297

софиянец

преди 9 години

До Анонимен 425- Прочети си изследването на Венецианската комисия защо референдума в Крим е незаконен и защо анексията на Крим е незаконна. Странна работа- в юридическите аргументи там присъстват и чл.73 и чл.157 от украинската конститиуция;)

296

Георгиев

преди 9 години

6 ти си изперкал хахахахаххахахха да не би да имаш проблеми със зрението ?

295

Анонимен

преди 9 години

Путин ВЕЧЕ завладява Украйна с европейски пари. Европа не им отпуска нужните кредити, а това, което отпуска е с ОГРОМНИ лихви. Руския капитал отдавна владее Европа и само той влиза сега в Украйна. Дори и да победят сепаратистите, Украйна ще е изкупена от руснаците. Това беше ясно отдавна.

294

Анонимен

преди 9 години

Знам, знам, ти лично си броила бюлетините в Крим и знаеш, че всичко е незаконно. Та западните международни наблюдатели казаха че е законен ;)А, между другото, колко законен е Потрошенко? Нали си ЮРИСТ, обясни ми на мене бедния математик колко законен е сегашния Ви ;) президент и неговите решения ;)

293

геополитик

преди 9 години

Путлю иска да си осигури транзит на газта за Европа без Украйна. Тогава ще може да я завладее с европейски пари , а Европа ще е с вързани ръце.Мераците на Путлю обаче ще си останат само мераци - геополитиката не му е от силните страни

292

софиянец

преди 9 години

До Анонимен 417- ".... Всичко е законно...' да,да АМА НЕ Е !!!!! Анексията на Крим е незаконна, референдума в Крим е незаконен; зелените човечета НЕ СА БГ. ГРАЖДАНИ И БЪЛГАРИ, А РУСКИ ВОЕННИ БЕЗ ОПОЗНАВАТЕЛНИ ЗНАЦИ....Виж си Резолюция 3314 на ООН чл.3 буква "g"!

291

за 417

преди 9 години

Само дето един доклад на ООН доказва, че само 5 % от населението на Крим е гласувало на ''референдума''...а присъствието на армия без отличителни белези го прави военно престъпление....

290

Шистов пехотинец

преди 9 години

До Див аграр 404Какви екшъни, какви компютърни игри на дипломатическа мисия е флагмана на 7-ми американски флот в китайското пристанище.Това не са ти басните за черноморския ястреб Су и кораба Кук. Дипломация има в Китай и Кери всеки момент ще пристигне , капиши а.Бриксов Китай приема на добра воля шефа на Тихоокеанския американски флот/който е най важния и силен/ а ти се заяждаш на дребно.

289

софиянец

преди 9 години

411- Не ползвам НИКАКВИ руски стоки- т.е. подкрепям санкциите с портмонето си:) Това малко ли е ?:)

288

Това е супер !

преди 9 години

Дано хохлите взривят тръбите на *** - тогаз взятките за гейчетата в ЕС ще секнат, народите им ще излязат на улиците и онез най-после ще си размърдат задниците да освободят Европа от евразийската ***...

287

Анонимен

преди 9 години

Агресия над Крим не е имало. Всичко е законно. Като виден международен юрист ;) трябва да го знаеш. Освен това, Крим е руски. Все едно да назначиш във фирмата си за генерален директор шоп и той да прехвърли стратегически актив на твоята фирма на някой свой братовчед безплатно. Това си е чиста проба украинско престъпление. Дори Сина на Хрушчов го признава в момента. Казах ти, че обичаш да изкривяваш фактите. Такава ви е душата украинска ;) Българите сме реалисти, няма да ти мине номера.

286

софиянец

преди 9 години

До Анонимен 411- санкции се налагат от ДЪРЖАВА. България се присъедини към тези санкции и БЪЛГАРСКИЯТ МИНИСТЪР е гласувал "ЗА" И ПРАВИЛНО! Нека това бъде сигнал към рф- ЧЕ НЕ МОЖЕ да прави каквото си иска в Европа! Путин ТРЯБВА да бъде спрян, защото УТРЕ може да посегне и към България! И не ми казвай , че сме бедни- най- голямото находище на злато в Европа се намира в България ! Утре на тоя сатрап може да му хрумне да "си го вземе" . НА ЛУД военолюбец не може да се вярва!

285

Анонимен

преди 9 години

до анонименАз съм ги имал поляците за европейци, но това дето става с Украйна ме отврати от тях, само една омраза към Русия и водопроводни и секс услуги за западняците, долни хора излязоха!

284

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 407Май ще се окаже както във стария виц за Япония ,че сме изнесли компютри ама не били компютри а компоти.Та и историята за Богатира СУ е че не той е пенсионирал щатските моряци от Д.Кук, а него/СУ/ са пенсионирали ,защото НАТО поддържа постоянна флотилия в Черно Море на ротационен принцип,а Богатира никой не го е виждал от историята с Кук,някъде на трупчета е пенсиониран горкия Су.

283

Анонимен

преди 9 години

ХАХААХАХААХАХА! Яицо нюх да очаква 8 милиона изгонени от Раша украински работници, като се върнат в Украина и не могат да си намерят работа, какво ли ще му се случи?)

282

Анонимен

преди 9 години

Софиянке, аз санкции не съм налагал. Наложи ги ЕУ, а България е част(безгласна) от ЕУ. Ти лично, какви санкции наложи? Спря да си караш колата? Щото в БГ има само руски бензин. Дори Шел го купуват от Лукоил. Европа и САЩ нарушават международното право под път и над път, ама ти това няма как да го знаеш, защото правото ти е далечна материя. Особено международното.

281

Мишо

преди 9 години

Браво на Яценюк, ако го направи ще му дадат златна звезда! Путин лично ще му я връчи.

280

Анонимен

преди 9 години

Ами наистина е пенсионер. И наистина направи. И наистина срещу кораб с Иджис. И наистина 28 моряка подадоха заявление за уволнение. И наистина имаше протестно заявление от страна на Вашингтон. Нещо да съм объркал? А, между другити, в армията на Русия вече има 200 наследника на Су24. Провери. Имат и хиперзвукови корабни ракети. С брегово, морско и самолетно дислоциране. И това можеш да провериш.

279

Русофил

преди 9 години

403 малко по леко с дамите

278

софиянец

преди 9 години

До Анонимен 399- "...Не желаем да се самоунищожаваме заради полската омраза към Русия. Ние не желаем да навредим на Украйна..."ЗАЩО рф наложи мерки и на България, а не зачете твоите смехотворни разсъждения? Щото стигаме ПАК до основополагащият въпрос - НАЛОЖИХМЕ САНКЦИИ НА РФ! А САНКЦИИ СЕ НАЛАГАТ ЗА НАРУШЕНИЕ НА МЕЖДУНАРОДНОТО ПРАВО! РФ НЕ МОЖЕ ДА ПРАВИ, КАКВОТО СИ ИСКА , В 21 ВЕК В ЕВРОПА! НЕ МОЖЕ ДА ПРЕКРОЯВА ГРАНИЦИ И ДЪРЖАВИ!