66

Анонимен

преди 9 години

Днес фашизма се използва от Украинското правителство с цел разпалване на омраза към руските си сънаротници! Избиването на мирно население - жени и деца, само защото не говорят същия език - не е ли фашизъм? Независимо в коя точка на света - злото което използва правителства и убива невинни хора, чрез военни конфликти е същото, което е вдъхновило Хитлер. САЩ и ЕС имат голям принос за разпалване на омразата и тъмните сили в света.

65

Анонимен

преди 9 години

АКО КОБУРГИТЕ НЕ БЯХА ПРЕДАЛИ БЪЛГАРИЯ ,ДНЕС ЩЯХМЕ ДА СМЕ РАЙСКО КЪТЧЕ,НЯМАШЕ ДА ГО ИМА СТАНИШЕВ,КРИСТАЛИНА ГЕОРГИЕВА,НИКОЛАЙ МЛАДЕНОВ,НАДЕЖДА НЕЙНСКИ,СОЛОМОН ПАСИ,ЛЕВОН ХАМПАРЦУМЯН И ОЩЕ И ОЩЕ ПРЕДАТЕЛИ КАТО КОСТОВ,ЛУКАНОВ НЯМАШЕ ДА СЪЩЕСТВУВА,ХА СЕГА ЛОШ ЛИ Е БИЛ ХИТЛЕР ?КОБУРГИТЕ СА ПРЕДАТЕЛИ

64

Хайл!

преди 9 години

Тежка била съдбата Хитлерова.Изправен пред дилемата,дали да се самоотрови с цианид,или да бъде оноден от другаря Сталин.След тежки колебание решил - отровата след онождането. Хайл!

63

до 94

преди 9 години

Не те ли е срам?Дори не знаеш,че Хитлер е световен престъпник.

62

Анонимен

преди 9 години

Как кой Обама с диванната му армия от ***.

61

Анонимен

преди 9 години

днесбг начело с блумбърг го съживява

60

Анонимен

преди 9 години

Малко хора осъзнават, че от съюзите ни първо с Германия, а после със СССР, територията на България е това, което е в момента. Чрез немците си връщаме Южна Добруджа, а чрез съветите запазваме териториалната си цялост след войната, тъй като не е нужно да припомням колко български територии бяха раздадени само 20 години преди това в предната война. Този път едва ли щяхме да се разминем само с откъсване на отделни региони.

59

до 86

преди 9 години

Значи ако някой ти "плати", ще му играеш по свирката, даже да е световен престъпник, така ли ?

58

БЪЛГАРИН

преди 9 години

ХИЛЕР ЗАВИНАГИ В СЪРЦАТА НИ.ФЮРЕРЕ ,НИЕ НЕ СМЕ ПРОСТИЛИ ПРЕДАТЕЛСТВОТО НА КОБУРГИТЕ,ТЕЗИ ПРОДАДОХА ДВА ПЪТИ ИНТЕРЕСА НА БЪЛГАРИЯ.

57

Някой

преди 9 години

До АнонименА те не са ли бре. Ще си пишат хората каквото искат и ще си носят последствията от това. Същото важи и за тебе де.... Все пак всеки са е отговорен за себе си.....

56

Анонимен

преди 9 години

След хитлер остана много работа да се довърши но в днешна европа на парите и безразбличието не виждам кой ще продължи делото му ;Европа се ***, африканизира,профанизира и е обречена да стане като САЩ,континент на без лице и характер,един голям битак

55

Анонимен

преди 9 години

От Хитлер получаваме Южна Добруджа, с мотива, че румънците не са я получили честно с военни действия, а я получават като подарък в предната война. От нашите западни и задокеански "приятели" получаваме бомбардировки и обещания да се превърнем в картофено поле, което няма повече да се нарича България, справка Чърчил.

54

111

преди 9 години

Как кой съживява? Разумните и особено почтени хора, които са начетени, а не промити мозъчета от юдеиската пропаганда. Виждаме престъпниците, които управлявата света- основно юдеи, докъде ни докараха 70г. след войната, с техния нов световен ред. Мусолини когато е дошъл на власт в Италия е ликвидирал мафията за точно 3 дни, а който е успял е избягал в бандитския рай- САЩ. Голямата грешка на Хитлер беше, че прекалено много бързаше за реванша след несполучливата Първа световна война.

53

Анонимен

преди 9 години

Когато се говори за ВСВ трябва да гледаме неутрално на историята и да приемаме фактите й, без да заемаме страни. Факт, е че фашизмът (нацизмът) бяха изродски идеологии, тотално отхвърлени от човечеството и историята. Но също е факт, че в САЩ например е имало концлагери както нацистките, само че за японци. Само, че този факт упорито се премълчава. В една толкова тежка и братоубийствена война и от двете страни е имало такива зверства. Не е хубаво да ги премълчаваме, независимо кой ги е извършил.

52

Някой

преди 9 години

До АнонименЩо па да не говорят за каквото си искат бе?! изсраел да не е нещо повече а?!

51

Що за въпрос

преди 9 години

Що за въпрос кой?Разлика между Национал-социализъм и Социализъм няма,така ,че е естествено зад това да стои партията на червените фашисти БСП-ДС,не бих се учудил и лично Станишев с Орешарски.

50

Анонимен

преди 9 години

ЗАЩО НИКОГА НЕ СЕ ПИШЕ И ГОВОРИ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА СЪЮЗНИЦИТЕ ,къде е паметника на загиналите българи от бомбите на Чърчил и Рузвелт,с кое те са по хуманни от Хитлер,само защото не са избивали евреи ли..,а други народи може но еврей нее,Сталин сатрапа на руснаци и други народи,той е грузинец за тези които не знаят затова не му е било жал за руси,украинци,българи и други народи, той е масов убиец по всички международни стандарти но не е осъден ,порицан дори е възвеличан а ХИТЛЕР е демонициран

49

Кози

преди 9 години

Май много се разгорещихте, а? Фъсняри. Никой не го интересуват нито хаштаговете, нито мнението ви за хитлер. Ясно ли е? Ще ме занимават с глупости тука.

48

Анонимен

преди 9 години

Драскачи, ***, пубертети, всичката тази *** е с промити мозъци, която драска във форума да прославя животното Хитлер, донесъл със своята маниакалност да владее света, толкова злини на човечеството, че и до днес не е надминат! Може би това ще се удаде на извратената хамериканска политика, която се стреми във всяка точка на света да налага имперски мечти!

47

Анонимен

преди 9 години

До до 20как да пропускам Сталин, та нали пиша че сме попаднали под съветски ботуш,но той направи онова което му позволиха съюзниците, защо няма паметник на загиналите българи от съюзническите бомбандировки,защо се премълчават престъпленията на съюзниците,цензурата е тоталнахитлер извърши много грешки ,някой ги наричат престъпления но едно е сигорно че днес нямаше да има незаконни строежи ,банкови фалити и гей паради...само за това си струва да се каже едно ХАЙЛ