312

Анонимен

преди 9 години

Боже боже,опази от *** !!!

311

Анонимен

преди 9 години

*** с 11-12 шарлатани ще клатят везните, защото Рапона ще е под 120. В крайна сметка червените кхмери и фесовете пак ще вършеят. Общо взето единственото хубаво е, че Бялата Златка е чао.

310

Анонимен

преди 9 години

Вече се отказахНяма да гласувамКофти материал, навсякъде.

309

до той си знае

преди 9 години

Колко акта написахте от сутринта със колегата си в Кубрат на висок постли си

308

юрий никулин

преди 9 години

хааххахахахха..как ми липсваше този комедиант ....два, три дни не беше се изцепвал с нищо подобаващо неговата класа на *** ***...идеята му за пълно мнозинство на герб в бъдещия парламент ми харесва...но само като виц:)))

307

gost36

преди 9 години

След изборите на 5 октомври 2014 бойко медотиев борисов психично болната тиква и гъзоблизците му бойкотират пресконференцията от яд ще не са получили мнозинство от българския народ.Избирателната активност на идващите избори ще е много ниска за ужас на герберските тролчета сополчета.Крайно време е герберастите да разберът ще хората се отвратиха от всички политици независимо дали се казват бойко тиквеника прочие и затова не гласуват на изборите

306

Знаещ

преди 9 години

Боко готвел "българския Индира Ганди" - Лиляна Павлова, за служебен премиер... Щях да подмина това като поднесена от жълтата преса миризлива шкембе чорба, защото не понасям миризмата на шкембе и чесън, но все пак: Защо Боко назначава само комунисти, бре?! Толкоз ли не останаха реформатори и демократи в таз държава?

305

Анонимен

преди 9 години

А бъмзи

304

gost36

преди 9 години

Гербечета тролчета сополчета разберете в празните си безмозъщни глави ще на 5 октомрри 2014 няма да имате мнозинство и избирателната активност на идващите избори ще е много ниска за ужас на герберастите .Поради простата причина ще хората се отвратиха от всички политици независимо дали се казват бойко тиквеника праните *** бостанското плашило баба цецка цачева прочие и затова не гласуват на изборите

303

Анонимен

преди 9 години

Аз, Аз, Аз, моят, имам и т.н. ... Дон Балон ще се пукне от надуване.Влюбен в себе си до полуда!

302

Анонимен

преди 9 години

Трябва наистина да сте мазохисти за да ви харесва отново да гледате и слушате злобните изцепки на Бойко,Цецка Цачева,Цвиета Караянчева,Десити,което само глупости говори,хем злобно,хем глупаво,Лилето.Уф,дано народа ни пощади и ги изхвърли от властта,в противен случай не ни чака нищо добро.

301

Край

преди 9 години

Не мога да разбера защо хората мислят че живеят при демокрация като Този, Бареков, Доган, Сидеров /Станишев по-малко/ казват за депутатите си - МОЙТЕ. При тази избирателна система тези хора наистина са техни - назначени от тях и слушащи тях. Та тези горните сме оставили да управляват Блгария. При мажоритарни избори даже за домуправители няма да бъдат избрани. Това не е демокрация - това е нещо друго в което не ми се участва.

300

gost36

преди 9 години

Бойко Медотиев Борисов заради това поведение което демонсрирате вие българоубийеците от герб на 5 октомлви 2014 ще бъдете жестоко наказани и ще имата само 25% отново няма да имате мнозинство ,бойко тиквеника и гъзоблизците му бойкотират пресконференцията от яд ще не са получи мнозинство от българския народ.Избирателната активност на идващите избори ще е много ниска за ужас на герберите. Хората се отвратиха от всички политици независимо дали се казват боко тиквеника прочие и затова не гласуват

299

Анонимен

преди 9 години

Тиква проста, бълнуващата за абсолютна власт.

298

Котьо Бокса

преди 9 години

Николай Бареков - Премиер !

297

Анонимен

преди 9 години

KOITO UBIE TOVA GOVEDO B.M.B. SHTE BUDE GEROI NA BULGARIQ!!

296

тк

преди 9 години

Бойко разбра ,че като не влиза в народното събрание и си гледа бизнеса така бозае от две крави.Плюс това с влизане и невлизане ,което си е ИЗНУДВАНЕ печели повече пари , а така има и новини за да го дават по телевизията иначе ако работи като редови депутат ще го забравят.Важно е всичко да се върти около него , а дали ще се гласуват закони или не това не го интерисува,народа за него е лош материал.

295

Анонимен

преди 9 години

Защо да харчим толкова пари за избори,като след това пак ще ни командват или ГЕРБ и ДПС или БСП и ДПС.Каква е разликата?

294

Анонимен

преди 9 години

Пак нова мантра дефилира в медийното пространство."Парите обичат спокойствието и тишината"да не би да медитират.Вярно, банките обичат само шума на парите,публичния шум ги дразни,чак изпадат в нервна криза.

293

До 329

преди 9 години

И защо да идва във Варна?Вие показахте,че сте му в кърпа вързани.След като цялата страна ви се възхищаваше за протестите,след като един човек се самозапали пред кметството в знак на протест,вие се изгаврихте с паметта на този човек и си избрахте гербераст да ви управлява.Питам се добре ли сте?