158

терминал 5

преди 9 години

Трябваше България да е на мястото на Украйна, но не успяха от първия опит.Събирайте си раницата и на терминал 2 или след зимата на Витоша, като опълченци.Успех Българи

157

Анонимен

преди 9 години

Tova e dobra novina

156

ДС-то

преди 9 години

За сведение на КОМУНДЕЛИТЕ....... От днес генералите на ГЕРБ минаваме в настъпление. Започваме от митниците. Имаме подготвен генерал за МВР министър, а така също и за Министър на отбраната. И както всички очакваме след 6-ти Октомври ген.Бойко Борисов става Премиер! След тази дата, ако някой поиска властта (например БСП) ще трябва да я взима САМО С КРЪВ!

155

БЕРИЯ

преди 9 години

ТАНОВ БИРАТА ЛИ БЕШЕ ИЛИ МИШО МИТНИЦАТА ,ОБЪРКВАМ ГИ ,АМА ВСЕ БЕЗЗАКОНИЕ И ЛЪЖА ЛЪХА ,АЗА ВОЖДА ИМ НЕ МИ СЕ ОТВАРЯ ПРИКАЗКА. САМО ТОВА СИ МИСЛЯ ,ЧЕ ПРЕЗ ЗИМАТА БОРИСОВ ЩЕ БЪДЕ ПО КОРЕМ ,С РЪЦЕ ЗАД ВРАТА ,АМА НЕ ОТ ПРОКУРОРИ И ПОЛИЦАИ ,АМИ ОТ ПОДЦЕНЕНИТЕ ГРАЖДАНИ. ТЪРПЕНИЕТО Е ИЗЧЕРПАНО ГОСПОДА "ПОБЕДИТЕЛИ".

154

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Ако на всички държавни управления,агенции,министерства и...служби,назначат за началници офицери майори,подполковници,полковници и...генерали,в държавата ще има ред и...дисциплина.Цивилните...гарги,които се писаха...демократи след 10-ти ноември,първата им работа беше да ударят...бастъра на армията.В техните изкривени представи,демокрацията не се...връзваше с ред и дисциплина.А тя е необходима навсякъде за постигане на просперитет в обществото.Като няма друг...генерал и наш Ваньо ще свърши работа.

153

Bad Company

преди 9 години

Айде бе тролчета, излезте и протестирайте!! Като не ви харесва Танов отивайте пред президенството на протест!! Ако дойдат и още пет човека ще станете общо осем! Хахахахахахахахаххххааааа!

152

Б Борисов

преди 9 години

Ало Ваньо , давай братле , събирай пари , че много пръснах покрай протестърите. Трябва да ги възстановяваме , че идат нови избори и *** чакат.

151

шъ фкара рет,

преди 9 години

да-а в митниците шъ фкара рет, ама на кукуво лято!

150

Анонимен

преди 9 години

Охоооо,пак ще има "Ало Ваньо не пипай тоя,не пипай оня щото съм обещал да не ги пипам..."

149

Анонимен

преди 9 години

ААААААА не........ няма ли други учени хора в тая държавица

148

дянкоф

преди 9 години

До ?!?Вярно е- рекордни проходи от митниците към герберската централа.

147

???

преди 9 години

Най-шокиращите данни за България са в графата ПРЕСТЪПНОСТ. От нея потенциалният инвеститор научава следното:България е център за проституция, трафик на хора и наркогрупи. Организираните криминални групи са активни и влиятелни. Бизнесът често е обект на изнудване и имуществено разграбване. Също така организираната престъпност е инвазивна (проникваща) и играе голяма роля в правителството и бизнес операциите.Сигурността в пристанищата е нулева.Мафията владее портовете (пристанищата) и ги ползва постоянно за контрабанда и други престъпления, които не се докладват и остават без прот

146

Bad Company

преди 9 години

До бмб"копеуета"????? Миков, ти ли си бре, *** пияна?? Ах, мушморок наквасен, и ти ли *** стана?

145

анонимен

преди 9 години

отче,каква е разликата между БКП и БСП? Май няма,а?е ,къде е разликата межди Борисов,Цачева и сие с Миков,Кутев и пак сие????И едно да научиш от мен. Комуниста винаги си е комунист.....

144

???

преди 9 години

ДОКЛАДЪТ STRATFOR УНИЩОЖИТЕЛЕН ЗАТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ...Американската частна разузнавателна компания STRATFOR, наричана още Сенчестото ЦРУ изготвя проучвания за големи корпоративни клиенти. Проучването и Докладът й за България вероятно изготвен от корпоративен интерес, се отнася за периода до 2008 г. и е актуализирано до юни 2009 г. преди последните парламентарни избори. Той обхваща изцяло периодът на управлението на Сергей Станишев.

143

До 162

преди 9 години

Първият гаф на Бойко беше като изрева пред цял народ че с ДПС са едно ! Та после като видя какво стана и взе по яваш яваш да я кара :) Това се счита от оставката на правителството насам ...иначе от преди това мале мила .......като ревна "банките фалирват " и от БНБ като казаха че това е подсъдимо и банките са добре и тиквун пак ревна "аз спасих банките от фалита" ахахаха шизофреник пълен !

142

Анонимен

преди 9 години

На симпатягите дето мразеха безплатно май не им е платено, защото сега мълчат.

141

бмб

преди 9 години

До Bad CompanyПовярвах ти,представи си,***.Предстои як бой по *** тикви до насиране.Няма да ми се оправдавате с комунисти,щот сте едни и същи копеуета алчни *** и бандити.Няма да има спасение за вас.Скоро!

140

Анонимен

преди 9 години

Айде да ви е честита новата/стара мафия, ай сега да видим КОЙ

139

Анонимен

преди 9 години

Протестна мрежа - защо мълчи? тиквен ч*п в уста държи.....