79

Анонимен

преди 10 години

от къде се доказа на тиквата та той предпочете пред теб Румяна Желева ако беше много кадърна първо теб щеше да предложи

78

Анонимен

преди 10 години

нали тиквата е пробута е вие какво очаквате

77

Анонимен

преди 10 години

и тая се налапа яко на гърба на бедния и ограбен българио от 24 годишния криминален преход

76

Анонимен

преди 10 години

*** за зеле не става от тая.

75

Анонимен

преди 10 години

Докога ще ни управлява бракуван комунистически материал сега гербаджииски

74

Анонимен

преди 10 години

Продажна, нагла, дърта, к....а! Отивай си на село, където ти е мястото! Какво направи за България ? От колко години си в Брюксел и само взимаш тлъста заплата и симулираш активност! Ти си национален предател, Кристалинко! И драпаш за още, искаш още пари да взимаш и да ни поучаваш от телевизионния екран далече от България, да си живееш леко, и да си взимаш паричките. Нищо не можеш да ми кажеш на мен, какво да правя, и да ми даваш акъл, защото си 10 пъти по-*** от мен и от българския народ!

73

Цолова

преди 10 години

абе жена нищо не става от теб ела си тук поне тиквата ще те направи депутат от Герб на мястото на Деси от Дулуво

72

Анонимен

преди 10 години

Само София твърди....Само София е наясно що за подметка си.

71

Анонимен

преди 10 години

Важното е че си вярва. Психолозите твърдят че било много здравословно.

70

Анонимен

преди 10 години

Махнете и чадъра ,дайте и косата,това е госпожа смърт

69

az

преди 10 години

egati otkachalkata.s takuv standart kakuvto imame v momenta v BG sme samo za evrozonata .....

68

jan

преди 10 години

нагла гъска

67

Анонимен

преди 10 години

Във цяла европа бедствия има само в България ,ооо случайност ,комисаря по бедствията е наща Кристалина,виждате ли дългата ръка на цион,виждате ли как ни се подиграват ??? те са знаели много отдавна че хаарп ще дави българия,Кристалина е визитната картичка на цион.

66

Анонимен

преди 10 години

Стига показвахте наглата лелка! Обичаме я почти толкова, колкото и Боко - ще прежалим някой и друг домат, за да го "изпратим" към предателските им тикви! Не сме забравили съветите на стрина Сталина за подобряването на генофонда в България с използване на бежанците. Та ще й предложим да приложи "подобряването" спрямо себе си, или тази, която отглежда в Америка! Политическите наглеци прехвърлиха с поведението си границата на търпението! Идва денят на разплатата! За "протестър" Близнашки-без думи!

65

кристално ясно

преди 10 години

Защо ли мнението на принц Кирил и Кристалинка за присъединяването на България към еврозоната поразително съвпада...Кристална за чуждите интереси. Това е. И ще стане госпожата върховен комисар, защото е удобна и послушна. А България? НЕма такава държава вече. То и българите са напривършване.

64

Мирослава Асенова

преди 10 години

Какво направихте досега неуважаема госпожо за България, че чак пък сте и обидена на София??? Какво направихте за бедстващите след наводненията райони, освен че се снимахте ухилена с рекламна тениска на фона на труповете и залятите улици в Аапарухово???Какво направихте за другите страдащи и бедстващи???.....Наглостта на манипулираните политици е безумна!!!!Но още по-безумна е инертността на огромната част от българите!!!!

63

ЕТ

преди 10 години

Я тука пак коментират психясали ***. Рептилите как са? Посетиха ли ви снощи? Пичове гледайте си язовирите на село да не прелеят. Еврокомисията я оставете на хората с разум...

62

Гого

преди 10 години

Не само София, но и цялата страна е против КриСталинка.Защото при толкова бедствия които ни сполетяха, не е докарала нито стотинка помощ от ЕС. Вечно обяснява, че докато не докажем щети над 5 милярда, нямаме шанс за помощ.Не са ни нужни послушковци, а хора с характер. Които да защитават нашите интереси в ЕС.

61

ДДД

преди 10 години

ъъъъ....моля някой да припомни какво точно тази лелка направи за страната, наречена БЪЛГАРИЯ ??

60

Анонимен

преди 10 години

Еврокомисар по бедствията,случайност или не ? бедствия има само във България,случайност или не ? някой май е знаел какъв потоп чака българите та е назначил ционистката рожба да реже глави тук,случайност или не ?