29

Бай Марко

преди 10 години

До Анонимен 15Либерастната капиталистическа банкова система действително е пирамида, защото парите нямат реално покритие, това са просто числа в компютър. Държавите без валутен борд имат повече контрол върху този балон, други като нашата по-малко. И понеже нашият балон е по-малко надут е трудно да се спука,т.е. невъзможно. Така че няма нужда от паника. Мафията ще си реши проблемите, измекярите ще намажат по още една филия с черен хайвер, а после ще намерят други пасти и зрелища за публиката.

28

Анонимен

преди 10 години

Олеле майкооооо...1-0 за Мексико срещу Холандия!Сега става страшно!

27

бай Тъпчо

преди 10 години

Ееее абе Веждито оня ден вика в траламентат,че неговите пари малко били бе-некви две-три мильончета никакви дет секи можел ги има ,па да му мислели тез дет много пари имали и яз кат са размислих дей мойто мильонче са сврело та два дена цели и ей до сега я обърнах сички дюшеци и мендери,кавьорчета и вазглавки,в мазата гледах сички буркани *** там само некой компот останал,местих кокошките под тех да гледам,па бабата даже и под фустата си рови-нема...ама що тоз човяк тай на излъга да търсим бе

26

Water

преди 10 години

Виждате ли водите наредени пред всичките...изводите си ги правете сами:)

25

Анонимен

преди 10 години

V taq bezrabotica se chudq otkade gi imat horata tiq spestqvaniq.... Uj kriza glad mizeriq.....

24

ха ха ха хо хо хо

преди 10 години

ТИЯ ГИ РАЗПРАВЯЙ НА ОВЦИТЕ НАЛИ СИ ИРЛАНДСКА ПАСТИРКА>НИЕ ЩЕ СИ ИЗТЕГЛИМ ВЛОГОВЕТЕ Е НЕ ВСИЧКИ ДЕ САМО ТЕЗИ КОИТО НЕ ВИ ВЯРВАМЕ ЩЕ ГО НАПРАВИМ!!!Айде и си качи на покрива на БНБ и си повтаряй че няма страшно всичко е стабилно...

23

възмутен

преди 10 години

А на т.н. президент, който ходи по чужди медии и оплюва собствената си страна; който открито заявява партийната си принадлежност; който бе част от платените протестиращи; който правеше тайни завери с монополите зад гърба на държавата; който правеше нерегламентирани срещи, знаете с кого, на които гонеше българските журналисти..... няма грам доверие! Той за мен е една марионетка, зависима отвсякъде! Лошото е, че е зависим от все вредни за всички нас, обикновените хора, екземпляри!

22

нора

преди 10 години

А НА БОЙКО ИМА ДА МУ СЪРБАТЕ ПОПАРАТА КАТО ВЗЕМЕ ВЛАСТТА Т И ХЛЕБ НЕМА ДА ДАДЕ НА ТЕЗИ С ЧЕРВЕНИТЕ КНИЖКИ,а ДПС ОСВЕН ТЮТЮН И ВОДА НЯМА ДА ИМ ДАВА ХА ХА ХА

21

възмутен

преди 10 години

След година опити за държавен преврат, най-сетне ББ постигна своето и ще иде до избори! С помощта на своя подчинен Плевнелиев ще организират някак си изборите и ще са първа политическа сила. В притурка към тях естествено вървят РБ и евентуално ББЦ и ще гледате циркове като от предишния парламент! ГЕРБ ще започне да си вършее безчинствата пред мълчаливо клепащите новоизлюпени депутати /евентуално ако влязат де/, ще им подхвърлят някоя и друга комисийка да им запушат устите и това ще е!

20

Анонимен

преди 10 години

гербаджийски комунисти - няма да изберете разбойко ердогански колкото и да фалшифицирате избори. Народа го видя какъв е и го изгони. Да смениш една фракция на бкп - бсп с друга фракция на бкп - герб не е решение.

19

МММ от МММ

преди 10 години

Извинете обърках се мисълта ми беше в Милиционерско положение ли сме г-н Милионер-Президент?

18

Анонимен

преди 10 години

арест за всеки който се осмели да пита, пълно затъмнение

17

pi6e vsi4ki rabotqt

преди 10 години

*** utre li otvarq ili na 21 uli ?

16

Анонимен

преди 10 години

комунист като каже че всичко е наред, значи нищо не е наред

15

МММ

преди 10 години

Страх ме е да пиша!Във военно положение ли сме!

14

Петко

преди 10 години

Арест на Борисов-само това може да укроти държавата ни

13

Анонимен

преди 10 години

Няма криза, да за някои няма да. На фирма с оборот 60 хил, отпуснат кредит 25 млн. Къде по света може да се случи това, освен в БГ. Няма как да живеем в нормална държава, когато се случват ненормални неща-

12

това ви чака

преди 10 години

няма банкова криза, тройната коалиция бсп, герб и дпс не направиха изборите на байряма, когато ще са тук автобусите от турция, не продадоха България на турция - няма такова нещо.

11

Анонимен

преди 10 години

Изводът който се налага и никой не го повдига е погасяването на кредитите от хора които несамошенници но са изпаднали в несъстоятелност.Да чукнем на дърво да не ни се случи но сме свидетели на десетки трагедии от коректни кредитополучатели.Бащата който растреля цялото си семейство и дестки хора сложили край на живота си.Давещия се се хваща за сламка и може би някои вижда шанс за себе си.Явно трябва нещо дасе направи за да се ограничат до минимум тези случеи.Самият аз зная за няколко трагедии.

10

боклуци

преди 10 години

След вчерашния кьорфишек на полицейските служби взели, че пуснали арестувания Венцислав Ангелов без да му повдигат обвинения. Днес расим - турския президент и той дига пара данс да арестували тия дето пускали слухове - за банкерите и депутатите докарали банките и страната до това дередже - никой нищо не казва.