96

шоп-1

преди 9 години

Ще ги изпитва по романа ВИНЕТУ

95

смешка

преди 9 години

Нов лозУнг на тиквата: Стани депутат от герб = дупедат на дпс!Изпитът ще се проведе с тест :)) необходими документи за кандидатстване:най-малко военно звание - генерал;образование- пожарникар;спортни умения- футболист;артистични умения- лъжец;собственик на КТБ.Такса при подаване- 100 000лв.

94

плоски сметки

преди 9 години

Никой нормален кандидат няма да спи пред къщата на доносника от шесто, а само гъзолизците, нещастниците и корумпираните кандидат дупедати. Хора, опомнете се, да ги изхвърлим герберите от политиката! Толкова са жалки и самодоволни. Представете си Кристалина, Дянков или друг да чакат на опашка, никой качествен експерт няма да се подложи на такъв позор, пък и вече всички ***, ще дебнат да ги снимат и компрометират. На война като на война. Май ще се сменя явката :)

93

Lidia

преди 9 години

До Бате Бойко 107 Abe 4ove4e , kakvo ti pravi udovolstvie da se gavri6 s Boiko ? To komaqi na drugo ne si i sposoben , kato ti gledam umstvenia bagaj

92

Анонимен

преди 9 години

klasniq rakovoditel boiko pogarnikarq oh male

91

СЛИВЕНСКИ ЦЕНТЪР БЕК

преди 9 години

В ГЕРП-СЛИВЕН....ИМА САМО МУТРИ И БАНДИТИ, ТУКА ОТ ПАРТИЯТА НА НАРКО КРАЛЯ БОИКО МЕТОДИЕВ.

90

Анонимен

преди 9 години

Какво се учудвате.Нали помните преди няколко месеца онзи г-н от неговата партия,който уж остава в герб,а отиде във Варна ли,Бургас ли да целува Бареков.За този излезе в медиите,че е с диплома 3.20,май толкова беше и средното.Такива ни управляват.

89

Изпит

преди 9 години

Изпита ще е следния :Бойко пита : колко пари ще отклоняваме за наши си работи и колко пари ще даваме на хората, ще им вдигнем ли доходите?Кандидата отговаря: започваме рекет на бизнеса така че да фалират тия дето не са нашите, а за хората нито един лев няма да дадем за да си го приберем !!!Тогава Бойко казва : назначен си !

88

Шоп

преди 9 години

Не се занимавайте с човека, който е доказал, че си разбира от работата.Занимавайте се с новия си председател, да го пратрите своевременно на уогопед.

87

иво

преди 9 години

Ккавото и да прави тиквата пак ще реве след изборите.

86

стефан

преди 9 години

Къде е Сратан да ни помогне най накрая?

85

мук

преди 9 години

Всички престъпници сега са към Банкя ужас.

84

Бойковист

преди 9 години

Кандидатите да си носят суха храна - за предпочитане филии с мас,които могат да споделят с Винету.Отделно се изискват силни познания по книгите на Майн Рид.

83

Анонимен

преди 9 години

Ще им проверява кратуните. Ако са напълно кухи, значи стават за депутати на ГЕРБ!

82

...

преди 9 години

Обичам миризмата на таковани комунисти рано сутрин.

81

Анонимен

преди 9 години

Лицемерието на другарите от Герб. При тях може всеки да бъде избран в листите. Няма значение дали е пребоядисан комунист, топ-ченге, висш военен служил на БКП, мултак, внук, син, дъщеря, братовчед на висшия ешелон на БКП. Една еклектика от всякакви хора, алчни за власт и пари без идеи. Важното е да слушкат др. Борисооооф и да гласуват под единен строй като болшевики. Тези хора са готови на всичко да се докопат до властта. Е няма такава държава. А ние народ ли сме или стадо, което ще допусне това

80

фтболизд

преди 9 години

че ги испитва по ританье на топка, оти он само това омее, донекаде, примерно.Местан ще ги преглежда по-обстойно и задълбочено, мераклийски, влюбено.

79

Син

преди 9 години

Гербави и бесепари-всички са от едно комунистическо котило и една майка кърмилница-БКП. Не се ли изметат на изборите-оттърване от комунизма-идиотизма просто няма, и ще си останем в клоаката не само на ЕС, но и в нормалния човешки свят. Други *** отзад просто няма.

78

някой

преди 9 години

Като не иска издънки да махне първите 5 в листата. И да не е председател на ГЕРБ. А най-добре да се маха от България, че натвори толкова лошотии...Просто се питам как хора като него, Цветан Цветанов и първите 5 в листите могат да спят спокойно или изобщо да спят. Но съм сигурен, че ако хората не ги накажат за делата им, ще получат своето възмездие все пак, някой ден....

77

Анонимен

преди 9 години

Гербавите комунисти и милиционери още не проумяват, че никога повече няма да управляват.