87

Дичев

преди 9 години

До 104 112Тези двамата начело на коя държава са били? Тезата ми за Гладмора си е съвсем състоятелна защото Хрушчов е роден в семейство на миньор и не е имал частно стопанство, поне не достатъчно развито-работил е като овчар и механик. Освен това Хрушчов няма нищо общо с Гладмор а само Сталин! Виж си твоите книжки. А този който има пряко участие на място в Украйна испратен от Сталин е Вячеслав *** а той си е чист руснак! Хрушчов идва на власт след Сталин!

86

Анонимен

преди 9 години

Боядисва си и оредялата косица, не знам дали няма да му падне по - бързо така. Тогава сигурно ще надене перука като Йосиф Кобзон, нали са от една и съща мафия, хихихи

85

Анонимен

преди 9 години

Да преговаряш с Путин е губене на време.

84

Путинка

преди 9 години

Путин е мъжленце - джобен формат. Дребно и вредно, цялото в ботокс и фейслифт, много е смешен като женичка кисни в пластичните клиники, хо хо хох о. Сигурно вкъщи слага пеньоар и чехли с пухче, хахаха

83

Някой

преди 9 години

По-глупава статия от тази не бях чел скоро време! Какво иска да каже статията, че западните демокрации трябва да преговарят с Путин и той да си вземе каквото иска от Украйна, защото Путин имал газ и разни богаташчета с мръсни пари трябва да са спокойни? Русия е държава, в която не се спазва никакъв закон, освен на по-силния (Кремъл). Там няма човешки права, освен правото да се подчиняваш! А самият Путин се изкълчи да лъже, че той не подкрепял нито кримските сепаратисти, нито тези в Изт. Украйна!

82

realist

преди 9 години

putin e majaga.

81

104

преди 9 години

Дичев, това показва несъстоятелността на вашия довод за Гладомор-а. А, между другото, Сталин и Хрушчов далеч не са някакви "комунистически ***", а двама от най-жестоките сатрапи на 20-ти век. И, както вече споменах, те не са руснаци.

80

Анонимен

преди 9 години

Марк Алмънд е известен с левите си убеждения и със симпатиите си към бившия СССР. Какво да се прави, има ги всякакви...

79

Анонимен

преди 9 години

До НФБЛОШОТО Е ЧЕ БОГАТИТЕ АРАБИ ТЕГЛЯТ ПАРИТЕ СИ ОТ АМЕРИКАНСКИТЕ БАНКИ И ПРОДАВАТ СКЪПИТЕ СИ КЪЩИ..--------хахаха, голям смях правиш,***. те богатите араби станаха богати благодарение на хамериката.спазвай опорните точки и не пиши глупости.

78

Дичев

преди 9 години

До до Дичев 104И това само доказва че през времето на комунизма е имало *** на комунистическият режим навсякъде! Както и тук в България така и Грузия и в Украйна, това какво общо има!?

77

Анонимен

преди 9 години

"Аляска е ПРОДАДЕНА на САЩ а не подарена чрез декрет каквато е ситуцията с Абхазия и Крим !!!!! "---Продадена е, но с договор. Ако американците не го спазват Русия може да си поиска Аляска обратно. Според договора американците трябва да респектират бичаите на местните, много от които са православни и содомията и дупедавството наранява и обижда религията им, а америка легализира дупедавството и дори брака между содомити така че Русия може да си вземе обратно Аляска.

76

Дичев

преди 9 години

До Анонимен 102А ти очевидно си нямаш идея какво е фашизъм а аз няма да те просветлявам!

75

Дичев

преди 9 години

До българина 101Дали е продадена или подарена разлика няма тя е на друга държава-това е!

74

до Дичев

преди 9 години

Г-н Дичев, моля да отворите историческите книжки и да прочетете, че Гладомор е организиран от един грузинец - Йосиф Сталин и е приложен от един украинец - Никита Хрушчов. Прави ли ви впечатление, че и двата народа от които произхождат организаторите на Гладомор-а в момента са съюзници на САЩ и противници на Русия?

73

Дичев

преди 9 години

До Анонимен 98Цитирам се защото ми писна да се обяснявам."Ето населението на Крим 68% руснаци, 20 % украинци, 10% кримски татари. Ако процента беше около 75-80 щях да го приема, но 98% при референдума и при положение, че след Гладмор за който говори мухлясалия автор на статията украинците мразят Русия това не е реално." Такъв процент в историята аз си спомням веднъж, когато комунистическата партия завзе властта в България и имаше "честни" избори и тогава процента беше между 98 и 99%.

72

Анонимен

преди 9 години

До АнонименОчевидно имаш в предвид фашисткия режима в Киев.

71

българина

преди 9 години

До ДичевАляска е ПРОДАДЕНА на САЩ а не подарена чрез декрет каквато е ситуцията с Абхазия и Крим !!!!! Разлика превиш ли между договор и подаряване ?????

70

Анонимен

преди 9 години

До Дичев:Американците не са си платили Аляска докрай, така че имат пълно право да си я поискат. От янки пари не чакай

69

Анонимен

преди 9 години

До До г-н Дичев 93Не го отричам, но в Русия нима е по-добре? Тоталитарна власт, граничеща с фашизъм? В този случай няма добри и зли има само отенъци на сивото!

68

Анонимен

преди 9 години

"Крим е "автономна република в състава на Украйна, анексирана от Русия на 18 март 2014 година."Нещо си се объркал! Кой те научи на това - CNN или Reuters. На 18 март имаще референдум в Крим и народа реши да се присъедини към Русия. Никой не е анексирал Крим, дори и един руски войник не е стъпвал в Крим, и една пушка не е гръмнала, глупост е да се говори за анексиране, действието беше от страна на Крим, а не на Русия.