8

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ има интерес от актуализация,това,че Догановците също не е вина на Бойко.Спомнете си,колко пъти поднасяме властта на БСП.Това,че не могат да управляват народа не е виновен.Ето защо смятам,че трябва да си затворите човките и да ходите на бунището за отпадъци.

7

Бай Иван

преди 9 години

"Човека" е извадил бол пари и е станал депутат, после е извадил бол пари и е трябвало да стане шеф на ДАНС, какво се правите все едно живеете в Африка.

6

Анонимен

преди 9 години

Всъщност казва кой го е подкрепил, а не кой го е предложил, така че въпросът отстава открит. А този, който го е предложил, със сигурност играе прикрито за Герб, защото от назначаването на Пеевски тръгна правителството на Орешарски да се клати. И явно е някой силен човек от задкулисието, че да го послушат и Орешарски, и Местан, и Станишев и да подкрепят това недоразумение. Лично мнение.

5

www

преди 9 години

АКО СЕ ОБЕДИНЯТ ГЕРБ ДПС И БСП - ЩЕ ИЗСМУЧАТ ДЪРЖАВАТА ЗАЕДНО ПО ЛЕСНО НИКОЙ НЯМА ДА ИМ ДЪРЖИ СМЕТКА ...

4

don

преди 9 години

бойко се кълнеще да вчера никога с ДПС , плюещи *** Пеевски. Доста пари наля за митинги . Поне Лумпелите отидоха миналата година на море.И днес на какво сме свидетели. ГЕРБ и ДПС в любовен тандем.Видяхме ги че от двете партий са големи ***.Певски щеше да вкарва цветанов в затвора .май сега двамата ще ходят там. но компания трябва да им прави бойко и доган.

3

Мдаа

преди 9 години

ВЗЕМЕТЕ МУ КРЪВНА ПРОБА И ЩЕ ВИДИТЕ ЧЕ Е ИЗВЪНЗЕМЕН..

2

Анонимен

преди 9 години

dead meat

1

Hiter

преди 9 години

Грух грух