46

Анонимен

преди 9 години

Точно така - комунистите са виовни. Ах, тея гадове, така да злепоставят селската даскаличка.

45

Tina

преди 9 години

До Анонимен 66:А питал ли си се защо хората се притесняват да кажат от къде идват, когато са в София?Защото непрекъснато срещат надменното, арогантно и без покритие, обидно мнение и квалификации за "селяни", "селяния", "провинциалисти" и т.н. И всичкото това от "гражданите", които само си въобразяват, че притежават култура. А с простотията и грубостта си смачкват самочувствието на хората, които по нищо не им отстъпват. Кой, в този случай, е злобен?

44

АНТИ

преди 9 години

И какво щяхте да предприемете ако бяха ви известили за градушката.Чадър над София ли ще разпънете.Природа е това а и ние по свой си начин я предизвикваме

43

Проповедника

преди 9 години

Не ни предупредиха за задаващата се буря, оплака се Фандъкова__________H.A.A.R.P няма практика да оповестява предварително особено при положение ,че конкретния казус е дело на божията ръка която подсеща Фандъкова ,че мероприятието /СОФИЯ ПРАЙД / си беше содомия в най-чист вид !

42

ля ля

преди 9 години

мене ме понаби малко този огън!и все пак трябва да споделим че не съм виждал толкова празни и бели булевардите от детството си!

41

с.

преди 9 години

До МоисейТвоето изказване е еманация на провинциалната простотия,комплексираност и злоба!Няма какво да се добави!За пореден път се убеждавам,че комуникацията с такива като вас е пълно губи време!По-добре да се пробвам с телевизора!

40

Dream Theater

преди 9 години

Фандъкова е много добър кмет и си върши работата изключително организирано.

39

Анонимен

преди 9 години

"Никой не е подал информация към Столична община за задаващата се силна буря вчера, оплака се кметът на София Йорданка Фандъкова по БНР..."А га яде кифтета не р'ва!Сега сериозно. Няма и как да те предупредят, защото за наблюдението и прогнозата на подобни, нека ги наречем "опасни" събития, са необходими данни в реално време от спътници, комбинирани с наземната мрежа от станции и радари, а също и налични подготвени кадри.Кое от тези условия в БГ е налице, за да ни предупреждават навреме?

38

с.

преди 9 години

До Кореняк-селянинТова не ви го отрича никой!Само не мога да разбера защо злобеете толкова след като сте си подредили живота идеално!Гледай си големия имот и да не ти дреме за новините!

37

Моисей

преди 9 години

Време беше господ да награди софиянци за благодетелта с която обсипват родната земя. За вещото ръководство на нацията.За протестите за контрапротестите,за ояждането чрез концентрацията на власт и пари. ИМА БОГ! -Вервайте ми!

36

с.

преди 9 години

До ДО 48 сТова е безспорен факт и действително има доста тунеядци,които папкат на наш гръб,но не виждам каква е моята вина в случая за да отнасям аз негативите и омразата!Аз също плащам данъци,които отиват за да кльопат всякакви ***!Разберете,че за това вина имат управляващи и политици,а не софиянците или марсианците!А цялото това разделение и злоба е в интерес именно на виновниците защото се мразим помежду си,а не мразим тях достатъчно!Ако бяхме нация да ги бяхме избесили отдавна!

35

Сократис

преди 9 години

Защо се внушава на хората постоянно,че трябва да имат застраховка или каско за колата за да им се поемат щетите?!Ако колата им е пострадала от дърво собственост на Общината и е била паркирана на място определено от същата Община за парково място около жилищните сгради,то Тя трябва да им поеме щетите ако нямат застраховки.Няма значение дали дървото или клон от него са паднали от градушка,вятър или просто им е дошло времето.Съдете!Общината има пари от незаконните паяци,както от сини зони и глоби

34

Анонимен

преди 9 години

Добре,че е орешарски та е колкото орех.Ами ако беше Бойко щеше колкото тиви да е градушката...:)))))

33

Анонимен

преди 9 години

До Pimp CНяма такова министерство,Боко го разтури,хаха

32

с.

преди 9 години

До TinaНе е само в един град,а в няколко!Във Варна,Стара Загора,донякъде в Пловдив и Бургас има живот,но в останалата част на държавата е ужасна ситуация наистина!Ние сме си виновни,че търпим това!А най-*** е,че някои хора предпочитат да псуват и мразят мен,а не тези,които са причина за ситуацията!

31

Анонимен

преди 9 години

До Кореняк Софиянец" Агенцията за борба с градушките обработва градоопасни облаци само над земеделски площи, а не над градове, какъвто е случаят в София."Ти си поредното доказателство че по просто нещо от ГЕРБЕРАСТ ,няма...И разберете че природата не я интересува кой е на валст,просто си отмъщава на всички нас за лошото ни отношение към нея.Стига сте писали глупости....

30

Pimp C

преди 9 години

Тая агенция по градушките и министерство на бедствията и авариите за какво взимат пари , как може летище София да засече облака и да отмени полети а те си бъркат в носа.....

29

студент

преди 9 години

Не спорете със селянията и простотията. Тези хора са откъснати от корена си / селата и паланките / и сега в София са като в небрано лозе. Представете си един беден човек влиза в магазин за бижута. Понеже не може да си купи той от злоба или ще счупи витрината или ще открадне нещо.

28

!@#$

преди 9 години

До Кореняк СофиянецKoй да предопреди кого? Не разбираш ли, че няма изградена система, по която да се действа и това е само един град.. представи си какво ще се случи при по-сериозно бедствие.

27

Анонимен

преди 9 години

Шом е колкото орех,значи Орешарски я е пратил градушката.Той е виновен!:)))))