190

без пардон

преди 9 години

Западняците няма къде да ходят! Ще признаят Крим и Новороссия! Както признаха и окупираната от Израел Палестина!

189

другарски съд

преди 9 години

Какви са юридическите основания за наказването на Русия със санкции? ЕС съд ли е? Кога се е гледало делото? Русия осъдена ли е? Или ЕС ще прави другарски съд на Русия? Или всички тези санкции са един див и варварски произвол? Или са поръчани от Цру - най-голямата терористична организация в света!

188

конституцията

преди 9 години

Крим ще се съобразява с конституцията на вече бивша Украйна, когато Косово започне да се съобразява с конституцията на Сърбия!

187

колко законно ?

преди 9 години

А колко законно беше, когато натовските главорези бомбардираха суверенната държава Югославия? Когато сринаха със земята черкви, детски градини и болници? Когато избиха над 10 000 невинни граждани?

186

Az

преди 9 години

За информация на коментиращите:Украинците имат примера от нас - европейски цени и мизерни заплати+разрушена икономика(да благодарим на Запада). Реално народа не иска това да се случи там.Искат го само тия които финансираха преврата.Същите сега се мъчат да избият милиардите които вложиха за да заграбят тоя пазар и купуват войници да убиват населението.ТРАГИЧНО!!!! А колко вярвах в демокрацията преди 1989г..................................

185

перверзия в мисленет

преди 9 години

За пинчера на Обама, Камерън, избиването на мирните жители на Донецк от фашистката хунта на бивша Украйна е законно! Не е законна, обаче, хуманитарната мисия, която може да запази здравето и живота на мирните жители. Каква перверзия в мисленето!

184

Анонимен

преди 9 години

322 Ама ти не знаеш ли че те договорите ги подминават с лека ръка?

183

Анонимен

преди 9 години

Тази "хуманитарна" мисия е цел Русия да вкара войските си в Украйна на всеки му е ясно. Естествено, че САЩ и Англия няма да го допуснат при положение, че имат подписан договор с Украйна от 1994-а... какво се правите на *** и вие?

182

До Вяла работа

преди 9 години

Прав си - Путин е евреин и си играе играта с другите интернационалисти-евреи от целия свят. Започнали са геноцид срещу славяните.

181

Анонимен

преди 9 години

Англосаксонските крастави кьопеци да си затворят мръсните уста. ТЕ надробиха тая каша. Истината е че трябва да бъдат съдени за военни престъпления!

180

Вяла работа

преди 9 години

Каква хуманитарна мисия. Сетила се Мара за попала. Те хорицата в Донбаска и Луганска области ги избиха, разрушиха им домовете, разстрелват ги като пилци, видите ли, Той, великия Путин му дощло в главата, че неговите хора страдали- Един колеблив олигарх, заедно с другите Руски олигарси, хич не им пука за съдбата на кобствения им народ. Путин се държи неадекватно още от февруари, не подпомагайки Янукович, а гледайки кефа си на Олимпиадата. С този президент, Русия ще продължава да губи.

179

Анонимен

преди 9 години

Нека пановете си продават ябълките в Украйна.......Ако имат пари хората да си купят, защо се натискат за щатите ?!

178

Анонимен

преди 9 години

Чунга Чанга е пътник, с най-нисък рейтинг досега. А западните бизнесмени, които губят милиарди от ембаргото срещу Русия ще спретнат някое "активно мероприятие" на своите избраници Меркел, Камерън и пр.

177

Анонимен

преди 9 години

До АнонименМамицата ви да *** европейски *** и български *** гъ*****зци!-------и ние ше *** твойта *** руска подлого, комунизъм няма да допуснем пак.

176

неутрален

преди 9 години

Я виж ти Банан Обама е против хуманитарна мисия на Русия а е ЗА нападение в Ирак..... Нещо не видях да казват българогейските медии за американска подводница навлязля в бреговете на Русия..... Много са обективни всички Евро-медии само че през погледа на МИСТЪР Банана.

175

един от ЕС

преди 9 години

До Анонимен 308Лошо ли ви е ? Боли ли ви нещо?Да не ви стяга шапката ?Или имате камъче в обувката ?

174

Анонимен

преди 9 години

*** да *** европейски *** и български *** гъ*****зци!

173

кой, кой е

преди 9 години

Александър Захарченко , самообявил се за премиер на ДНР, твърди, че Донецк е обкръжен и го сравнява със Сталинград, а украинските сили нарича кръвожадни нацисти и окупатори. Захарченко заявява, че "ние сме готови за прекратяване на огъня с цел да н есе допусне разрастване на мащабите на хуманитарната катастрофа в Донбас". Обинският съвет в Донецк обаче обвини именно "опълченците" в артилерийски обстрел, повреждането на 16 подстанции и смъртта на поне един цивилен в съботния ден.

172

Анонимен

преди 9 години

Sasht i Velikobritaniq sreshtu ruska humanitarna misiq!Alo, tuka mai mnogo hora ne razbraha tochno redaktora kakvo vizira s zaglavieto!Mislq che ne stava vapros za pomosht kam Ukrainskiq narod, a tochno obratnoto, kam Svoq narod rusnacite!!!!

171

Анонимен

преди 9 години

На кой му пука тия *** какво лаят. Толкова незаконни неща са извършили, че са последните, които трябва да се обаждат.