44

Атанасов

преди 9 години

Г-жо Василева, а нещо за украинските войниците, които са се лекували в Ростов на Дон и днес Украйна си ги прибира?!

43

до 60

преди 9 години

Ти да не си "монтьор супер разбирач".Пич май цял ден нямаш друга работа освен да си клатиш м*дурите пред компа.Ползвай главата си да мисли,не само за баланс.Бутона за "копи-пейст" и новините преведени от английски за такива като теб,не могат да заместят мисленето.

42

Анонимен

преди 9 години

Тия *** отвъд океана ги лафеха същите за Садам едно време. Всички знаеме какви огромни арсенали с хим.оръжие НЕ намериха.

41

макето

преди 9 години

до 46 бачкаторе если не понимаеш тонкия ми хумур зле за тебе мисълта ми беше че толко ни лъжат че и я ако послъжем мако нема да се разбере ама ти се фана на гола кукичка

40

разбирача

преди 9 години

Путин е за разстрел, предизвика война в сърцето на европа. За какво му е тази територия, сега света е глобален.. а и това не третия свят. Колко народ гине заради този крепостен селянин.

39

Анонимен

преди 9 години

САЩ останаха в клопката на виетнамската война! Война за дрога , установяване на световен монопол над дрогата и наркоманизирането на собственото си население! Най- чистата дрога директно от министерството на отбраната! А пък според доклад на комисията за война с дрогата -анализа показва, че след започване на кампанията производството на дрога се е увеличило многократно и индиректно обвинява администрацията за това!има проблем има бюджет, няма проблем няма кинти!

38

до 54

преди 9 години

Дай източник, никъде не я виждам тая новина, да не е поредната партненка.

37

Икар

преди 9 години

До Ненич. Дай ми официална сводка за загубената техника. Но моля те, без сайтовете на опълчението. Там още пишат как отбраняват Лисичанск и думкат яко украински танкове. Пък дефакто от вчера вечерта града освободен от украинската армия и всичко е жус. Ти защо апропо си мислиш, че американската военна техника е сложна за експлоатация? Щото пише на енгилийзки под Цк ключетата ли?

36

Анонимен

преди 9 години

От укр. Военни се съобщава, че 156 зенитно ракетен полк по погрешка е свалил бойнга!Имайки в предвид западните медии колко бързо пуснаха фалшиви записи , обвиненията на департамента и т.н. Това не е било по погрешка, а преднамерен терористичен акт с който се целеше дискредитирането на Русия.Кога. ООН и Хага и ЕС ще се задействат ?

35

Икар

преди 9 години

Руснаците ЛЪЖАТ! ВИНАГИ това правят и ще го правят. Виетнам, Чернобил, Курск...и так далее. Все лъжи и лъжи на руското правителство и армия. На финала руското общество въздъхва, знаейки, че е лъгано и яростно се впуска в защита, защото не иска да споделя вина.

34

110

преди 9 години

Хамериканците да почетат малко история - как си представят, че ще превземат една земя, за която Русия толкова войни е водила с Османската империя с една фалшива украинска пролет???

33

Обонго и Кери

преди 9 години

Ние вярваме, че руснаците са виновни за изчезването на извънземните.

32

Някъв от България

преди 9 години

Защо Крим трябва да се върне на Украйна, а Украйна на Русия не?

31

neni4a

преди 9 години

До Анонимен 35 А кой ще ги измете опълченците? Та те укр. армията досега сума ти техника загубиха от неправилна експлатация. А руската техника е по-елементарна от хамериканската Представям си какво ще стане като им доставят хамериканско оръжие

30

Някъв от България

преди 9 години

Защо Крим трябва да се върне на Украйна, Украйна на Русия не?

29

не син

преди 9 години

Скоро САЩ ще усетят "любовта" на хората от целия свят ! Нямащи нищо общо помежду си се обединяват в омразата си към това световно зло !

28

грешка - айде бе!

преди 9 години

Току-що украинците съобщиха, че са провеждали учение и по погрешка са изстреляли ракетата, която свали Боинга. Честито на лъжливите американци и украинци. Сега Бараката трябва да се извини на Путин пред целия свят - долу ще му стигне куражът?!

27

Анонимен

преди 9 години

К..венските номера на руснаците са БЕЗКРАЙНИ...

26

Белия ДОМ

преди 9 години

Русия се готви да създаде армия от зомбита, разпространявайки вирус по целия свят. Разполагаме с неопровержими доказателства. Ако не вярвате гледайте "Zта световна война".ХахахахахахахахаЕ*ати смешковците

25

До 37

преди 9 години

Те украинците не могат да боравят с тяхната си техника, която имат от съветско време, ти си тръгнал да им вкарваш натовски играчки. Виж, ако с играчките дойдат и американците ще стане весело, аз ще почна бизнес с памперси :)