128

MANGO

преди 9 години

NO COMMENT BAI TI GANIO EVROPEEC

127

Анонимен

преди 9 години

Едно не мога да разбера, защо психично болни хора с увредени мозъци трябва да правят гнусните си извратени паради и да парадират с болестта си и да ги гледат децата ни. Стойте си по клубовете и си бъркайте по дупките, никой не ви закача, а с тези безумни паради озлобявате нормалните хора, а те са мнооого повече от вас и ще ви спретнат някой закон да не се пропагандира никъде вашата болест и ще ядете бахура.

126

анчо шуккри

преди 9 години

немаше гей-деца. това е дескременация

125

Чавале

преди 9 години

За 40 ***, имаше 200 полицаи. Ето, затова *** винаги ще бъдат мразени.

124

!

преди 9 години

Едно дете гледало гей парад, в които носели плакати против ДИСКРИМИНАЦИЯТА и попитало баща си ?- Тате тези защо протестират, някой пречи ли им да се "обичат" ? - Не тате ! - Ами защо тогава протестират ? - Ами *** тате !

123

Анонимен

преди 9 години

стига сте хейтвали ве ***... не съм адвокат на гейовете, но определено съм противник на омразата и хейтърите...гледайте си вашите проблеми и оставете хората да си живеят както искат.аз не скачам на никого докато лично не ми засегнат интересите, какво толква сте се разгорещили относно неща които съществуват от край време, сякаш за пръв път чувате за хомосексуални...баххти *** сте

122

Анонимен

преди 9 години

Не съм ти задавала въпрос за да ми отговаряш и ако задавам въпроси едва ли ще чакам отговори от теб.

121

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 200 Наистина няма какво да отговоря на коментара ти, има толкова добри психолози, пиши в търсачката и ще ти излязат... Спокойна почивка на стотиците нормални българи, които работят и се наслаждават на почивните дни с приятелите и семействата си!

120

Анонимен

преди 9 години

Геят не е миротворец,той е интригант.

119

Анонимен

преди 9 години

Кончита Вурст там ли е бил/а..или било май..

118

Анонимен

преди 9 години

Абе жени да се натискат е хубаво ама мъже - гадост на поразия... Просто е грешно... И нямам предвид като грях а като погрешно, грозно и противно.

117

Анонимен

преди 9 години

До активния 198:Ако Господ смяташе,че долната ти глава е умната,сигурно мозъкът ти щеше да е в тестисите.Осъзнавате ли,че варварите няма да пощадят нито вас, нито нас?Това е краят на света ,който познаваме,не ми пука какво правиш с оная си работа,бъди мъж след като Господ те е създал с ...

116

Кашчей Безсмертний

преди 9 години

И ко? Ко стана?"Видимостта" повиши ли се?Май интересът спадна?Ами сори, не сте интересни.Догодина пак, с нови сили!

115

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 193Гейове и лесбийки има навсякъде - какво ще кажеш за съседна Турция, където раждаемостта си е ок, а половината мъже се заглеждат в мъжки дупета.... За демографския срив са виновни бедността през 1990-те, и най-вече политиците и медиите...

114

Анонимен

преди 9 години

Докато тук се разправяме кой какво прави с пикалото си Багдади обяви Ислямска държава и призова мюсюлманите в цял свят да се присъединят към него.Аферим,машала,да ви имам проблемите.

113

Анонимен

преди 9 години

До 189ЧЕЛ СЪМ Я И СЕ ПОКАЙВАМ ЗАЩОТО ВЧЕРА ЯДОХ РУЛЦА ОТ РАЦИ, А ДНЕС СИ ВЪРЗАХ ОБУВКИТЕ!!!1!!1!!1! УТРЕ ОБАЧЕ ЩЕ СЕ ВСЛУШАМ В БИБЛЕЙСКИТЕ УРОЦИ И ЩЕ ИЗНАСИЛЯ МОМИЧЕ, А ПОСЛЕ ЩЕ Я КУПЯ ЗА 50 СРЕБЪРНИ МОНЕТИ И 3 КОЗИ ОТ БАЩА Й!!!!1!1!1! ПОСЛЕ ЩЕ ОТИДА НА ПАЗАРА ЗА РОБИ ДА ВИДЯ ДАЛИ СА ДОКАРАЛИ СТОКА!1!!1!!! АКО МЕЖДУВРЕМЕННО ВИДЯ НЯКОЙ ДА НОСИ ДРЕХИ ОТ РАЗЛИ!НИ ТЪКАНИ ПО ПЪТЯ ЩЕ ГО УБИЯ А КАМЪНИ!!!!1!1! ТАКА СТАВА ЛИ БИБЛЕЕЦО?

112

Анонимен

преди 9 години

До АнонименИ как допринасят?

111

Анонимен

преди 9 години

До 164аз лично ще заколя детето си, ако разбера, че е гей.Даже ще го накарам да умира в адски мъки------------ А може и мръсното ти семе да е причината, не си ли мислил по въпроса?

110

АНТИ ГЕЙ

преди 9 години

Тоя бебок на 7-*** снимка е от сурогатна майка сигурно.

109

Бънди

преди 9 години

Ех тия обратни. Голяма защита, голямо нещо. Боленст като болест, какво толкова има за парадиране.