104

Анонимен

преди 9 години

до 115Може да имат 7 пъти по-висок БВП, но пък са и най-големите длъжници в глобален план, толкова са задлъжнели на света, че дори и най-долните просяци в САЩ дължат над 52 хил. долара на останалия свят, а да си върнат дълговете трябва да работят 4 г. абсолютно всички без да харчат и потребяват нищо поне 4 г.

103

Анонимен

преди 9 години

до 114А ние Иване като можем да погледнем 1300 години назад в историята си, по-добри ли сме? Това е същата глуповата логика, според която един старец непременно трябва да е по-мъдър и умен само защото е стар. Всички знаем колко вярно е това, нали?

102

Коки

преди 9 години

Много хора плюят Щатите - ***, загубени и така нататък...Е ако са толкова *** и загубени как са военна, икономическа и технологична сила номер едно? Не казвам, че всичко е розово, но някак са странни нагласите...

101

Анонимен

преди 9 години

do 114, a nashta bg kato e po-stara s kakvo mojesh da se gordeesh be ivancho. razmisli malko. tam horata sa sybrani ot kol i vyje i si jiveiat ne losho, no sa i gordi, che sa amerikanzi i obichat stranata si, a ti kakvo s pametnika na osvobojdenieto shte se gordeesh li.....

100

бляк

преди 9 години

Най богатата държава за сметка на страните от третия свят. Демократично робство без право на замяна. Но както знаем всичко рано или късно приключва.

Обама малко се е объркал. Тук, в китна България, има едни неориентирани другари. Това е малка група садо-мазохисти. Отговарят и на името "руски ***", мечтаещи за тяхната истинска родина Раша. Мазохизмът при тях се наблюдава особено отчетливо. Съветските им братя 45 години ги тъпчеха, после още 25 им се подиграваха, а сега същите руски *** искат още, защото им било харесало да ги болят едни части от тялото, принадлежащи на отходната система при човека.

98

до 123

преди 9 години

А дано да я овладеят Червената планета, че да се изселят там, а ние останалите 6,75 млрд. ще си отживеем на спокойствие на тази :-)

97

Анонимен

преди 9 години

Най-жалкия американски президент. Путин има по-висок рейтинг във собствената му държава, жена му има по-голям бицепс от него, държавите в ЕС му играят сечено на санкциите, не успя да нападне Сирия, получи среден в Украйна, най-големия шпионски скандал стана по негово време, а мандатът му още не е свършил. Ако питате мене, тоя трябва да го направят пожизнен президент на САЩ. :D

96

Анонимен

преди 9 години

Силния и богатия никой не ги обича.А САЩ е не само силна и богата но и носител на най-високите ценности и технологии в света.Тя изпрати хора на луната тя в момента овладява Червената планета.Всички най-върхови достижения на човешката мисъл се раждат в Страната която много хора мразят и мечтаят да видят на колене.Това поне това столетие няма как да стане.Америка е континент и както много пъти когато съм бил в тази велика страна приятели са казвали че всичко има.Бог да пази АМЕРИКА

95

Путин

преди 9 години

И кво им е хубавото на демокрацията като водката при тях е скъпа?

94

Анонимен

преди 9 години

Защо руските мужици поръчват Мистрали, тоест западна военна техника? Нали всичко сделано в СССР уж е по-добро?

93

Рошко

преди 9 години

До 106 SashoМа много си "УМЕН" бе Саше.....

92

Анонимен

преди 9 години

Кремълското недоносено джудже ще получи инфаркт на миокарда :)))))))))

91

Анонимен

преди 9 години

Българската, проруска *** не може да се събере в кожата си и да признае световния лидер!

90

Анонимен

преди 9 години

Доларът е това, което ви изстреля в облаците и доларът е това, което ще ви приземи на земята. От високо най-лошо се пада.

89

Анонимен

преди 9 години

Най-великата държава! Фактите са си факти - 8 пъти по-висок БВП от руския, всички показатели за стандарта на живот са в пъти по-високи от руските. Кутевски ***, не се мъчете, числата говорят :)

88

Ivan

преди 9 години

А така Обама, напълни главите на тези високомерни американци с глупости. Страна която може да погледне само 250 години назад не би трябвало да се хвали, че е най-добрата!

87

Атанасов

преди 9 години

Експеримент ... равенство ... права ... свободи ...А Вие защо биехте ***?

86

аз

преди 9 години

НЕЕЕ, ***.. ПРЕДИ 238 ГОДИНИ ДЯДО ТИ Е БИЛ НА ПЛАНТАЦИЯТА И СА ГО НАЛАГАЛИ С КАМШИКАПРЕДИ 238 ГОДИНИ СТРАНАТА ТИ ТЕ КУПИ КАТО РОБ ЗА ДА РАБОТИШ, ДОКАТО УМРЕШ..ПОНЕ ЕДНО НЕЩО ИМ Е БИЛО НА АВАНТА НА ***.. ТРАНСПОРТА С КОРАБИ ЗА РОБИ.. СТИГА ПОРТУГАЛЦИТЕ ДА НЕ РЕШАТ ДА ИЗХРЪРЛЯТ *** В МОРЕТО.. ЗА ДА НЕ СЕ ХАБИ ХРАНА.. И ЗА ДА НЕ БЪДАТ ЗАЛОВЕНИ ОТ БРИТАНСКИТЕ ПАТРУЛИ:) ))))..АМЕРИКА МОЖЕ И ДА ИМА ЗА КАКВО ДА Й СЕ ЗАВИЖДА, НО ДА ЗАВИЖДАШ НА РОБИ.. ЕДВА ЛИ:) ))))

85

Анонимен

преди 9 години

Честито! Да напълно е прав по отношение за развитието на демокрацията!Точно 20 пъти са я развили спрямо атинската!В Атина съотношение роби и атиняни е 5:1, а в САЩ 99:1!А да им е честито! Но неможе да се отрече че демократично(е с малки фалшификации) избраха президент който по конституция няма правото да е такъв!