51

ОСТАВКА на куклата

преди 9 години

КЪДЕ СА ФЕВРУАСКИТЕ ПЛАТЕНИ ПРОТЕСТЪРИ,.НАЛИ УЖКИМ БЯХА ЗАГРИЖЕНИ ЗА ЦЕНАТА НА ТОКА,КЪДЕ СА ОНИЯ ДЕТО СА ПАЛЯТ,НАЛИ ПАК ИМ УВЕЛИЧАВАТ ТОКА.ААААА ТЯХНИТЕ СА НА ВЛАСТ ЗАТОВА СИ МЪЛЧАТ

50

Аз

преди 9 години

Подкрепям 49 на 100 %. Да припомня, че жена му е румънска еврейка, тъстът и тъща му преподават финанси в Щатите...Същото това създание беше казало, че не разбира от бюджет, но жена му ще му помога. Тоест цялата фамилия се упражняваше и правеше експерименти върху всички ни - като да сме мишки...Но помнете - всичко се връща !!!

49

Анонимен

преди 9 години

най - големия! Този човек направи това което никои комунистически мерзавец и продажник не успя! Не ми пука какво говорите за него ..това беше човека заради които много световноизвестни финансови институци започнаха да гледат на България с други очи а и това си личеше по оценките давани тогава , преди и сега! Тогава бяха най - високи... но и да обяснявам на Бай Илия от долно койнаре той не би ме разбрал ! Без звесрки мерки тая държава няма да се оправи тък като няма основа! Ама комуниста си е ***

48

и баба знае

преди 9 години

"По думите му срещите на финансовите министри на ЕС са били действително непродуктивни" Но, нали и ти беше от тези министри и какво направи? Друга песен пееш сега Дянков! Аман от продажници.

47

Анонимен

преди 9 години

Щом Дянков казва това, значи ще се случи точно обратното. Аз му вярвам на сто процента, само дето като каже нещо се случва точно обратното.

46

Аха

преди 9 години

Според мен цялото котило от стари кадри в парламента да си замине,нови млади лица,да се поканят инвеститори както правят в Румъния и Турция,да се създаде икономически растеж дори с малко печалба за държавата но с доходност за народа-това е!

45

Анонимен

преди 9 години

Щом Дянков предрича скоро криза, значи скоро ще излизаме от кризата 3 години и половина през два месеца обясняваше, как след 2 месеца излизаме от кризата а тя все по-здраво ни удряше.

44

хм

преди 9 години

този провалил се министър на Нострадамус ли се прави сега?

43

ау

преди 9 години

Мумията се завръща.

42

Никой

преди 9 години

Опозицията вика "айдеее стига вече, дайте малко и на нас". А тя кризата нали знаете, че като дошла в България казала "е няма друго място като у дома ;).

41

Монархист

преди 9 години

Ти ли предричаш, бе? Ти, в който ресор хората си увеличаваха заплатите всеки месец, пишеха си бонуси на поразия, а ти постоянно "стягаше" коланите и обясняваше как сме най-добри в Европа и как нямало пари за нищо - нито за заплати, нито за пенсионери, нито за майки. Ти ли? Ти заслужаваш да бъдеш съден за престъпления срещу държавата и нейните поданици, очилато момченце недоразвито!

40

ОТВРАТ

преди 9 години

Голям наглец беше! Размахваше ни постна пица и наложи данък върху лихвите по депозитите. Искаше да взима от помощите на студентките майки и от тези за безработните.

39

Анонимен

преди 9 години

Сутринта гледах и слушах Тити Пазов и вече съм убеден ,че само този на снимката и той ще ни до оправят.

38

Ben Gan

преди 9 години

Най-успешният ни министър на прехода. Има да го търсите...Запомнете. Пенсии и заплати могат да се вдигат само при висок БВП. За това трябва стабилна икономика. Другото е прах в очите. Заеми за да се вдигнат временно пенсиите със стотинки и заеми за да се намали временно цената на тока със стотинки.

37

Анонимен

преди 9 години

Каква наглост само! Да върви да се свре в някоя дупка, защото ако попадне на една ръка разстояние от който и да е българин, ще му се иска никога да не се е раждал!

36

Анонимен

преди 9 години

Значи ще се оправим най-накрая! Този ***, ведно с още по-тъпия си Бос могат само кризи да предизвикват!

35

alo....

преди 9 години

cuka baba ti i basta ti- zasto kato evrein cist ne se otkajes,cumata na bg i evropa sa ***........

34

сс

преди 9 години

Да ти го бутна ,ама точно между очилата да ти го бутна !!

33

Анонимен

преди 9 години

Ха, тоя защо все още не е в затвора?!?След неговите самоуправства, докато беше министър има много въпроси за уреждане...

32

Анонимен

преди 9 години

Да не би Петър Чобанов да е по-добър финансист от Дянков? Дянков поне е мъж, женен с деца, постигнал е неща в сферата на икономиката, сега е уважаван икономист в Москва. Какъв е Чобанов? Разписващ книжки в УНСС, и силно се съмнявам да се е възползвал някога от студентка..