236

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен291Май са те изтървали от лудницата !

235

Анонимен

преди 9 години

Само след майдана Европа и САЩ изсипаха няколко МИЛЯРДА долара на Киев. А какво си купи с тях Киев според теб? Памперси и бебешки млека ли? А с какво плащат 6 цифрените заплати на някои доброволци? С какво ги въоръжават? С какво ги хранят, транспортират, обезщетяват и т.н.? Нагорен, Надолен, щом си попокатепетъл, търебе да ги знаиш и тея работи ;)

234

Анонимен

преди 9 години

Путин да не чака изобщо, да вкара войски в Украйна и да унищожи фашистите, термоядрени удари по САЩ, Англия и Франция. Бой по канчетана на демонократите, до пълна победа. Ние бившите социалистически народи сме изтърпяли всичко, ще изтърпим и това, западналяците ще изгинат до един!

Русия не може да се намеси директно в Украйна. Направи ли го, трета световна не ни мърда. Дори фашистът Путин не е толкова луд да запали този фитил, който ще взриви света. Но САЩ и ЕС биха могли да помогнат на украинските сили без да се срамуват. Защото Русия 4 месеца въоръжава терористите с оръжие от най-висок клас, гранатомети, танкове, ракети. Или някой заблуден другар тук ще ми твърди, че тези оръжия и артилерия са собственост на "невинни цивилни хора от Донецк?"

232

Анонимен

преди 9 години

15 години право, дори и международно, трябва да знаеш отговора ;)А за изпити, щи пратя жената да се изпитвате. Като стане. Тя е свикнала да изпитва ;)

231

софиянец

преди 9 години

До Анонимен 283- Не съм пич, но щом така си мислиш- добре- пич съм:) Нямам право на търговска реклама- не пиша в този форум с търговска цел, нямам право да използвам посредници за намиране на клиенти-иначе ме чака дисциплинарно дело във ВадвС:0 Спазвам си ЗАдв. и толкова:) Ако искаш да си наясно с отговора на въпроса, влизаш в 1вата мярнала ти се адвокатска кантора, плащаш си за правната консултация и я получаваш- така постъпват обичайно нормалните хора.

230

Анонимен

преди 9 години

А аз се чудя защо те усещам като нещо различно от мъж и ме избива на галантност ;)Приятно ми е, и аз съм българин и допира ми с правото е в областта на компютърните престъпления. Ако имаш въпроси за какво можеш да ме осъдиш, питай ме ;)И все пак отговори на въпроса ;)

229

ни съ знай

преди 9 години

За сведение на умниците-поляците въздишат за Лвов и още доста градове в западна Украйна.Но аз ви предлагам да погледнете картата на Германия-столицата е толкова близо до границата, нещо малко неестествено.Същото нещо е и със столицата на Полша- Варшава трябва да се намира в средата на държавата,но това не е така.А е така заради руската лакомия.Полша е изместена няколкостотин км на запад, за сметка на Германия.И на придобитите земи са заселвани,познайте от кои райони жители.И дали са украинци.

228

софиянец

преди 9 години

До Анонимен 281- Я бързо ми отговори- какво представляват конституционните норми и има ли разлика между тяхната структура и структурата на другите правни норми?;0

227

Анонимен

преди 9 години

Добре бе пич, след като си такъв спец и на международното право отговори ми, моля те, ще си платя, дай ми номер на банкова сметка и посочи сума за консултацията. Само от5говори на въпроса:КЪДЕ УКРАЙНА ТРЯБВАШЕ ДА СИ РЕГИСТРИРА ГРАНИЦИТЕ СЛЕД КАТО ДОБИ НЕЗАВИСИМОСТ ОТ СССР;)))

226

софиянец

преди 9 години

До Анонимен 280- Идеите ти са налудни, защото:1. Аз съм БЪЛГАРКА - двата ми рода са етнически българи с родова история, обхващаща около 200 годин2. Не разбра, че спориш с ЖЕНА- адвокат- и тук губиш по точки, но руснаците сте си ***, така, че няма защо да се учудвам3. Наистина съм адвокат от около 15 годиниАйде сега бегай да пише една студена вода от именията на путин:0

225

Анонимен

преди 9 години

Да наистина, малко ми куца конституционното право. Но напоследък кой ли го интересува... Гледай какво стана в Украйна - направо разпраха конституцията... То там такова нещо вече няма де... А, ти може и да си юристче - студентче ;) До конституционно право ли сте стигнали или просто си отворил някоя статия в нета и четеш термини? ;)

224

Анонимен

преди 9 години

Аз и налудничави идеи???Не аз претендирам да сум ЮРИСТ И СОФИЯНЕЦ ;)))ААХАХАХАХАХА

223

софиянец

преди 9 години

277- Можеш да ме виждаш по много начини, но това не значи, че твоите налудни идеи имат нещо общо е действителността:) Факт е абсолютният ти лаизъм относно конституционното право; общо учение за държавата, ОТП, международно публично право:0 Да не ти изреждам оище колко неща са ти чужди:)

222

Анонимен

преди 9 години

не ми се рови в нета. А и не знам рагистрацията на жената в ... някакъв щридически справочник. А и не съм учил право за адвокат. Профила ми е маллко по - различен ;) А и консултации няма да ти давам - не си ми платил за професионалната ориентация ;) Отговори:КЪДЕ УКРАЙНА ТРЯБВАШЕ ДА СИ РЕГИСТРИРА ГРАНИЦИТЕ СЛЕД КАТО ДОБИ НЕЗАВИСИМОСТ ОТ СССР:)Ако не знаеш си кажи, ще ти кажа :) Може би безплатно ;)?

221

Анонимен

преди 9 години

Софиянец, да ти обясня как те виждам:Майка - украинка, избягалка от украинския рай. Несбъдната мечта да завърши право в София и да стане софиянец. 28 - 34 годишен, кльощав, с комплекси и черна коса( наследена от майката) и леко женствено поведение, което е привлекателно за мъжете(пак наследено от майката).Като чуе името Путин и се изприщва и почва да псува на газ ;)

220

софиянец

преди 9 години

До Анонимен 274- Ще цитираш ли какво ТОЧНО пише в чл.36 от ЗА?;)

219

софиянец

преди 9 години

До Анонимен 272 - виж чл.36 от българският закон за адвокатурата. ИЛИ ПЛАЩАШ- ИЛИ НЯМА ПРАВЕН АНАЛИЗ!

218

Анонимен

преди 9 години

Софиянец, много ме развесели с това право пич ;)Най вероятно не си и софиянец ;)

217

софиянец

преди 9 години

До Анонимен 270 Охооо- като стане въпрос за престиране на определен брой парични знаци при сключена двустранна ВЪЗМЕЗДНА консенсуална сделка- и айдее- плюем , без да знаем самоличността на насрещната страна и дали това, което пише тя, може наистина да се окаже вярно;) НА РУСКИ *** БЕЗПЛАТНА ПРАВНА КОНСУЛТАЦИЯ НЕ ДАВАМ!