54

ха ха

преди 9 години

Ха ха ха, бил искал ревизия! А предния път защо не поиска бе, ***? Къде са близо милиард и половина от здравната каса, изчезнали при управлението а ГЕРБ или това не е важно! До вчера един "виден гербаджия" се изказа, че били отишли за увеличение на пенсиите при ГЕРБ, което е нагла лъжа! По техните думи излиза, че пенсионерите не само са изяли фискалния, но и здравния резерв - милиааааарди, ***, а насреща - НУЛА за пенсионерите! Смешно и жалко подобие на президент!

53

Анонимен

преди 9 години

Ирена КръстеваМедиен магнатБащата на Ирена Кръстева е полк. Ангел Кръстев, който е бивш заместник-шеф на управлението на Държавна сигурност във Враца. Назначен е след опита за преврат на Горуня, което говори за голямо доверие. В онези години е отговарял и за ДС делата във Видниско, Михайловградско и Плевенско, понеже Враца е била определена за регионален център. Още по-любопитно е чий е началникът му полковник Мургин. Съвпадението във фамилиите на полк. Мургин и г-жа Мургина изобщо не е случайно.

52

Анонимен

преди 9 години

Сергей Дмитриевич СтанишевБивш премиер, председател на БСПБаща му Димитър Яков Станишев е най-младият партизанин от отряда "Чавдар" и секретар на ЦК на БКП. След Деветосептемврийския преврат от 1944 г. Станишев заминава за СССР, където учи история, подготвя и защитава дисертация по история на марксизма-ленинизма в Московския държавен университет.

51

Анонимен

преди 9 години

Цецка ЦачеваБивш председател на НС, ГЕРБПартиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен.Борис ВелчевБивш главен прокурорСин е на дипломата Владимир Велчев, член на ЦК на БКП и внук на Борис Велчев - втория човек в Политбюро на ЦК на БКП до средата на 70-те години.

50

Анонимен

преди 9 години

BKP-BSP,GERB,DPS E EDNO I SYSHTO NESHTO OLIGARXIQ I KOMUNIZYM, DS I MAFIQ DERZAITE,

49

ПОЛИТИЦИ БГта

преди 9 години

Бойко Борисов Бивш премиер, лидер на ГЕРБЧлен на БКП и син на полковник от МВР - Методи Борисов, който произхожда от комунистически род и е от доверените партийни кадри. През 1991-а година неговата фирма охранява бившия първи Тодор Живков. Росен ПлевнелиевПрезидентПлатен първи комсомолски секретар на общински комитет на ДКМС. Баща му Асен Плевнелиев е имал високи позиции в партийната йерархия и е бил сред най-високопоставената номенклатура на самия отдел "Пропаганда и агитация" на Окръжния комитет на БКП-Благоевград.Цветан ЦветановБивш шеф на МВР, ГЕРБСин на Генчо Цве

48

Анонимен

преди 9 години

Роската иска повече кинти, щото за няколко месеца неговите хора ще са на власт и офшорките ще пресъхнат без актуализация.

47

Анонимен

преди 9 години

Пастирке а защо не поиска ревизия на бюджета когато Бойко,Дянков и Деси от Дулуво откраднаха един милиард и горница от здравната каса ааа колко си доолен

46

Анонимен

преди 9 години

ROSKA TI KAK TYI GOVORISH BRE BATKO DA TI E RAZRESHIL,KYDE E BATKO TIKVUN?DNES NE E KAZAL NA SLYNCETO DA IZGREE KAK TYI SE SYMNA BEZ BATKO TIKVYN ILI E NA INSTRUKTAJ V USA.

45

Анонимен

преди 9 години

До Костоf dead or dead 45Вие младежо, сте успан от пропагандата на Путин, до голяма степен репрезентирана от Пеевските медии и клакьорите от Петата колона на Кремъл, в България, такива като Вас са безнадежден случай, обгърнати от "булото на Майя ", те гледат, но не виждат, слушат, но не чуват и живеят извън реалния свят !

