191

anonimen

преди 9 години

Резултатите ще са такива, каквито например инкасира Грузия след дългогодишното управление на Саакашвили. Вярно, той построи много пътища и акцентираше на развитието на туризма и връзките със Съединените щати, но не можа да се справи с безработицата, която в Грузия би всички рекорди. Накрая грузинския народ нарита тъпия *** на Саакашвили и го прогони надалече. Същата съдба очаква и Тиквата, че и некомпетентното президентче. Саакашвилизмът е пропаднала и непродуктивна доктрина, за да бъде проповядвана в България.

190

anonimen

преди 9 години

Какво става в българската държава? Цяло геройство е, че кабинетът Орешарски успя да задържи цената на тока на изключително ниско равнище, докато олигархичните кръговете около президента и Тиквата искат цената на тока да се увеличи с 50 процента, което ще означава катастрофа за българския народ и българската индустрия. Тъпата и амбициозна Тиква обаче пак се готви да управлява. За да си осигури комфортно управление, той иска държавата да тегли нови заеми на сума 5 милиарда. Много ясно, че така всеки може да управлява, но какви ще са резултатите? Резултатите ще са такива, каквито например инкасир

189

Хе-хе

преди 9 години

Разгеле,дойдохме си на думата.Турските фирми ще продължат да правят борисовото метро,мостовете борисови и магистралите борисови.За раята остава саденето на картофи и хапването на филии с мас.За студентите от раята също важи обещанието на Борисов и те няма да останат без работа,всички ще станат овчари.В името на България жертви трябват.....

188

Да

преди 9 години

Да,няма ги целувкаджиите,сега тук са тия,дето си пият турското кафе в Кърджали

187

454

преди 9 години

Как и от кого ще спасяваш България. Тя няма нужда от спасение, а от това ти да изчезнеш от политическата сцена. При под 3 % дефицит в бюджета и дълг под 20% от БВП България е най стабилна в ЕС след Естония. Ако България е в колапс то САЩ, Англия, Франция отдавна трябваше да са заличени от света при такива големи дългове и дефицити. На нас ни трябва една работеща икономика без рекет върху бизнеса, строг контрол за плащане на данъци и осигуровки, а не двойно счетоводство. ***.

186

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 215Неки ги мачкат, ама с ДПС ли?

185

Анонимен

преди 9 години

Да попитам ако е възможно в името на България Г-н Борисов какъв пост ще даде на Делян Пеевски?

184

Анонимен

преди 9 години

мачкай червената мафия !!

183

Анонимен

преди 9 години

И кои са тези политици които не са крали, лъгали и предавали българските интереси? Аз не се сещам за нито един такъв от 89-та до днес !

182

СДС

преди 9 години

НЯМА ДА ГО ПСУВАМ ТОЯ ПОЛУ-ИДОТ , ЧЕ АКО ЗАПОЧНА ЩЕ СВЪРША НА КОЛЕДА БЕЗ ДА СЕ ПОВТОРЯ НИТО ВЕДНЪЖ ПЪТ !!

181

ЗАЩО?

преди 9 години

ДПС пак ще ни управляват, независимо от това че ще са по малкия партньор от тях зависи всичко.Най лошото е че сега са гарант на власта, а след десетина години може и да станат първа политическа сила, не случайно почнаха да приобщават и *** към себе си. Който работи с ДПС работи срещу България, защото след време няма да има кой да ги спре, А И ТЕ ДЕМОНСТРИРАХА КАЛКО СА СИЛНИ С НОМИНАЦИЯТА СИ НА ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ ЗА ЕВРОДЕПУТАТ, НЕЗАВИСИМО ОТ СКАНДАЛИТЕ ОКОЛО НЕГО ПАК ВЗЕХА ГЛАСОВЕТЕ НА ХОРАТА

180

7

преди 9 години

Как може да сме толкова нещастни,че да избираме всички които не трябва.Промиха ни мозъците и това е факт.Народе не се оставяй да те манипулират.Излез да гласуваш и гласувай за този който не те краднал,който не те е лъгал,все пак има и такива.

179

Голям смях

преди 9 години

Браво,браво г-н Борисов обясни на раята каква жертва правиш в името на България.Кажи ни сега,че и Дянков ще връщаш в името на България.И царя домъкни,той поне е бързак има няма за 800 дена ще ни скалпира а не като Дянков 4г. да ни мъчи.

178

Анонимен

преди 9 години

О СПАСИТЕЛЮ наш - едва ли не второот пришествие настъпва - ха-ха - ще умра от смях и от срам с този Бибитко - толкоз е ***, че даже е объл...:)))

177

морски

преди 9 години

Коалиция с ДПС няма да правим,ама ще правим коалиция с ДПС........Тва кво е?!Типично изказване на оялата се Тиква.Май вече не знае какви ги бръщолеви.

176

Българин

преди 9 години

Боко отдавна се е навел пред Доган и Пеевски! Изглежда,че му е много хубаво и затова ще продължи същото упражнение под претекст,че е задължително за спасяването на България!БЪЛГАРИ, внимавайте! Гласувайки за Борисов ще получите ДОГАН и ПЕЕВСКИ,при това не явно, а задкулисно!Люббимият номер на Ахмед Доган!

175

Анонимен

преди 9 години

Борисов,тези които се целуваха може и да ги няма,но тези,които те изритаха през февруари 2013г. СА ОЩЕ ТУК!!!

174

Анонимен

преди 9 години

Кой плати, той ке клати!

173

Тодор

преди 9 години

Тони, Тони както виждаш не е важно дали си в коалиция а как действат заедно. Борисов вече се е навел и го отнасят като другите до сега. Да му е честито. Поне хората се ориентираха какво ни чака на време.

172

Анонимен

преди 9 години

Tova e Balgarina got veren