9 години

Лилипутин е най-про-юдейският лидер, който Русия някога е имала.

78

Анонимен

преди 9 години

Хитлер взима идеята за концлагери от болшевиките.

77

Анонимен

преди 9 години

До до 90 от славянинЦитирай изсточник.Ама не с .ru накрая.

76

Анонимен

преди 9 години

До морскиЕбати заклинанието.Верно чавка ви е изпила акъла.По принцип в исторически план единовластието и самодържието все до "хубави" работи са довеждали

75

морски

преди 9 години

Русия я е имало и ще я има и в бъдеще начело с Путин защото той притежава най-важното - подкрепата и доверието на руския народ.Слава на Русия!

74

Анонимен

преди 9 години

Путин Шаломович е евреин по майчина линия.Моминското име на майка му е Шаломова.

73

nd

преди 9 години

Струва ми се, че всички коментари са твърде крайни. В случая нищо не е нито черно, нито бяло. Аз лично не харесвам Владимир Путин, защото смятам, че не се бори с корупцията в Русия, която е бич за всяка една цивилизована държава, но в същото време мисля, че в сега той гони интересите на страната си, както правят САЩ непрекъснато.Има много ожесточена пропаганда от САЩ случващото в Крим, която е често манипулирана. Цяла Европа сега страда от санкциите, а САЩ излизат най-сухи от положението.

72

Анонимен

преди 9 години

До славянин"А вие защо си биете ***" :))Прочети нещо на Виктор Суворов.

71

Анонимен

преди 9 години

До до 82 от славянин100 милиона индияцни никога не е имало та да ги избиват.най-сладкото в съвременна америка е да си натив.Няма данъци безплатна здравна усигоровка и уважение. Хитлер не е бил демократ никога - той е СОЦИАЛ-националист.Втората световна си беше война между първите две тоталитарни социалистически държави.

70

Анонимен

преди 9 години

В тон с изказването на Путин се появи отговорът на Виктория Шилова на въпроса "Искат ли украинците война".

69

Анонимен

преди 9 години

До руските ценностиТе всички комшии на Русия тея помощи ги знаят много добре