156

До 87181

преди 9 години

Ако беше *** да те разбера защо се продаваш по 50лв на избори, ама очевидно можеш и да четеш. Така че, ако продаваш и майка си, дай телефонче!

155

Анонимен

преди 9 години

Няма ли кой да ни спаси от теб?

154

младен

преди 9 години

До Анонимен (184)Това второто, че му вярват, е плашещо. Направо трагично би казал

153

Анонимен

преди 9 години

Честно, мислех си че Боко ще се оправдава, като каже че са го подвели разни там консултанти финансисти-анализатори и прочие .. Да, ама не! Гледам и не вярвам на очите и ушите си!Забравих защо за Сидеров казваме че е луд? Какво му има? Съвсем си е нормален човека ако сравняваме Сидеров и Боко. И още ... Описаното в книгата "Аз Бойко" е абсолютно "вярно" и случката с банковата криза трябва да бъде описана и съответно книгата дописана.

152

питанка

преди 9 години

Защо този ме дразни, толкова много, че чак не успявам да му изчета скапаните реплики до края..освен първото изречение? Той спаси банковата система! Той спаси Аспарухово! Той спаси Бистрица..Той спаси цяла България, а ние видиш ли не сме благодарни!..Как може бе, *** жалък? Всички видяхме какво направи за жалките, скапани, пропилени 4 г. от народа! Видяхме как един резерв от предното правителство го пропиля и как окраде всичко, че сега чак и болници фалират заради теб.Как не те есрам

151

Анонимен

преди 9 години

тоя много си вярва,ама и много му вярват !

150

anonimen

преди 9 години

TI SI VE4E V KOALICIYA S DPS BE TAPA TIKVA,OTI ZABLUJDAVASH NARODA,MILISH,4E TOY E PROST KATO TEB

149

Анонимен

преди 9 години

Борисов *** на американците ,затова не го одобряваме народа ,защото ще продаде и малкото което е останало ,а коалиция с ДПС ще ни закопа

148

Алек

преди 9 години

Точно ти Антон Кутев-супер *** - единия се прибра от инструкция при черния и почна да тръби, че всичко фалирало, а другия се изцепи, че конкретна банка ще фалира...Горко ни от такива "спасители"

147

Аз

преди 9 години

Под съдебен и психиатричен надзор, моля!

146

Той е

преди 9 години

Тоя е ***, ама тия, дето ще гласуват за него, са още по-големи ***!

145

Анонимен

преди 9 години

ПСИХОПАТ!

144

se

преди 9 години

СЪОБЩЕНИЕ:Подарявам ББ на американците за да ги спаси от страха ,че всички са терористи по света!!!

143

Анонимен

преди 9 години

Няма ли психиатри в тая държава?

142

Спеца

преди 9 години

И преди и сега и утре, никой няма да иска коалиция с една МУТРА!Защото е по-компрометиращо и от коалиция с откачалката Сидеров !

141

НЕНОРМАЛНИКОООО

преди 9 години

КОЛКОТО И ДА МРАЗЯ ЦИНИЗМИТЕ, ИСТИНСКА МУЗИКА ЗА УШИТЕ МИ СА ВЪЗГЛАСИТЕ НА ФЕНОВЕТЕ НА "ЛЕВСКИ" ПРИ ОТКРИВАНЕ СТАДИОНА НА "ЛУДОГОРЕЦ" И В ЗАЛА "АРМЕЕЦ" - "БОЙКО БОРИСОВ *** ЕРАСТ, *** ЕРАСТ". С ДВЕ ДУМИ -КРАТКО, ТОЧНО, ЯСНО. БИХ ДОБАВИЛ САМО - ЛУД *** ЕРАСТ.

140

Анонимен

преди 9 години

аз пък съм го/ББ/ виждала на една маса с Георги Гергов от БСП ,жена му и Борисова-бивша на морето и чак ги пипнах нежните им половинки защото играхме хора еееех кой като мен,ако не до величеството до жена му съм се допирала

139

някой

преди 9 години

Не съм противник на ГЕРБ, но самохвалството на Б.Б. взе да става вече пословично !

138

Край на държавата

преди 9 години

Новият стар "спасител" на име Бойко Борисов идва да ви "спасява" отново, защото му имате все още доверие. Бог да ви е на помощ, че да не направи по-големи золуми от преди, като например неформална коалиция с ДПС и РБ и може би окончателен фалит на държавата. То БСП и ГЕРБ крадат заедно с *** си, но трябва да дойде ред на някой и да закрие тази държава окончателно. При БСП и ГЕРБ и при техните *** държавата няма да издържи много дълго, още повече със свирепите кражби на държавни заеми.

137

Анонимен

преди 9 години

Бойко Борисов е опасен за държавата! Следих изявленията му внимателно и мога да кажа че грозния му популизъм застрашава банковата система. Това псевдо ченге не трябва да се докосва до държавното управление. Добре ще е прокуратурата да се заеме с Борисов. Ако не са чули безумните му изказвания ще им ги посоча. Изпитавам дълбоко отвращение от Б. Борисов и Ц. Цветанов. Нищо лично. Просто, тия неграмотници трябва да се разкарат от политиката