188

Анонимен

преди 9 години

Не виждам смисъл да се търси кое изстрелял ракетата. По-важно е кой начерта курс на граждански самолет над район с военни действия... с ясното съзнание, че вероятността да бъде свален е огромна. И с каква точно цел го изпрати там.

187

АТАКИСТ

преди 9 години

Английското умряло малоумно професорче, дето лиже *** на хамериканските си господари, все едно заявява, че аз ако имам пушка и някой тръгнал да краде наред през дворовете и минавайки през моя- то аз съм обвиняемия задето е убит, защото другите съседи( в случая "съседи") разполагат САМО с картечници.

186

Анонимен

преди 9 години

Просто е нелепо да се твърди ,че свалянето на самолета е дело на про-европейските сили в Украйна! От какъв зор ще свалят своите -тези с които искат да бъдат в съюз и тези които ги подкрепят? Какво биха спечелили с това?

185

АТАКИСТ

преди 9 години

Майкъл Кларк, професор от Кралския обединен институт по отбранителни изследвания:Известно ни е, че на 29 юни сепаратистите на всеослушание заявиха, че са превзели система БУК на украинската армия. ... Разполагаме също така със свидетелства,че лидерът на сепаратистите Игор Стрелков /Гиркин/ е написал в социалните мрежи за свален Ан-26. Това съобщение след това беше бързо свалено.С тия английски дупедавци на хамериканците ще се разплача от смях. Честно ви казвам. Сами се издават колко са кухи

184

До 348

преди 9 години

Същият този господин се кълнеше, че Асад е използвал зарин само, че миналата седмица ООН офицялно даде становище, че зарина е английски, френски някои компоненти американски и е вкаран през Турция ! А най-важното - използван е от терористите!!! Та как да вярваш на доказал се лъжец?!?!?!

183

Анонимен

преди 9 години

впрочем от подслушаните разговори ставя ясно, че терористите са много учудени, че има граждански самолет над фронта. Това показва, че бандите просто НЕ ЗНАЯТ КАКВО ПРАВЯТ. И аз ако съм терорист в Донецк и съм обграден от украниската армия, местните ме подкрепят половинчато и след насилие, а и Путин всячески се разграничава от мен(т.е. мога да се измъкна само мъртъв от тази ЗОНА) ще пия водка и ще стрелям на поразия докато мога. А иначе гражданската авиация е имала фалшиво чувство за сигурност

182

Анонимен

преди 9 години

На тук присъстващите рубладжии в този благонравен форум ще кажа следното: ако в този нещастен самолет имаше поне няколко загинали българи, евентуално роднини на бг-рубладжиите, то тия същите съвсем друга песен щяха да пеят! За цял свят е ясно, че самолетът е свален от пияните москали-сепаратисти-мародери, които като дръннат бутилка водка стрелят по всичко, кавото се движи в небето - гарги, чапли, самолети и каквото там им се привиди със всичката военна техника, която им е под ръка!

До славянин 343славянино, прав си в едно. Много сте. Но само във форумите. Защото много пари ви плащат да плещите глупости и да цъкате минуси. Путин е развързал кесията мощно и затова сте много. Ако Западът плащаше на ***, щеше да ви бие във вашата игра. Но не плаща. Няма значение. Като сте "толкова много русофилите", защо на избори демократите и десните ви бият всеки път? Къде сте, русофили? Защо нямате веднъж спечелени избори, нито веднъж? Толкова сте много, че белот не стигате.

180

Анонимен

преди 9 години

до 345: Не се напъвай да адвокатстваш на Пресъпника !...остави това на Хага !

179

Анонимен

преди 9 години

За придобивнето на Бук: стандартната напоследък процедура е терористите да обявяват, че са пленили някакъв вид тежко оръжие и след това да го получават от Русия заедно с екипажите.

178

Анонимен

преди 9 години

Още от вчера имаше много свидетелства, че това е ракета изстреляна от сепаратистите, Обама изчака да получи потвърждение от своите служби. След като го казва ЛИЧНО Обама толкова ясно и категорично, въобще неприето в умереният дипломатически тон можеш да си сигурен, че вече има неопровержими доказателства че това е руска ракета, изстреляна от онези сепаратисти. При което под ръководството на руски офицери от спецслужбите, граждански лица нямат необходимата квалификация и опит.

В интернет вече се появи уличаващият запис на руските военни, обсъждащи сваления самолет падащите тела. Чуват се дори хвалбите им, че свалили "Ан-26", пък той не бил "Ан", ами на него пишело Малайзия Еърлайнс. Терористите пускат в интернет съобщение, че свалили "АН-26" и след 30 минути го изтриват. Един от генералите дори подкрепя свалянето, защото "той летял на Украйна и може би е возил шпиони". Честито, другари, убихте 250-300 невинни. Да живее матушка Убийца. Слава на руския фашизъм!

176

Анонимен

преди 9 години

Много сноудънчета тука бре!Ха потвърди се , че курса е променен от кулата!Потвърди се, че са наредили снишаване от Кулата ! Ха сега нека някой да ми обясни дали зад свалянето на този самолет не стоят същите които саботираха предния Малайзииски самолет ?

175

Анонимен

преди 9 години

Методите на КГБ върхушката в Кремъл отвратиха целият свят !

174

истината

преди 9 години

Въпросният Стрелков-Гиризов е бил полковник от ГРУ, участник в босненските кланета. Герой савецкава саюза, един вид.

173

от днес

преди 9 години

Аз много се надявам това варварство да послужи като wake-up call за разни мекушави лидери, които не искат да си развалят далаверата с руския сатрап. Във всеки случай, хареса ми изказването на китайския делегат в СС, който настоя за ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ на териториалната цялост на Украйна (вкл. Крим? )...

172

д-р Гьобелс

преди 9 години

Никога, дори около Костинброд, не е имало такава активизация на кремълските *** - явно това е много тежък удар срещу Кремъл и са впрегнати всички сили за отговор с най-мощното им оръжие - лъжата .

171

мдааа...

преди 9 години

Край на перезагрузката..... Сега само санкции, бой и сръбска музика докато джуджето не проумее най-накрая че е нищо.

170

светлото бъдеще

преди 9 години

Настъпиха лоши времена за Владолф ***. Още вчера Маккейн му обеща да плати възможно най-високата цена, ако това се потвърди.

169

Да живее САЩ !

преди 9 години

Смачкай руско совеЦката милиционерска хунта !Пълна изолация и санкции на 100 % на РФ, да си ядат газта и нефта и един друг.