133

Анонимен

преди 9 години

Този крадец на Златните пясъци ли е или в затвора? Защо ни занимавате с глупостите му!

132

иликтуратъ

преди 9 години

И подобна "таксичка" за теглене на собственитеми пари от банка, за всичкитегления ли и за всички банки ли ИСКАТЕ? Е те таквази "мярчица" окончателно ще гътне системата.

131

Анонимен

преди 9 години

Значи да откраднем и последните пари на бедния ,вложител.Някой си спестил 10 000лв. и сега този предлага да му се вземат 1000лв ,пак за да пълним нечия гуша.Не стига на обикновения човек че е.....н, ами сега ограбен че и бит.

130

хлъц

преди 9 години

Сега от КТБ чували с пари не са изнасяни, но по времето на Мавъра това беше практика ! Затова Искров ,човека на Костов лесно повярва на тази нелепост !

129

Анонимен

преди 9 години

На България и трябват повече патриоти с Драгуновки. Кат почнат да капат като зрели сливи, тогава ще почнат да работят за благото на родината.

128

Анонимен

преди 9 години

До Василев"Резултатът интересува хората повече от причината. Навярно затова мнозина не правят разлика между смешен и остроумен.

127

Анонимен

преди 9 години

Велик политик , демократ и държавник е Костов!

126

Анонимен

преди 9 години

До ВасилевКогато скачахте през 1989 г. по площадите и викахте червени ***, вие седесарите и Костов искахте демокрация и пазарна икономика. Сега идва солената сметка за плащане, която ще трябва да се плаща, но не от седесарите и Костов, а от целия народ.

125

не син

преди 9 години

Костов е крадец,макар и в огромни мащаби ! Затова не е никаква заплаха за БСП и ДПС , а и се покри при парите си ! Заплаха е само Борисов ! Доказателството е че впрегнаха всички сили да го отстранят от управлението макар и за година ! През това време уволниха всичко работещо и назначиха верни *** ! Взеха заеми милиарди,обществени поръчки за свои фирми,постове,пръснаха обществени пари и т.н.! Като зараза са и знаят кой ги застрашава, а това не е Костов ! Той им е колега крадец !

124

Анонимен

преди 9 години

До 7Точно в тези оптимистични години , си стегнах багажа и напуснах България завинаги! Както и стотици хиляди други Българи...

123

Анонимен

преди 9 години

Това си е частична конфискация на влоговете в полза на БНБ и държавата, за което първо трябва да се върне конституцията на Живков от 1971 г.

122

Анонимен

преди 9 години

До ВенелинПоказаните документи обаче говорят друго. Първият документ е протокол от 17. 11. 2005 г., където в трета точка се казва, че се разрешава на НЕК за подписване на договор за особен залог в полза на AES - 3C Марица изток 1" - каза Добрев. - Без ето този подпис на Румен Овчаров, нямаше да има направен особен залог, може би нямаше да има кредит за строителство на тази централа и след изтичане на тригодишният срок от даденото право за строеж споразумението щеше да бъде прекратено."

121

Анонимен

преди 9 години

Преди ми ги откраднаха разбойниците от СДС сега ми ги откраднаха разбойниците от Герб нали Иване кажи си!

120

Анонимен

преди 9 години

До Иван Костовако прочетеш указанията на твоята централа,ще видиш,че" Булбанк" е на Костов,защо да си влага парите в чужда банка...ама важно е да се плюе ,не е важно как..

119

Анонимен

преди 9 години

Vegdichka, shte ti drupnat 10% ot magizite ama ti imash 4milona, tova oznachava samo.....400 000...ot deto doshli tam I otishli. Pii edno zashtoto " Ne si ti kogato si jaden"!!!!!!!

118

Анонимен

преди 9 години

До не синЕдинствените реформи в България са направени по времето на Костов.Всъщност затова БСП и ДПС хвърлиха толкова сили да го демонизират.Защо според теб не се говори за Жан Виденов,нима това не беше катастрофа?Защото Симеон,Виденов Станишев и Борисов са удобни.Те не засягат интересите на олигарсите .Единствено за Костов още се говори,защото само той е опасен за тях....

117

Венелин

преди 9 години

Лицето Иван Костов вместа да дава "мъдри" съвети, да даде информация за договорите с американците за "Мариците" с които ни зароби. Като прибавим и останалите му действия като премиер и разстрел за национално предателство му е малко!

116

Анонимен

преди 9 години

НА ВЕЖДИ ПАРИТЕ НЯМА КАК ДА ИЗГОРЯТ,ВЕЖДИ СИ Е ВЗЕЛ КИНТИТЕ ОТДАВНА,ТВА Е ЦИРК НА БОКООО

115

Анонимен

преди 9 години

До Голям смяхпсевдонима ти е точен. .Корпоративна търговска банка на Цветан Василев е създадена на 6 май 1994 година и реално в нея се влива съветската банка у нас Българсофинвест. Костов идва на власт 1997 г.

114

ВАНКАТА Е ПИЧ

преди 9 години

ИВАНЕ, Я РАЗКАЖИ КАК ИЗНЕСОХТЕ ЗЛАТОТО НА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ ТУНЕЛИТЕ ПОД МАВЗОЛЕЯ ,ПОСЛЕ ДЕТО БАКАРДЖИЕВ ЗАМЕТЕ СЛЕДИТЕ И ВЗРИВИ ВСИЧКО,РАЗКАЖИ И ЗА ВОЙНИЧЕТАТА ДЕТ ГИ ЗАСТРЕЛЯХТЕ СЪС КАРАМАНСКИ А ПОСЛЕ ЗАПАЛИХТЕ? КАЖИ И ЗА САМОКОВЕЦА КА ТИ СЕ ОТЧИТАШЕ С ТОРБИ С ПАРИ,НАКРАЯ СИ КАЖИ ЗА БАЛКАН,ЩО ТОЛКОВА ЕВТЕНО ГО ХАРИЗА?