44

Анонимен

преди 9 години

Блажиш ли, блажиш ли Роско? Като те гледам на снимката като гъсок си напълнил гушата, значи много ти харесва президентския стол, колкото и да не ти отива.

43

Анонимен

преди 9 години

"Той изреди няколко важни и спешни консенсусни теми в момента мерките в подкрепа на БНБ като силен регулатор, адаптирането на българското законодателство в съответствие с европейски директиви, както и политики, свързани с енергетиката и здравеопазването."Росене, за къде бързаш бе ***? Това са задачи за следващото правителство, а не на служебния кабинет. Не може важни решения да се взимат от правителство, което не е легитимирано с избори.

42

колоноскопия

преди 9 години

Ето го средния ГЕРБерски маймун, който мрази пенсионерите, ще продаде майчицата си, само и само да има келипир за него!ГЕРБерски/БСПарски бивш комсомлец, днес ми се прави на либерал, пари няма, защото твоите кумири приватизираха държавата, ти с твоите вождове храните ***, а Българите изгонихте в чужбина!

41

Анонимен

преди 9 години

И защо са ти, пардон, защо му е на служебното правителство да разполага с реформиран бюджет? Би трябвало да ти е ясно, че служебния кабинет няма право да взима важни решения или да харчи кой знае колко от хазната. Уж носиш отговорност за слубените си кабинети, а предния път американската ти пионка Райков, почна да подписва договори с Катар в рамките на временния си мандат без да има правомощия за това. Освен това призна и сирийските бунтовници за "легитимни" и то от името на държавата.

40

Анонимен

преди 9 години

До колоноскопия 34"..Българския пенсионер живее с 100 евро.."И те са му много, сам си избира същите които още петдесетте години му прибраха пнсионните фондове в бюджета (на бай ти Тошо), и сега го обират до шушка, и дори и това което стига до нещастните пенсионери е от кредити които да плащат внуците им !

39

Костоf dead or dead

преди 9 години

До Анонимен 44А кой бомбардира центъра на Славянск, кой опожари и обгази Управата в Одеса,Кой бомбардира селата в близост и в Донецка област?Кой Кой?тимошенко, която каза, че ще хване автомата и ще избие 6 милиона души?Кой Кой, Англи и САЩ, които заделиха офицален бюджет за Ал-Бусра и ССА в Сирия и които си признаха че наляха 5 милаирда в Майндана/??***, ти трябва да разбереш, че болшевизма са го измислили дядовците на тия на които сега се кланиш - евро-милиардерите в сянка !

38

Анонимен

преди 9 години

До Kostof- dead or dead 24Никаква "ХУНТА" няма в Киев, в Източна Украйна има терористи, въоръжени и организирани от Руската ФСБ, ръководени от полковници от ФСБ, които воюват срещу Украинския народ и се опитват да му отнемат независимостта и да я подарят на ***(к)ин. Те са виновниците за всички жертви в конфликта и един ден ще намерят мястото си в Хага !

37

Анонимен

преди 9 години

Роска, просто си кажи, че искаш служебния кабинет да раздуе двойно бюджета на армията, за да обслужиш желанието на натовските си господари, а какво по-хубаво от това временните да оберат негативите, вместо шефа ти, нали?

36

Анонимен

преди 9 години

ВМЕСТО ДА МИ СЛАГАТЕ МИНУСИ СЕ ОГРАМОТЕТЕ Президентът Георги Първанов ще се разходи с шейна из Ливингстън и ще издигне вимпел с българското знаме в нашата база на острова "Св. Климент Охридски", според плана на пътешествието на държавния глава.Той излетя от Чили за остров Ливингстън вчера. Точно в 11.20 часа българско време президентът се качи на самолет от Пунта Аренас, Чили. На път за южния полюс Първанов ще кацне на о-в Кинг Джордж, където е чилийската база "Фрей", откъдето ще се прехвърли на хеликоптер за Ливи

35

Анонимен

преди 9 години

Съд и затвор за *** Орешарски!