27

Анонимен

преди 9 години

а след 4 безрезултатни години "Времето не ни стигна, трябва ни още един мандат".-------------Абе те нищо не правят бе човек, какви безрезултатни години. Виж - престъпления има, проблеми има, но сякаш министрите смятат, че те не са отговорни за това и си отварят фейса. Ей това правят от години. Преди това са си отваряли вестниците.Толкова много примери мога да дам за политическо бездействие.

26

Анонимен

преди 9 години

Аз бих се радвал ако и у нас всичко се правеше с 5 годишен план, който да се изпълнява стриктно; за строеж на съоръжение, за възстановяване на икономиката, на инфраструктурата, на енергетиката, на здравеопазването. За предпочитане е пред "Ако ме изберете, ще направя това", а след 4 безрезултатни години "Времето не ни стигна, трябва ни още един мандат".

25

Иван П.

преди 9 години

Сега се очакват санкции от страна на Сащ и ЕС. :) А пък Русия си се развива. А ние си тъпчен на едно място и даже вървим назад. Пък даже се и присмиваме... А кой е за смях!?!?

24

Анонимен

преди 9 години

Империята отвръща на удара.

23

28,

преди 9 години

Толкова развиха икономиката си, че вече може да се сравнява с тази на С.Корея!Русия е в "свободно падане".Ако не са природните ресурси,/повечето изсмукани от сателитните бивши републики с помоща на предателски правителства, като нашите комунисти/, руснаците отдавна да лъскат нужниците на германци и англичани. Нещата вървят и без това в тази насока.

22

Анонимен

преди 9 години

Средната пенсия за 2014 година е 11400 рубли това е около 550 лева

21

Анонимен

преди 9 години

До Юрий Никулин----------------Очаква се новия пакет от санкции - 3-то ниво. Ама още събират експириънса да вдигнат левела :)

20

Юрий Никулин

преди 9 години

Вашингтон и Брюксел сигурно ще са твърдо против...дали Путин ще си го премести или директно ше им се изплюе в....."очите"....хаххахааааааааааааааааааа

19

Анонимен

преди 9 години

ха ха хаДане си мислите, че става дума за Български петилетки

18

Анонимен

преди 9 години

Смеееххх

17

до 7

преди 9 години

Да, прав си, 1000 евро, ама на година!Абе, *** червен,като си толкова запознат, защо не прочетеш в нета какви са руските пенсии?

16

Анонимен

преди 9 години

А петилетката за три години кога ще върнат? :)) Боже, светът върви напред, тия пак обратно в 1960.

15

Анонимен

преди 9 години

*** започна да ги избива на студена пот, дишането започна да се учестява, най-големият им кошмар се сбъдва. :D

14

Анонимен

преди 9 години

Ами и в ЕС има 7-летки това са нормални неща.

13

Анонимен

преди 9 години

После цели девет петилетки грабихте уран и руди редки. Грабихте и жито, папироси Зарад тебе ходим голи-боси!Дружбата ни беше свята, чиста. Ние всички хранехме танкиста. А пък ти ни пазеше със танка и ни взе последната луканкаПазеше и немците, и чехите. Ние тук възпявахме успехите. С паметник стърчиш ни на главата и скверниш небето и земятаПиша ти от Плевен, драги Ванка. Помниш ли кагда пришол със танка? Беше млад, но се държеше мъжки. Зарази семейството ми с въшкиВзе на мама златните пендари и дори галошите ми стари. Помниш ли, как кушаше карт

12

ф-1

преди 9 години

Да се очаква в скоро време връщането и на концлагерите! Гулаг е в трескава рехабилитация. Путин се различава от Сталин единствено по ЕГН-то.

11

Анонимен

преди 9 години

хахахаха...по-големи смешници от тези няма :)))))))))))))))

10

Анонимен

преди 9 години

До Uncle SamOhshit!_____11 Ду юу булгарин? Итс булгериан сайт. Плииииз пиши на български те в американеца...

9

Анонимен

преди 9 години

Маркетинговите стратегии са от 3 до 5 г. Краткосрочните инвестиции са от5. До 10 г., а дългосрочните от 20 до 50 г. Така нар. Инвестиции които се правят в Бг. са нищо друго освен грабеж. Тук даже понятиета корупция и монопол са така манипулирани, че хората вече са забравили значението им. Единственият метод ние да се стабилизираме е администрацията да минава всеки 3 месеца на тест за лоялност както в САЩ през 70- те.

8

до 12

преди 9 години

Защо да са изкукали, има си ясен план- до 5 години трябва да стане това, това и това, а не както у нас: някой ден трябва да завършим това, ама да видим кога ще го почнем.