173

Анонимен

преди 9 години

Рашизъм - руски фашизъм.

172

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 215Рашънизъм----------А така! Хубаво и звучно искам да го произнесеш на английски, иначе ти спираме паричките от фонда - България без бъдеще!

171

До Бранник

преди 9 години

С русия шегата е неуместна. Многа са се настървили на всекидневните провокации и вече действат сурово. Подиграха се на янките с прехващането на две ракети, отправени към Сирия. Накараха ги да оцапат гащите с демонстрацията на Су-24 над супермодерния, със супер "Егис" ПРО система "Доналд Дък" в Черно море, на две пъти се подиграха с разузнавателни самолети, едният от които трябваше да бяга в шведското въздушно пространство, без да пита. Явно на русите им писна да ги провокират и извадиха нокти.

170

Анонимен

преди 9 години

"Опасността от нахлуване на Русия в Украйна расте с часове" каза Доналд ТускКомунистите вече не ядат месо и ябълки :)))

169

як 141

преди 9 години

До анонимен 210.....смени си памперса вече.

168

Анонимен

преди 9 години

Сега за НАТО - ще бъдат смазани...................................................Лъжеш се, другарю червен пенсионер ... Русия ще бъде смазана САМО от санкциите.2018 година парите в Русия свършват - чети руски икономисти !до война няма да се стигне, защото путин е страхлив.

167

,,,,

преди 9 години

Колкото по бързо стане боят толкова по добре с това бавене и санкции се губи време и пари

166

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 208рашънизъм а не рашизъм (рашън-руски),(раш-пила едрозърнеста и грубо грапава)

165

Анонимен

преди 9 години

Империите винаги произвеждат войни. Те се хранят от смъртта. Голямата война няма да ни отмине. Всички искат тази война и е без значение кого ще набедят за виновен...

164

морски

преди 9 години

Алооооо,цирк НАТО,нали получавахте информация и за оръжия за масово поразяване в Ирак,за стотици избити цивилни в Косово,къде са ви доказателствата,къдееее?Никой вече не вярва на лъжите ви.

163

Анонимен

преди 9 години

До 205------Де да беше като в Русия - 500 евро, ама бензина половин евро, водката 2 евро - качествената. С 500 евро живееш, не е охолно, но живееш! А тук с 500 евро се чудиш коя сметка да платиш първо, че няма да има за елементарни неща, елементарни хранителни вещества, които тук са скъпи, защото се изнасят и от там където отива нашата продукция се връща ***, произведен в постнаучна лаборатория.

162

Русия спасява живота

преди 9 години

Преди два дни 438 украински военни потърсиха убежище в Русия. Русия спасява живота на хората. В бивша Украйна цари само смърт!

161

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 192И на поляците и на русофобите им трябва един нов Катин!=============== Гоуем си, бате! Ти за еволюция сигурно си чувал, ама тя определено не желае да има нищо общо с теб. Перфектен русофилски екземпляр, тц-тц...

160

Анонимен

преди 9 години

Русия ще нахлуе в Украйна (както преди в Унгария, Чехословакия, Афганистан и къде ли не) и понеже НАТО и Европа спят, ще последва анексия на Приднестровието, Молдова и черноморското крайбрежие на България!

159

Анонимен

преди 9 години

Само дрънкат оръжие.Никой няма да си навлече война,макар това да е най-доходния бизнес измислян някога!

158

Анонимен

преди 9 години

Рашизма е крайно опасна идеология

157

най-добрата защита

преди 9 години

"Опасността от нахлуване на Русия в Украйна расте с часове" каза Доналд Туск и отиде да си купи памперси. Най-добрата защита срещу руската агресия са памперсите и хапчетата против разстройство, допълни Доналдчо.

156

Анонимен

преди 9 години

Светът не отива на добре , това джудже ще натиска докато може , крайни време е да бъде изаотисан

155

..

преди 9 години

500евро че то като в Русия :D

154

Анонимен

преди 9 години

До БрaнникЕй, недоразумение! Чичо ми беше бранник, русофоб и антикомунист. Но пишеше във всяка автобиография, че е бил такъв. За да дойде до горния ти етаж, става дума за мно-ого стари времена, тогава, когато ти, "бранниче" не си бил още любовен плам в очите на баща си. Е, чичо ми не стана професор, ама си правеше кефа да се издевава с властите. случи се така, че замина на работа на Север, в СССР. И се върна русофил. Сега за НАТО - ще бъдат смазани са броени часове, ако "пыкнат"! С Русия шега