97

Анонимен

преди 9 години

Браво на момчетата - това са същите изтребители, за които спомена испанския диспечер, тези които торпилираха самолета с 300 мирни граждани.Още веднъж браво на сепаратистите - наказаха бандеровските фашисти, убийци на деца.

96

Memet

преди 9 години

Dawaj,dawaj Vanja.

95

Анонимен

преди 9 години

С какво ги свалят бе нали там нямало пво? И този на снимката не е изтребител ама да има там нещо :д

94

Веско

преди 9 години

До До Даниел"защото Руски подкрепя тези терористи, които имат наглостта да си отцепват райони от територията на една суверенна държава, каквато е Украйна! Ако утре се надигне въстание в Родопите и турците отцепят целият район и го обявят за турска територия как ще реагираш? Украйнците са в правото си да се защитават и те са правите!"Хубаво почна аналогията, ама не разбрах, какво предлагаш? Ще ги избиеш, изселиш от домовете им или нещо друго!

93

емо

преди 9 години

нито един германски танк през войната не струва пукната пара с бензиновите си двигатели.немските *** конструктори не са могли да направят дизелов двигател,и тигри и пантери са пламтели като факли от"***' германската техника само в очите на лаиците е свясна.колкото до самолети и въобще В ОРЪЖЕЙНАТА ОБЛАСТ РУСИЯ ВИНАГИ Е НОМЕР ЕДНО

92

ЯКОВЛЕВ

преди 9 години

ВСИЧКИ СПОРИТЕ БЕЗ МИНИМУМ СПЕЦИАЛНИ ЗНАНИЯ НАПОСЛЕДЪК РУСКИ СТРАТЕГИЧЕСКИ ИЗТРЕБИТЕЛ БОМБАМБАРДИРОВАЧИ ПРЕЛИТАТ ПРЕЗ ЦЯЛАТА ТЕРИТОРИЯ НА САЩ ИЗВОДИТЕ НАПРАВЕТЕ СИ ГИ САМИ

91

Istinata

преди 9 години

Равносметката до сега за свалените самолети-Опълченците са свалили десетина украински изтребителя а украинците свалиха един пътнически да не са капо...

90

SS

преди 9 години

До 100Ти като по запознат я кажи бързо производство, лесен ремонт, никакви капризи и изисквания, не правят ли 34 по добра от Тигъра.За това става дума.

89

Наблюдател

преди 9 години

На Путин не му трябват още 7,000,000 гърла да храни ( мисля че толкова са в Донецка област) Той си взе Крим. Сега се прави на ощипана невеста. Мълчи си гледа им сеира и си вади поуки какви са така наречените партньори.

88

Анонимен

преди 9 години

Немските тежки и тромави танкове затъваха в калта и късаха вериги.Маневрените T-34 буквално ги заобграждаха и унищожаваха. Из боевете при Курск

87

Анонимен

преди 9 години

До 89Само болните мозъзи като теб вярват в тази глупост.

86

Анонимен

преди 9 години

"2008 г. Грузинците свалиха Ту- 22 по- нов руснаците нямат" Ще тинапиша само бащите на по-новите генерации единствено от семейство Туполев: Ту22-М(1948), Ту22-М3(1957), Ту-95(1959), Ту-160(1987). Добави и модификациите на различните генерации и ще си захапеш американофилският *** от яд :) Дай да се лъжем за нещо, в което си по-компетентен. Примерно за ***.

85

Анонимен

преди 9 години

Каубой - от cow-крава , и boy- момче . Щата Тексас е най-голям по отглеждане на едър рогат ***

84

АЛ

преди 9 години

До Бранник"2008 г. Грузинците свалиха Ту- 22 по- нов руснаците нямат, а и от ту- 22 имат 2- 3 бройки"ha-ha-ha, това е самолет от 60-те години. Виж, сещам се за су-35 - той със сигурност е по-нов.

83

Бранник

преди 9 години

до SS Тигъра размазва т- 34 във всяко ОТНОШЕНИЕ и при всякакви бойни условия, НО ТИГЪРА СЕ ПОЯВЯВА ЕДВА В КРАЯ НА 1943 г. ***! На ГЕРМАНЦИТЕ ИМ ЛИПСВАТ БРОЙКИ< А НЕ КАЧЕСТВО НА ТАНКОВЕТЕ!!!!

82

Бранник

преди 9 години

2008 г. Грузинците свалиха Ту- 22 по- нов руснаците нямат, а и от ту- 22 имат 2- 3 бройки

81

Евгени Георгиев

преди 9 години

Проруските сепаратисти преди 17.07 сваляха самолети.Проруските сепаратисти след 17.07 сваляха самолети.Само на 17.07 почиваха.

80

Анонимен

преди 9 години

До 94А кои са "краварите"?

79

SS

преди 9 години

То и немците в началото са си мислели , че от ТИГАРО по яко нема, ама някаде там на-север полекичка са се сглобявали Т-34 които обръщат войната.

78

Анонимен

преди 9 години

Истината е че конфликта Русия - Украйна трябва да спре.Краварите целят той да продължава