9

Анонимен

преди 10 години

Американският професор Стивън Уолт пише,че насилственото налагане на американските ценности е причина за хаоса в света.Други добавят,че либерализмът е благозвучното заглавие на узурпаторския милитаристичен капитализъм.

8

Анонимен

преди 10 години

Напълно ясно е, че когато на пияндурник дадеш ракетна установка ще се случи точно това. По тези географски ширини свалят граждански самолети и в мирно време.

7

Анонимен

преди 10 години

Не е важна истината. Важно е запада и техните медии кого ще посочат за виновни. В еднополярния свят истината отдавна няма значение...

6

Анонимен

преди 10 години

Как лесно "демократичния" запад издава присъди и сочи с пръст и изрича думата "виновен". Сега се сещам и за пародията с епруветката, коятто ме размятана в ООН и стана повод за война против Ирак...

5

Анонимен

преди 10 години

Западняците още не проумяват, че Путин няма да допусне фашизъм, подкрепян от тях до границите си. А с наложените санкции срещу Русия, ЕС ще си останат бедните мишки и мизерници.

4

Анонимен

преди 10 години

Смешковците и янките, които разпалиха войната в Украйна още вярват, че проруските сили ще се хванат на номера им. На самолета е имало 300 души, а досега фашистите, подкрепяни от Запада в Украйна са избили 1000 невинни жени, деца и старци. Фашизмът просто няма да мине. Това не е Либия или Ирак, където могат да си разиграват коня както искат.

3

11 до 1

преди 10 години

Никога няма да научим истината. Има вероятност да са се целили в Путин, от друга страна ръководителят на сепаратистите Денис Пушилин снощи се отказал от поста си и заминал за Москва, от трета се натрапват разни интересни мисли за изчезналия преди 3 месеца Боинг. При всички случаи напрежението се сгъстява.А междувременно в Газа вече са убити точно толкова човешки същества, колкото и при катастрофата, но не чувам някой от Елита да прави патетични изявления и да издава ултиматуми към Израел?

2

Анонимен

преди 10 години

Това е поредният блъф на запада. Помните ли инцидента с химическото оръжие в Сирия? Обвиниха Асад, а после се доказа, че заринът е пуснат от "нашите хора" и случаят трябваше вече да се потули. И тук така-обвиняват Русия, но като стане ясно, че укрите са го свалили всички отново ще млъкнат и ще забравят за тази "трагедия".

1

Анонимен

преди 10 години

Цялата статия е една голяма лъжа...Например-искат достъп до останките на самолета но видиш ли-до черните кутии имаме достъп...