26

Анонимен

преди 9 години

Бре докъде може още да поскъпва тоя ток бе, за 2 години 50%, направо нямат спирачки никакви вече, та чак режим измислиха, ами дайте го бе режима....глупости. Въпроса е че скоро за 1 крушка ще плащаме по 100лв.

25

Рали1

преди 9 години

"До 1400 мегаватчаса електроенергия на час ще може да изнася България за Турция.Увеличаването на износа на български ток за комшиите ще стане и чрез създаването на смесена компания между НЕК и турска фирма,заяви Стойнев.Новото дружество ще бъде регистрирано в Турция,а целта е да се улесни износът на ток директно от НЕК към съседите. Според министъра това ще бъде поредната крачка към стабилизиране на финансовото състояние на НЕК."Стандарт 25.01.2014г.

24

100% убеден

преди 9 години

Убедихте ме, че за всичко са виновни гербаджиите, а за останалото костовистите.Всички цоциалисти и всички хидроинж. са невинни

23

Адам

преди 9 години

Бойко се кара с еди си кой,Местан с друг-*** не ни засягат техноте лични взаимоотношения-вън от политиката!

22

хубава новина

преди 9 години

Става все по-трудно да се краде от НЕК и БЕХ

21

Анонимен

преди 9 години

Режим на тока? При инсталирани мощности надхвърлящи 3 пъти потреблението? Айде стига глупости. Тия хора се чудят как да побъркат народа окончателно.

20

Адам

преди 9 години

Значи пълна ревизив на биеши и настоящи управляващи-учители,лекари,птофесори,тези хора са ни нужни!Сегашните и миналите-ревизия,от къде имат всичко-как са го постигнали и вън от държавните институции!!!

19

Killuminati

преди 9 години

Само едно мога да кажа: На оружие братя!

18

макето

преди 9 години

за електропреносната мрежа не требваше ли да се грижат разни инвеститори "чуждоземски"

17

T_T

преди 9 години

аууу моля тихо, начи ако чуя още веднъж че герб са виновни незнам.. тия преди тях кфо правиха? и те нищо.. само мрънкат всички. *** моля ви се оправете си бакиите и не си прехвърляйте отговорността всички сте виновни! понже сте подкупни ***, като сте на власт вместо само да обяснявате за увеличаване на тока или "намалаение" за ден... оправете бумащината и не ме интересуват "засегнатите страни" те не са си мръднали *** от както са там.. интересуват ме хората.. ние сме "ЗАСЕГНАТАТА СТРАНА"

16

Анонимен

преди 9 години

И какви точно спешни мерки се предприемат че не разбрах? Засега виждам само подготовка на обществото за неизбежен скок на цената с 40 %.Може и да го преглътне народа, но ако има режим на тока посред зима ще падне биене на депутати и министри.Наред и няма да е от значение кой от коя партия е.

15

Анонимен

преди 9 години

Питане до герб: А парното кога ще го вдигате?

14

Анонимен

преди 9 години

Абе за какъв режим бленувате,при производство над 300 % от нуждите на населението ???

13

Джедай Мастър

преди 9 години

Аре стига ни го рекламирахте тоя кабинет все едно са Бийтълс. Има ограничени правомощия и една функция - да не крушира съвсем кораба, докато минат изборите. А те се посраха да се изявяват като някакви мегареформаторски суперзвезди. Това, другари, се нарича демагогия. Както всичко останало, изречено от Станишев, Рапонев, Пръмова и т.н.

12

Анонимен

преди 9 години

Енергия има, но мрежата е стара. И БСП/ДПС/Батака не направиха цяла година абсолютно нищо по въпроса, твърде заети бяха да грабят като за последно :))))))

11

Анонимен

преди 9 години

този път хората няма да се самозапалват, ще палят тях

10

Истински протестант

преди 9 години

Гербераси, протестите от зимата на 2013 ви очакват.

9

макето

преди 9 години

зимата ке биде люта я индианците откога сбират дръва мислете за алтернативно отопление

8

Adam

преди 9 години

Е нали не ни бяха нужни още блокове,бликали сме от енергия в излишък?!?!?Нещастници въртят ни на малкия си пръст ту ГЕРБ ти БСП,всички вън нови хора обикновенни от университети и държавни учреждения,крадът ни а ние сме слепи!!!!

7

Анонимен

преди 9 години

Герберите взеха да подготвят народа за ударно повишение на тока