166

Анонимен

преди 9 години

Britancite shte sankcionirat miliarderi, ediniq e g-n Abramovich!

165

морски

преди 9 години

Според държавите неслугуващи на САЩ пък основна роля за свалянето на самолета е изиграло потушаването със сила и оръжие от страна на киевските фашисти на бунтовете в източна Украйна.Рано или късно фашистите от Киев ще платят цената за стотиците избити цивилни в Украйна.

164

КАЛАШНИКОВ

преди 9 години

ДО БобиБоби добре си бях във Щатите,но сега вече плувам през Океана към Калининград.Чакай ме там да обсъдим някои оръжейни въпроси,Подготви се добре за Зенитно -ракетния сектор и пълния списък на оръжейния арсенал на Новорусийците.

163

Анонимен

преди 9 години

Всичко се плаща на този свят. Рано или късно всички гадове ще си платят с лихвите. Имам предвид западните фашисти, които се мислят за Богове и за недосегаеми.

162

Анонимен

преди 9 години

До майорски"ами че то и в Америка е Диктатура ...ама си е добре страната"I kvo zle li e ?

161

Румбо

преди 9 години

Ако се окаже че украинците са свалили самолета умишлено,дали холандците ще се извинят?Дали ще променят отношението си към Хунтата и престъпленията и?Едва ли!Опорните точки са сведени от Вашингтон и мърдане няма!

160

до славчо янин

преди 9 години

Никога нищо и никога не ще разбереш,защото дадеш ли оръжие на убиец си невинен?

159

КАЛАШНИКОВ

преди 9 години

За дъщерята на Путин не знам, но мене ме изгониха вече от щатите.

158

до 205

преди 9 години

Според Вехтия завет децата плащат за греховете на бащите си,според Новия -не.Ако Путин е евреин,както твърди Ходорковски??

157

Анонимен

преди 9 години

НАТО трябва да нанесе удар по русия. С това света ще се оттърве от най-голямото зло ЧЕРВЕНОТО

156

Анонимен

преди 9 години

това, че няма снимка на Мария Путина е лъжа. Поне да бяхте направили една бърза проверка в гугъл... не че не е близко до ума и без това - все пак говорим за Холандия, не за Северна Корея

155

майорски

преди 9 години

До Бобиами че то и в Америка е Диктатура ...ама си е добре страната

154

Бранник

преди 9 години

до 190 Ако трябва да сме точни света бяха и са- Англия ( и колониите и) и Америка, обаче понеже си тъпо не успя от първия път да вденеш! Още нещо вина имат Англия и Франция защото на 1. 09. 39 г. обявиха война на Германия, а на 17. 09 39 г. не започнаха война и срещу русия за същото деяние- нападение над Полша. Те това ви отърва кожляците, страха на Съюзниците от Германия! Иначе тъпизмите ти за "фашистки терор", "освобождение от фашизЪма" и тн не впечатляваш никого, народа ти се смее!

153

майорски

преди 9 години

До до 205 до 208ей ...не говорете преди да е доказано!Аз пък си мисля че ти си ги утрепал ....!За сега фактите говорят че не е Путин виновния ...дори Америка го казаха....А относно подкрепата на Опълченците от Путин ...ами я да се върнем назад ...кой подкрепи преврата на МАЙДАН ??? Германия /Америка/Полша/ Европа ....а сега що скаачате

152

циника

преди 9 години

194, бранник, ти си тъпоъгълник, бе! Аз съм ти обяснил достатъчно подробно в двата си коментара, че ползваш метаезика на аутсайдерите...ако се нуждаеш от по-дълбока психоанализа /ти очевидно имаш нужда/, плащаш и я получаваш. Ето, дори и с "насиненото око" личи, че си едно инфантилно, недорасло същество, което с маската на "мъжкарството" прикрива пискливия бебешки стон

151

майорски

преди 9 години

До Бобимда тука съм абсолютно съгласен с теб !Нека си живее момичето .....баща и да си бере греховете.Замислете се утр за вашите деца ...дали да плащат за вашите глупости и простотий!

150

до 205

преди 9 години

А какво му направиха 300 граждани на един,че да ги убие?

149

Истината

преди 9 години

И какво конкртно е направила Мария Путина, за да я гонят? Това е очевАдно нарушения на правата на човека и дикриминация на основа народност.

148

Anti BKP

преди 9 години

Преди да я изгонят да я пуснат да й се порадват всички мераклии-мъже. Ако издържи - да си ходи в Русия, ако не - да я хвърлят на акулите в Атлантически океан.

147

до Боби

преди 9 години

Такива существа,като славянина ,управляваха България и затова 2-3 000 000 я напуснаха от раз.Живеят си хората в цивилизования Запад,па тоя седнал и пише ли пише,колко хубаво е при птн.То и щерките му избягаха извън Империята на Злото,това пак пише ли пише.Едни умора нямат.