210

Анонимен

преди 9 години

Otnosheniqta na Balgariq i Rusiq se razpadnaha predi desetiletiq! Nevijdam za kakvo e taq mangalska patardiq!

209

СПАС

преди 9 години

До 268"Кой му иска защитата, след като 80% от украинците не искат да живеят под негово управление?"Това е лъжа!!! Дали е Иван Грозни, Екатерина, Петър Велики или Путин, не е от особено значение!!! Украйна скоро ще Република към РФ или част от Русия!!! Както винаги е било!:)))

208

преди 9 години

До Анонимен273 За разлика от екипа на Брежнев............................Горбачов, сега руснаците много добре знаят,че трябва приоритетно да развиват вътрешният си пазар. Два пъти на един червей няма да ги уловите ;) Така също плавно обезценяват рублата.Следват политиката на евтините пари,така че този път ще ги уловите за писаните :D:D:D:D:D:D

207

Анонимен

преди 9 години

Да не съм дал аз на сепаратистите системата "БУК".Има ли някой , който да не вярва , че руснаците /Путин/,въоръжават отцепниците?

206

св.ред и мозъченхаос

преди 9 години

Рейгън и Тачър си отидоха в пълно безумие от алцхаймер .Тачър всеки път се изненадваше и ревеше,щом и кажеха че мъжа и си е отишъл.,а Рейгън не познаваше жена си.Малко възмездие за злините които сториха.

205

do 273

преди 9 години

Абе ти чуваш ли се какви ги говори? Ти знаеш ли какво перо са в икономиката ни и знаеш ли колко пари носят руснаците в тази държава? Знаеш ли, че хляба на 1,000,000 българи зависи от това дали те ще идват и ще си харчат парите тук.

204

Анонимен

преди 9 години

рашата разбира само от желязна завеса,време е за визи ембаргови стоки и изолация.Няма къде да ходят и ще си седнат за пореден път на г..за.Mr.Рейгън и Татчър много добре ги разбираха тия работи.Жалко,че не са между нас.Мир на праха им.

203

СПАС

преди 9 години

До dpНе съм духовит! Можех и по интересно да се изкажа! Просто ти даваш ли си сметка, че при ядрена война, няма да ни има и мен, и теб, но най вече ОБОНГО!!!! НЯМА ДА Я ИМА ЗЕМЯТА!!!!! МБОНГО БОНГО ПОНЕ ТОВА СХВАЩА, ЗА РАЗЛИКА ОТ ТЕБ!!!! А за глада................народ, който е преживял обсадата на Ленинград, не може да го изплаши!!!! ОСОБЕНО КОГАТО СПАСЯВА, ЧАСТИЦА ОТ РУСЬ!!!!

202

преди 9 години

До ШопРуснаците имат версия,а сащ и ес повтарят като папагали: Русия е виновна! Путин е виновен и нищо потвърдено.

201

преди 9 години

Ех този Путин,ако не е той всичките ви самолети ще летят и нито един няма да падне.

200

dp

преди 9 години

Спасе много си духовит, аха.Не че имаш какво да кажеш, разбира се - възможните олпции за справяне със злокаквото имаме насреща си си остават двете които споменах, и не съм сигуренпървата ще проработи ли ако и да им стигне акъл на политиците да я опитатНАВРЕМЕ.

199

СПАС

преди 9 години

До dpЩе си почина за малко, защото не мога да пиша от смях, след твоите слова!:)))))))))))))))))))))Ядрена война казваш??????????????:))))))))))))))

198

До dp

преди 9 години

Имaш по мaлко мозъчни клетки и от черния зaдник нa обонго.

197

dp

преди 9 години

Е то е очевидно от самото начало кой го свали, с поне петте въртолета дето "катастрофираха"с неудобни му губернатори, самолета с полския елит и някоя-друга бройка дето просто нея знам числото му е отдавна двуцифрено.Цивилизованият свят трябва да се справи с него ВЕДНАГА, такава заплаха за света нее имало в историята.Лесният начин е да затворят Русия отвсякъде СЕГА и като настане глад там Путин да го издуха.Трудният начин е ядрена война, която е неизбежна ако изпуснем момента сега.

196

Имани

преди 9 години

НСР идва - планетарният мега съюэ се подготвя!!! Съпротивата е эадължителна!!! Деэинформацията е един от най-могъщите оръжия на елита!!! Недейте да вярвате на абсолютно всичко!!!! Между другото фотоса а и предишните видиа са на беэмоторен самолет от селско стопанската авиация!!! Правят ни на луди, но между другото и беэ това човечеството оглупява с много бърэи темпове!!! ХАЙДЕ НА МИНУСИТЕ!!!!!!!!

195

1

преди 9 години

Зa тaя мощнa aнтирускa пропaгaндa може дa зaвиди и гьобелс. Кенийския мaймун и противните му *** минaхa всякaкви грaници. Никогa не съм бил русофил, но тaзи лицемернa псевдодемокрaтичнa *** ме отврaти тотaлно.*** нaй добре дa зaминaвa зa серенгети или мaсaй мaрa, a пуделите в ес дa отивaт нa гейлaгер зa сплотявaне нa колективa.

194

последни новини

преди 9 години

Бойцы ополчения Донецкой народной республики окружили подконтрольных Киеву военных районе Дьяково и Зеленополья, украинские военные остались без снабжения и боеприпасов.

193

Анонимен

преди 9 години

Порошенко се оплакал, че Kанада не му дали обещаните 200 млн долара, а кинтите свършват и фашистската *** реве на умряло.Путин само гледа как ритат мършите и ги чака да се самоубият.

192

най големите

преди 9 години

ГОР ВИДАЛ,най великият американски литературен историк, ОЛИВЪР СТОУН/най великият американски режисьор,БОБИ ФИШЕР/едиснственияр световен шампион по шахмат в америка. КАЗАХА СВОЯТА ДУМА ЗА *** АМЕРИКА.

191

Анонимен

преди 9 години

Цял свят мисли ,че Обама иСАЩ СВАЛИХА САМОЛАТА...........