22

Дебора

преди 9 години

Към това ли са стреми България ? Много жалко.

21

Анчо Шукри

преди 9 години

Ето по такива къщи ще ратайстват българите след няколко години. Вие сега може и да плювате, ама те нещата отдавна са решени.

20

аненербе сс

преди 9 години

еххх, ако съдбата е отредила и стана президент .... в българия няма да има и един *** . бройката 0 *** ще я направя за година , че дори и по-рано ... не ми пука от санкции ... и сами ще се оправим и то много бързо без тези ***!

19

Анонимен

преди 9 години

Сега,Бузеску не е нито град,нито има 5000 жители,нито се намира на 80 км от столицата Букурещ. Иначе архитектурата се вижда на снимките,всеки сам решава как да пропилее парите си. Минавам два пъти месечно оттам,от около година има околовръстно,за да не притеснява трафика бароните. 80 км. са от близкия град Александрия до Букурещ.След 2 дена' пак ще минавам оттам,ако редакцията иска повече снимки ще изпратя,обещавам. Само спрете да си съчинявате.

18

валю

преди 9 години

мангалчестър говнайтед

По същия начин си живеят и онези ромски фамилии, които въртят бизнеса с телефонните измами. Това са няколко рода от северна България, които си живеят в царски палати в някои села. Те движат всичките измами на пенсионери от типа "Мамо, убих човек, дай пари да платим". Правени са и репортажи за тях. Всички до един безработни, без доходи, на соц. помощи. Но живеят в дворци, карат скъпи коли.Бас държа, че тези Калдараши да същите мошеници,както нашите телефонни тарикати.Играят си с живота на хората.

16

Да горят и ще горят един ден! Като къщите на Кирил Рашков. И като душите на майките, чиито деца са отровени от хероина. Да бъде!

15

Анонимен

преди 9 години

Балканска "култура".

14

БАТ САЛИ

преди 9 години

КРАСОТА

13

Анонимен

преди 9 години

Палатите на Янукович са още по-кичови !

12

жалко

преди 9 години

Не могат да избягат от ***.

11

Анонимен

преди 9 години

Каква злоба и завист, бе циганино 10? Чудим се на тази шарения и стигаме до извод, който просто ни се набива в очите - това е съвсем друга култура, други обичаи, друга естетика. Как да се интегрираме в едно общество? Не че няма ***, които да са съвсем като българите - сред тях има и много интелигентни. Но общата маса е твърде различна. Наистина, като че ли е по-добре да има отделна ромска държава, там да живеят по закони, каквито им прилягат и да си подредят живота така, както им харесва.

10

Да се смееш ли?

преди 9 години

Или да плачеш? Чак да ти дожалее. ***, пак *** - кули, мерцедеси и редом с тях - каруци. Пред "дворците" - или тротоари, направени от шарени плочки - като килими, или изровени улици. На последната снимка - най-отпред, външен ***, боядисан в розово!На сватбената снимка - младоженката е хем със златна корона, хем е накичена с банкноти. ***, пак ***!

9

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 13Е ти какво искаш? Нали знаеш, че въшката като се наяде излиза на челото?

8

Анонимен

преди 9 години

Поредния безвкусен кич и *** изгъзица на *** барончета. Ужасна претруфена архитектура

7

до10

преди 9 години

Щото сте като скакалци,напаст тумор и гадна *** и сте на наша територия,за вас чужда

6

Циганин

преди 9 години

Не мога да разбера откъде такава злоба и завист от европейския гражданин по нашите географски ширини ?

5

Анонимен

преди 9 години

Ми ако беше нормална държава кирливия кирил щеше отдавна да е в пандиза.Ама и те дето го пазят са същите *** като него

4

арх. Диков

преди 9 години

Често казано, не виждам особена разлика с "елитните" квартали на София. Ако тръгне човек из Витошката яка, ще види същото - кулички, несъвместими цветове и материали, кални улици и *** с лимузини.;)

3

Анонимен

преди 9 години

Как от какво бе първи? Когато бяха събитията в Катуница, по националната телевизия излезе един *** от мешерето и каза: - цар киро е с всички партии в държавата, той переше парите от наркотици в държавата... Има го на запис. Но досега не съм чул някой да се самосезира или пък нещо да се е случило, по повод на това изказване. Освен че пазиха *** Кирил като очите си.